Tia..... widać że wiosna idzie
nie pozostaje mi nic innego jak tylko się zgodzić z Twoją interpretacją 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehehe, wtedy trzymaj taka osobe na dystans tzn. uzywaj kopniec hehe. Wal mae - geri, lub yoko - geri i juz . (Co wy za problemy macie heh )gorzej jak ma zrobione paznokcie - wtedy zaczynam obawiać się o swoje bezpieczeństwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wstydz sie . Mnie cos podobnego spotkalo tzn. taka jedna osoba mnie chciala podciac i normalnie zjechala mi niezle panznokciami skore, okropnie to wygladalo. Moze to bylas ty heheHmm...pzankcie jesli nie są sztuczne ( bo wtedy to są szpony) i jak nie są za długie to jest OK.
Kiedyś miałam troszkę dłuższe u nóg to przy podcięciach podrapałam kumpla...nawet nie wiem jak :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I przez Ciebie koles bedzie sie bał ćwiczyć (z dziewczynami )Hehhe, to na pewno nie ja...Ale teraz nosze krótkie, bo koleś był naprawdę podrapany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nom, ja tylko marze o takich partnerach lub oczywiscie partnerkach ktorzy cwicza na serio, czyli nie obijaja sie. Nie lubie tez takich osob co mowia: "zaczekaj chwilke, daj mi odetchnac" (hehe moze to tylko ja takich nie lubie). Albo sa tacy co uciekaja po calej sali, doslownie,,, co mam robić biegac :?No co ty, u mnie w klubie takich mało, więc jest skazany na mnie :twisted:
A oostanio powiedział, ze lubi ze mną cwiczyć, bo ja to chce, a inni sie obijają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie widze sensu chodzić na treningi aby sie obijac...czasem sa takie dni u kobiet, ze się nie chce, bo...wiadomo co
Ale wtedy jesteśmy usprawiedliwione...
A ogolnie to z facetami sie cwiczy lepiej, bo oni tez chca, a u mnie dziewczyny sobie jaja robią ze wszytskiego, albo nic nie wiedzą ..:? więc no comment
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
>Pisac bo nudno sie tu robi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym Cie wtedy widzieć heheA to racja! Że widac...
Jak pierwszy raz miałam karatege na sobie, to przyznam, że nie wiedziałam, ze trzeba mieć coś pod tym i poszłam tylko w samym staniku, w dodatku czarnym, i czułam się strasznie skrępowana jak karatega się rozchylała podczas wykonywania ćwiczen, ale teraz już zakładam białe topy, bo to lepiej wygląda niż stanik
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu