DZIEWCZYNY NA TRENINGACH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... U Was też są tacy ludzie, czy każdy robi co ma robić APEL do ludu - robić swoje
yyyyy nie zrozumialam koncowki wypowiedzi :?
W moim klubie zdarzaja sie takie lale na treningach grupy poczatkujacej - obcisla bluzeczka ,dekold (rozpraszający kolegów ) i czasem.... o zgrozo! dżinsy (obcisle oczywiscie), ewentualnie inne porcięta podkreślające krągłości makijaż oczywiście obowiązkowy
po jakims czasie zauważalna jest poprawa tzn. dostosowanie się do warunków treningów
Napisano Ponad rok temu
... U Was też są tacy ludzie, czy każdy robi co ma robić APEL do ludu - robić swoje
yyyyy nie zrozumialam koncowki wypowiedzi :?
po jakims czasie zauważalna jest poprawa tzn. dostosowanie się do warunków treningów
Chodziło mi o to czy zachowują się jakby każdy się na nich gapił i żeby każdy robił swoje i nie myślał, że tak jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w mojej grupie nie ma takich egzemplarzy i kazdy chyba skupia sie na treningu. natomiast w mlodszych (stażem) zdarzaja sie....
To masz szczęście, bo u nas co raz więcej takich.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze się prtzyda jakaś odmiana na treningu :-) a jeśli tą odmianą jest jakaś fajna laska to jeszcze lepiej , -jeszcze większa motywacja do ćwiczeniaA jedna rzuciła tekst - "To może małe wybory miss z ekipy, co? Hihihi..." - PARANOJA. Z początku się śmiałam, ale później przyszedł czas na poważne refleksje
Napisano Ponad rok temu
Przyszly popatrzec, czy trenowac??
Ale to nie zmienia faktu, ze u mnie nie ma ani jedych, ani drugich....
No poza paroma 13 latkami, ale to jeszcze dzieci, a nie dziweczyny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to wszystko jedno kto i jak ubrany przychodzi na trening. W klubie panuje wrecz rodzinna atmosfera. Jezeli przychodzi ktos nowy to zostaja mu przedstawione podstawowe zasady a on sie do nich stosuje jezeli chce trenowac. Jeszcze nie widzialem wymalowanych kolezanek na treningu. No ale to dojrzale kobiety sa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Green Lady, wydaje mi sie ze przez Twoj post czuje zazdrosc jakas, ze to wlasnie na te 3 nowe ludzie zwracaja uwage a nie na Ciebie...
No pewnie, że wszyscy się na nie gapili nie na mnie Ja byłam czysta, ale napisałam wcześniej, że one sobie bluzeczki trochę ubrudziły spływającym "makijażem" pocąc się.
Nie jestem zazdrosna.
Napisano Ponad rok temu
Tak jak Patrol napisał, u nas takich przypadków nie ma - i całe szczęście. Już wystarczy, jak dzieciaki na niższych grupach rozwalają treningi swoim brakiem dyscypliny, jeszcze takich egzemplarzy by brakowało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale to dojrzale kobiety sa...
Kurcze wy to macie fajnie :wink:
U mnie nie ma zadnych dziewczyn :wink: No poza dziecmi. Piszac dziewczyn mam tu na mysli takie, ktore ukonczyly 16 rok zycia :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak moga chodzic popatrzec na cycki, skoro rzadko kiedy sie kobiety w sekcjach trafiaja...nie przesadzaj
No właśnie to jest jeden z powodów :>
Napisano Ponad rok temu
I ta dziewczyna w jeansach miala racje ! Lepiej spedzic pol godziny przed treningiem zeby sie wymalowac niz cwiczyc ryzykowne i czesto bezuzyteczne w konfrontacji kopniecia ;-)
Napisano Ponad rok temu
Karate koks masz pecha ( ale spok kiedyś trafi się wam jakaś niewiasta )
PS. U mnie taka dziewczyna dostała by na wejsciu taki wycisk że albo sama by zmądrzała albo spasowała (pomijając że mój sensej lubi się śmiać cokolwiek by to miało oznaczać).
WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET ( pora się podlizać )
Napisano Ponad rok temu
... APEL do ludu - robić swoje
... apelujący też niech się dostosują do APEL'u ... mi tam rybka kto i jak ... ja właśnie po to tam jestem by robić swoje i nie oglądać się na innych :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oyama Karate w byłym zielonogórskim
- Ponad rok temu
-
Zabić jednym ciosem!
- Ponad rok temu
-
Tomasz Kucharzewski