Adrianna Bieńkowska, pewnie znacie

i dodam jeszcze, ze ja sie patrze jak inni cwicza, gdyz sam niewiele umiem, i musze "zgapiac"

w mojej grupie sa 3 kobity, ale sie nie maluja i wogole mnie nie rozpraszaja

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To się ciesz przynajmjniej do treningu się będziesz przykładał a nie skupiał uwagi na czym innym...Kurcze wy to macie fajnie :wink:
U mnie nie ma zadnych dziewczyn :wink: No poza dziecmi. Piszac dziewczyn mam tu na mysli takie, ktore ukonczyly 16 rok zycia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio na treningi tam gdzie chodzę przyszły trzy dziewuchy - tapeta, wymalowane jak na dyske, dekoldy i tak dalej... I robiły wszystko tak jakby był to jakiś "Big Brother" i wszyscy na nie mieli patrzeć. Z początku mnie zatkało i robiłam swoje, ale później ze śmiechu nie wyrobiłam jak jednej się tysz rozmazał wokoło czu, a drugiej tapeta "spłynęła" w sumie na białą bluzke
Połowa takich przychodzi. U Was też są tacy ludzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety często jest tak, że kiedy widzę jej na przykład koordynację ruchów, czy w ogóle podejście do tego wszystkiego, to najpierw ogarnia mnie rozpacz, a potem śmiech, że jakaś taka laska wytapetowana przyszłla sobie na ytrening, ale w sumie po co....???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mam pytanie do Panów
:
czy na treningach lubicie ćwiczyć z dziewczynami?
czy raczej ich unikacie trzymając się w męskim gronie -i dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
A tak swoją drogą, to czy malowanie się na trening jest takie złe? Każda kobieta, chce ładnie wyglądać, jednej się to udaje bardziej drugiej mniej, ale z pomocą ostatnich wynalazków kosmetycznych to wcale nie trudno przetrwać trening z nierozmazanym tuszem
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu