DZIEWCZYNY NA TRENINGACH
Napisano Ponad rok temu
no nie złość sie I'm a lover not a fighter
Napisano Ponad rok temu
Ale jakby coś to zapraszam wszystki panie do naszego klubu na treningi
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie robi mi wiekszej roznicy z kim cwicze. Jesli poziom umiejetnosci jest zblizony do mojego lub wyzszy to cwiczy sie dobrze i juz. A tak szczerze to imponuja mi dziewczyny, ktore sa lepsze ode mnie :-) PozdrawiamA ja mam pytanie do Panów :
czy na treningach lubicie ćwiczyć z dziewczynami?
czy raczej ich unikacie trzymając się w męskim gronie -i dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sobie wypraszam po urodzeniu dziecka nie przechodzi sie na emeryturę!!!!Nawet ładna ale teraz ma dziecko i nie ćwiczy (poszła na emeryturę)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...) Ale jakby coś to zapraszam wszystki panie do naszego klubu na treningi
Pozdrawiam
Eee... w zasadzie to nie jestem panią ale chętnie wybrałbym się zobaczyć (i poćwiczyć) tradycyjne Goju.
Pytanie moje brzmi: dokąd?
Nie mogę wysłać prywatnej wiadomości dlatego pytam na forum.
Pozdrawiam.
ps.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
w sumie chyba kazda podchodzi do tego inaczej... musze przyznac ze ja uwielbiam sie pocic na treningach ..hyh...jak wychodze z sali cala mokra to przynajmniej wiem ze dalam czadu ...ale pamietam ze poczatki byly trudne...jesli chodzi o cwiczenie z facetami...noi w sumie nie dziwia mnie takie zagubione panny.. ...poza tym kazdy uczy sie na bledach
Zgadzam się z Tobą Dagusiu w pełni:)
Dla mnie trening to czas zresetowania mózgu przez wysiłek fizyczny i skupienie na ćwiczeniach, a im bardziej się spocę tym lepiej:)wiem, że dałam z siebie dużo:)a o to przecież chodzi...
Na treningach ćwiczę tylko z mężczyznami (jestem u nas jedyną kobietą- jak na razie przynajmniej i przyznam, że bardzo sobie chwalę :-) chociaż początki były..hmmm...trudne.
Teraz,chociaż nadal zdecydowanie zaliczam się do początkujących, bardzo doceniam to, że ćwiczę z facetami. Moge się od nich wiele nauczyć a ich stosunek do mnie jest b.przyjazny-tutaj pozdrawiam wszystkich kolegów z treningów Shidokan w Gliwicach:)
Napisano Ponad rok temu
Ja bym lubil gdyby jakieś u nas w klubie ćwiczyły. Kiedyś jedna był. Nawet ładna ale teraz ma dziecko i nie ćwiczy (poszła na emeryturę)
Poczekaj az wroci i sie dowie ze ja na emeryture odeslales to ci pokaze
BTW. Znam taka jedna, ktora w wakacje urodzila dziecko, jesienia juz byla na treningu, w marcu zdala na 3 dana, a w maju zdobyla kilka medali na MP
Napisano Ponad rok temu
BTW. Znam taka jedna, ktora w wakacje urodzila dziecko, jesienia juz byla na treningu, w marcu zdala na 3 dana, a w maju zdobyla kilka medali na MP
o rany 8O .... prawdziwa twardzielka :-) a mozesz zdradzic kto to?
Napisano Ponad rok temu
o rany 8O .... prawdziwa twardzielka :-) a mozesz zdradzic kto to?
Moze lepiej bez nazwisk, w koncu troche tu napisalem o czyims prywatnym zyciu, a moze by ta osoba nie chciala by szersze grono osob chcialo to poznac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ales jesteś orginalny. Nie ma co! Tylko nie wiem po co ci ten miecz, żeby ci odcięła parę części ciała
Chyba nie zrozumiales aluzji
Kucze musze pisac co mialem na mysli jako miecz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale skoro masz takie fantazje , no to życie
Cyba panie powinny ci dać nauczkę. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozne rzeczy mozna robic Skad mamy wiedziec o co chodzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Z dziewczynami to najlepiej sie cwiczy Kata z mieczem w zaciszu domowej sypialni
ciekawe, ciekawe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oyama Karate w byłym zielonogórskim
- Ponad rok temu
-
Zabić jednym ciosem!
- Ponad rok temu
-
Tomasz Kucharzewski