Skocz do zawartości

Zdjęcie

moda na ubrania ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
107 odpowiedzi w tym temacie

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: moda na ubrania ?
Haseqaqa dokładnie mysle tak samo....nierozumiem równiez czemu w tym temacie znowu rozpozeła sie rozmowa o chuliganach skoro jest o tym juz kilka tematów...co do małolatów mysle tak jak przedmówca;]POzdro
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

z takich malolatow w dluzach z napisami vale tudo - w mojej szkole jest mnostwo takich berbeci (mam szkole z podstawowka razem) - lata taki dzieciak, ktory ma moze z 10-11 lat i ma wielkiego groznego pittbulla w rekawicach do mma z podpisem "Vale Tudo". Juz mi sie nawet nie chce z nich smiac.
  • 0

budo_hasegawa
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

co najwyżej możemy przyjąć sobie, że z takiego dzieciaka w bluzie pit bulla wyrośnie być może kiedyś porządny fighter :)
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tylko ze jak kiedys jednego z tych chlopaczkow zapytalem czy wie chociaz o co chodzi z tymi napisami, to sie dowiedzialem, ze "nie, ale starszy brat taka nosi". Z tego powodu nadzieje na ich dobre fighterostwo raczej porzucam ;)
  • 0

budo_hasegawa
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tylko ze jak kiedys jednego z tych chlopaczkow zapytalem czy wie chociaz o co chodzi z tymi napisami, to sie dowiedzialem, ze "nie, ale starszy brat taka nosi". Z tego powodu nadzieje na ich dobre fighterostwo raczej porzucam

no ale wiesz drogi kolego, mamy dziś media, tv, kolegów i może właśnie taki bajtel się dowie co to oznacza. Zacznie się tym interesować, przykładowo ściągnie filmik z sieci i sobie po obejrzeniu pomyśli "Kurde, fajnie by było jak jabym został..."Nieznane są losy ludzkie, może taki bajtel to przyszły Tyson albo Gracie??A może zasili szeregi bezrobotnych stojących pod budką z piwem??Kto wie??Pozdrawiam, narx
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ciesze sie, ze jestes takim optymista ;)
  • 0

budo_hasegawa
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mradu, dzienks.
Optymiści się mają dobrze :)
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

Ja mam koszulke pittbulla z napisem Muay Thai.
I kiedys w knajpie podchodzi do mnie taki kolo, i mówi, ze ejstem pozer.
Ja na to que pasa???
facet do mnie mowi, ze jak sie wydziaram i kupie w skate shopie koszulke pittbulla to ejstem twardziel a w zyciu mt na oczy nie widzialem, bo to nie jest tak latwo ternwac czy jakos tak, nie wiem, zbyt wciety bylem.
Myslalem ze wysmieje kolesia hehehe

pozdro
stary thai boxer :P
  • 0

budo_hasegawa
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

...facet do mnie mowi, ze jak sie wydziaram i kupie w skate shopie koszulke pittbulla to ejstem twardziel

to tylko dziary świadczą o tym, że jest się twardzielem??Wg tego to ogolę się na łyso, na głowie se zrobia pajęczynę, na kark też ciepnę jakiś graf, no i łapki. Kurde, wg tego kolesia bedem twardzielem jak nikt inny :)
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kapral - lol :) :) :) :) :) powiedziales mu cos?
  • 0

budo_cube_0
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 112 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mariusz a moze to ty masz problem z pisaniem bo jak zauwazyles nie jestem sam w swoich spostrzezeniach.

Mradu jeli chodzi o mnie to zaczalem trenowac wlasnie przez brata... mlodszego... :) poszedl na trening kilka razy a ja sobie pomyslalem ze pzreciez nie moge byc gorszy... i tak zaczela sie moja przygoda z MA :) :) :)
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Łojej masakra kapral:D:D ojj az mi słów zabrakło:D:D:D:Dhehe A moze on był jakims Mistrzem..i poznał ze nieswój :wink: :D :D pozdro
  • 0

budo_spid
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 713 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kapral wyprowadziłeś kolesia z błędu? :lol:
  • 0

budo_xiosan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 311 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mysle..ze gdybys pobujał sie połowe zycia wsród szarych blokowisk to bys sam wiedział...sam wiele spedziłem wsród bloków..i wierz mi ze to nie jest tak jak ludzie mówia i pisza pismaki...pismaki robia sensacje z niewiadomo czego..takie jst zycie cała młodziec wychowuje sie na szarych blokach..niewazne czy skejt czy Hip Hopowiec...czy Chuligan..łaczy ich jedno Bloki ..nudne szare zycie..w którym wszystko praktycznie jest przegrane..pomysl objektywnie :wink: pozdrowionka...

Dobra, całe swoje życie przepędziłem wśród bloków i wcale nie czuję się przegranym!! Co prawda pare lat temu spółdzielnia ociepliła i otynkowała "blocks of flats", teraz nie są już szare.

Chodzę do dobrej szkoły, jak muszę, to się uczę, cieszę się życiem, wszystkich dresów i innych uważanych za niebezpiecznych typów na osiedlu znam przynajmniej z widzenia. Wiekszość z nich lubię, mimo, że ja z tych "niedrechowatych". Zdaję sobie sprawę, że niektórzy ludzie mają znacznie gorsze warunki życia, więc ciesze się tym co mam i lubię swoją "betonową jaskinię".

Więcej radości wszystkim życzę :D
  • 0

budo_xiosan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 311 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja bym wciągnął takiego gościa w rozmowę. Zawsze można się czegoś dowiedzieć.

Kapral wyprowadziłeś kolesia z błędu? :lol:

A po co? Jeżeli gostek tak zaczyna to nie uwierzy mi na słowo, musiałbym pokazać swoje umiejętności. Zaraz potem zwali się kilku jego kolegów i okaże się, że moje zdolności są zbyt niskie. Wolę pozostawić kolesia w nieświadomości, niż mam być zbierany "w kawałkach" z podłogi.
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

xiosan dzieki za zyczenia radosci :) hryhry u mnie tez nie jest az tak zle..tzn.na osiedlu jest..ale w domu i rodzinie jest naparwde OK wiec dla was POzdro....
  • 0

budo_kot behemot
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[... Chuligan to nie oprych

Okreslenie Hooligan pochodzi od Hooley's Gang, czyli gang niejakiego Hooleya gang czyli organizacja przestępcza, zorgtanizowani bandyci czy co tam chcesz.... :lol:
  • 0

budo_kot behemot
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a lonsdale i everlast to ciuszki dla bogatszych skinheadow i dla bogatszej hooliganki

To chyba nie do końca tak. Bardzo lubie boks (oglądać), skinheadem nie jestem, bić sie nie lubię, a lubię ubrania lonsdale. Lubię je za jakość, za styl i za Sir Lonsdala (organizator pierwszej zawodowej walki w Anglii)

ps. mam też koszulke z bullterierem na tle flagi UK bo po prostu kocham te psy.
  • 0

budo_einstain
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 140 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

po prostu kocham te psy.

bulteriery są swietne !!! mimo ze u ogolu spoleczenstwa terier typu bull - pies morderca :?

Miłosć, Wiara, Walka - Lech, Cracovia, Arka :wink:
  • 0

budo_mar1an
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 292 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wykopalisko ...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024