moda na ubrania ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko ze jak kiedys jednego z tych chlopaczkow zapytalem czy wie chociaz o co chodzi z tymi napisami, to sie dowiedzialem, ze "nie, ale starszy brat taka nosi". Z tego powodu nadzieje na ich dobre fighterostwo raczej porzucam
no ale wiesz drogi kolego, mamy dziś media, tv, kolegów i może właśnie taki bajtel się dowie co to oznacza. Zacznie się tym interesować, przykładowo ściągnie filmik z sieci i sobie po obejrzeniu pomyśli "Kurde, fajnie by było jak jabym został..."Nieznane są losy ludzkie, może taki bajtel to przyszły Tyson albo Gracie??A może zasili szeregi bezrobotnych stojących pod budką z piwem??Kto wie??Pozdrawiam, narx
Napisano Ponad rok temu
I kiedys w knajpie podchodzi do mnie taki kolo, i mówi, ze ejstem pozer.
Ja na to que pasa???
facet do mnie mowi, ze jak sie wydziaram i kupie w skate shopie koszulke pittbulla to ejstem twardziel a w zyciu mt na oczy nie widzialem, bo to nie jest tak latwo ternwac czy jakos tak, nie wiem, zbyt wciety bylem.
Myslalem ze wysmieje kolesia hehehe
pozdro
stary thai boxer
Napisano Ponad rok temu
...facet do mnie mowi, ze jak sie wydziaram i kupie w skate shopie koszulke pittbulla to ejstem twardziel
to tylko dziary świadczą o tym, że jest się twardzielem??Wg tego to ogolę się na łyso, na głowie se zrobia pajęczynę, na kark też ciepnę jakiś graf, no i łapki. Kurde, wg tego kolesia bedem twardzielem jak nikt inny
Napisano Ponad rok temu
Mradu jeli chodzi o mnie to zaczalem trenowac wlasnie przez brata... mlodszego... poszedl na trening kilka razy a ja sobie pomyslalem ze pzreciez nie moge byc gorszy... i tak zaczela sie moja przygoda z MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle..ze gdybys pobujał sie połowe zycia wsród szarych blokowisk to bys sam wiedział...sam wiele spedziłem wsród bloków..i wierz mi ze to nie jest tak jak ludzie mówia i pisza pismaki...pismaki robia sensacje z niewiadomo czego..takie jst zycie cała młodziec wychowuje sie na szarych blokach..niewazne czy skejt czy Hip Hopowiec...czy Chuligan..łaczy ich jedno Bloki ..nudne szare zycie..w którym wszystko praktycznie jest przegrane..pomysl objektywnie :wink: pozdrowionka...
Dobra, całe swoje życie przepędziłem wśród bloków i wcale nie czuję się przegranym!! Co prawda pare lat temu spółdzielnia ociepliła i otynkowała "blocks of flats", teraz nie są już szare.
Chodzę do dobrej szkoły, jak muszę, to się uczę, cieszę się życiem, wszystkich dresów i innych uważanych za niebezpiecznych typów na osiedlu znam przynajmniej z widzenia. Wiekszość z nich lubię, mimo, że ja z tych "niedrechowatych". Zdaję sobie sprawę, że niektórzy ludzie mają znacznie gorsze warunki życia, więc ciesze się tym co mam i lubię swoją "betonową jaskinię".
Więcej radości wszystkim życzę
Napisano Ponad rok temu
A po co? Jeżeli gostek tak zaczyna to nie uwierzy mi na słowo, musiałbym pokazać swoje umiejętności. Zaraz potem zwali się kilku jego kolegów i okaże się, że moje zdolności są zbyt niskie. Wolę pozostawić kolesia w nieświadomości, niż mam być zbierany "w kawałkach" z podłogi.Kapral wyprowadziłeś kolesia z błędu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[... Chuligan to nie oprych
Okreslenie Hooligan pochodzi od Hooley's Gang, czyli gang niejakiego Hooleya gang czyli organizacja przestępcza, zorgtanizowani bandyci czy co tam chcesz....
Napisano Ponad rok temu
a lonsdale i everlast to ciuszki dla bogatszych skinheadow i dla bogatszej hooliganki
To chyba nie do końca tak. Bardzo lubie boks (oglądać), skinheadem nie jestem, bić sie nie lubię, a lubię ubrania lonsdale. Lubię je za jakość, za styl i za Sir Lonsdala (organizator pierwszej zawodowej walki w Anglii)
ps. mam też koszulke z bullterierem na tle flagi UK bo po prostu kocham te psy.
Napisano Ponad rok temu
po prostu kocham te psy.
bulteriery są swietne !!! mimo ze u ogolu spoleczenstwa terier typu bull - pies morderca :?
Miłosć, Wiara, Walka - Lech, Cracovia, Arka :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bic go przy dziewczynie czy nie?
- Ponad rok temu
-
Psychika na ulicy
- Ponad rok temu
-
< Bardzo ciekawe statystyki (broń i jej użycie w US) >
- Ponad rok temu
-
wielkosc noza wg policji
- Ponad rok temu
-
JKD+Eskrima na ulicy
- Ponad rok temu
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
mocne plecy
- Ponad rok temu
-
szczenka na akcje
- Ponad rok temu
-
co jest najlepsze dla osoby ktora nic nie trenowala ?
- Ponad rok temu
-
Jak walczyc w autokarze
- Ponad rok temu