Coz niebawem nie tylko dres stanie sie zwyczajowa mozliwoscia na nadciagajace klopoty
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Coz niebawem nie tylko dres stanie sie zwyczajowa mozliwoscia na nadciagajace klopoty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nienawiść do policji, tak zostałem wychowany, ten, kto z nimi trzyma, na zawsze jest przegrany, HWDP! - nuci piosenkę warszawskiego zespołu Proceder
Napisano Ponad rok temu
:? chyba ze kradna po to zeby nowy dresik z napisem hooligans sobie sprawic :? Co to za subkultura, jakiej oni muzyki sluchaja
jak dla mnie to zwykli idioci a nie subkultura(subkultura nazwac mozna chociazby hip-hop,na ktora sklada sie graffiti,breakdance,rap,deskorolka),oni nie maja zadnych zajec wiec stoja w bramach i zaczepiaja normalnych ludzi.
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nienawiść do policji, tak zostałem wychowany, ten, kto z nimi trzyma, na zawsze jest przegrany, HWDP! - nuci piosenkę warszawskiego zespołu Proceder
To jest raczej kawalek HempGru(ach ten 'profesjonalizm" pismakow).
wydaje mi sie ze kazda subkultura powinna miec jakies podstawy
ale jesli ideologia subkultury hooliganow jest dawanie po mordzie nieznajomym
to po prostu sssuper
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do tego samego mozemy sprowadzic "ideologie" wszystkich uderzanych MA, a szczególnie tych które maja zawody w full contakcie
Napisano Ponad rok temu
no tak, ideologia hooliganow polega na tym zeby cos porozpieprzac ,wyrzyc sie porozwalac radiowozy i porzucac kamieniami w policjantow
tutaj masz całkowita racje, lepiej zeby zamiast pod barwami klubowymi walczyli po prostu pod wymyslonymi przez siebie nazwami swoich ekip, bez zadnego babrania sie w honor klubu
![]()
najgorsze jest to ze tlumacza to tym ze walcza o honor klubu , walcza pod jego flaga
![]()
pomijajac jusz fakt ze w mniejszych klubach za oprawe i huliganke w wiekszosci odpowiedzialne sa te same osoby to niestety musze cie zmartwic bo zdecydowana wiekszosc małolatów chce byc wlasnie taka, to ich idole, z którymi sie utożsamiaja np. poprzez noszenie podobnych ciuchówfajni kibice rzeczywiscie :? jestem pewien ze zaden prawdziwy kibic nie przyznaje sie do tych idiotow ktorzy robia ustawki i demoluja stadiony pilkarskie
Napisano Ponad rok temu
do tego samego mozemy sprowadzic "ideologie" wszystkich uderzanych MA, a szczególnie tych które maja zawody w full contakcie
tak tylko ze we wszystkich uderzanych czy nieudarzanych MA zawodnicy ktorzy to trenuja i staja do walki na macie czy w ringu godza sie na to by walczyc i ewentualnie przegrac.nie porownoj napadania na ludzi do walki w ringu!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie moja (nasza) działka, zostawmy to specjalistązaraz dyskusja zejdzie na problem braku autorytetow dla wspolczesnej mlodziezy
co do nieświadomch dziaciaków z art. to sie zgadzam, co do starszych - kazdy podejmuje wlasne decyzje za które jest w pełni odpowiedzialy. Zycie to sztuka wyboru..bo jesli lysy cwiercinteligent w dresie imponuje mlodym chlopakom to juz jest problem prawda ? :?
Uznajmy je za "zło konieczne", nałużmy jakies restrykcje, czy terz "kontrole" tak zebya jesli chodzi o ustawki to nie popieram i uwazam za mega kretynskie, ,dobra niech im bedzie i sie leja,
ale niech nie ruszaja normalnych ludzi !
a skąd ty masz kase na swoje bluzy?? jezeli dobrze skojarzylem, to jestes skate, a ceny dobrej jakosci bluz skejtowskich (jak to sie odmienia??) sa porównywalne do ceny bluz "kibicowskich". Z cenami spodniii jest zapewe podobnie. Tym młodszym kupuja rodzice, a starsi (o dziwo) czasami terz pracuja i kupuja sobie sami.i tu wraca temat stania w bramach i zlodziejstwa
skad oni maja kase na ciuchy everlasta
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu