Skocz do zawartości

Zdjęcie

moda na ubrania ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
107 odpowiedzi w tym temacie

budo_cassini
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1739 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: moda na ubrania ?

i wcale nie trzeba by nikogo do pracy zmuszać , niech skazani mają wariant podstawowy chleb+woda+siennik(no + plus witaminki czy inne suplementy w tabletkach żeby się "obrońcy" praw człowieka nie przyczepiali) i jak nie chcą pracować to nikt ich nie zmusza

i nie mam absolutnie nic przeciwko temu żeby sobie jedli jak w luksosowej restauracji albo oglądali tv JEŚLI wcześniej p r a c o w a l i solidnie przez 8 godzin , czy przy budowaniu szkól, czy przy oczyszczaniui rowów melioracyjnych (po co "odbierać" pracę firmom budowlanym)

no ALE

czy politycy/ustawodawcy myślą o tym żeby było ludziom lepiej ... ?

Popieram
  • 0

budo_as
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 75 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mam kilka uwag:
1. Nie można wrzucać do jednego worka bandytów napadających na przechodniów
i hooligansów bijących się w obronie honoru.
2. Większość hoolsów (przynajmniej w Krakowie) nie słucha Konkwisty itp.
tylko np. Karramby
3. Krytykujecie ustawki?
Czy wolelibyście, żeby zamiast na ustawkach wyżywano się na rodzinie????
Bo ja nie!
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Mam kilka uwag:

Dla mnie jeden pies - a honor to przykrywka dla lania się po mordach z innymi kretynami

3. Krytykujecie ustawki?
Bo ja nie!

A nie można być normalnym :?: :roll:
  • 0

budo_mar1an
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 292 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mam kilka uwag:

As przeciez to juz zostalo powiedziane ... W OBRONIE JAKIEGO HONORU ??
zaden prawdziwy kibic ktoremu zalezy na honorze klubu nie przyznaje sie do tych idiotow ktorzy pod bandera swojej ulubionej druzyny napieprzaja sie z innymi debilami.

poza tym popieram Hellfire :wink: lepiej byc normalnym..

pozdrawiam
  • 0

budo_spid
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 713 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jakiego honoru? Czyjego honoru? Musiałbym spaść ze schodów na głowę, żeby ryzykować życie dla jakichś abstrakcyjnych pojęć typu duma miasta, honor klubu itp. To przecież tylko sport a takie męty psują jego obraz i sprawiają że normalni ludzie boją się przyjść na stadion.

2. Większość hoolsów (przynajmniej w Krakowie) nie słucha Konkwisty itp.
tylko np. Karramby

Hmmmm... Ten argument rzeczywiście wnosi dużo do dyskusji.

3. Krytykujecie ustawki?
Bo ja nie!

Mnie to szczerze mówiąc wisi bo jak chcą to niech się zabijają nawzajem gdzieś po lasach. Tylko że to nie jest normalne. Normalny człowiek nie czuje potrzeby wyżywania się na innych ludziach. Wszyscy Hooligans to mocno skrzywieni młodzieńcy, niezdolni do normalnego życia w społeczeństwie. DO KAMIENIOŁOMU!!! Może tam siła ich mięśni na coś się przyda.
  • 0

budo_sorata
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1768 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co do ubran , to chyba kazdy wie ze ubrania takie jak everlast,lonsdale,bad boy nie robia ciuchow "na ulice" tylko robia ciuchy dla sportowcow

dawniej bluze everlast mial tylko DOBRY bokser , tak samo bylo z dresami , miales dres to byles sportowiec

teraz dres ma hooliganka, a lonsdale i everlast to ciuszki dla bogatszych skinheadow i dla bogatszej hooliganki

bad boy i pit bull robi bluzy z wielkimi napisami BRAZILIAN JIU-JITSU, VALE-TUDO , tylko (a przynajmniej ja nic o tym niewiem) zaden zawodnik MMA/VT/BJJ w polsce chyba bluzy od BB/PitBulla nie dostał , jesli sie myle to prosze powiedzcie mi ze to nie prawda

jak by "uliczne" firmy robiace bluzy z napisami vt/bjj sponsorowaly zawodnikow tych dyscyplin to by bylo super, hooliganka by kupywala ciuchy a sportowcy dostawali by je za free
  • 0

budo_as
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 75 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Celem wyjaśnienia:
Ja też potępiam zadymy na stadionach!
Na stadionie Cracovii nie było zadymy od ponad 2 lat (Mimo, że wśród kibiców jest wielu
hooligans) :D 8)
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pff Kpina... Jeb**e małolaty sie wozą..jakies spodnie ze swiebodzkiego za 25 zł..wrrr jeszcze robia opinie polskiej chuligance.. :evil: Ja mysle ze kto ma na parawde do czynienia z chuligankom łatwo poznac na ulicy :wink: wiec takich małolatów lepiej odrazu ustawic..bo "moda na chuliganke" nie wrózy nic dobrego..:/:/:/Kto sie w to bawi ma rozeznanie..i lepiej zeby taki styl nie był moda..:/ pOzdrawIam...
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no moda na chuliganke jest coraz bardziej widoczna ,wczoraj na koncercie widzialem chlopaka chudziutkiego ,nie przypakowanego ale oczywiscie lysego a na plecach dumnie wyeksponowany pittbull w rekawicach bokserskich i napis VALE TUDO :) obysmy tylko takich chuliganow mieli :D . tak poza tym ,przeciez te ciuchy londsdale i everlast sa strasznie drogie , zwyklych oprychow na nie stac ? :? chyba ze kradna po to zeby nowy dresik z napisem hooligans sobie sprawic :? Co to za subkultura, jakiej oni muzyki sluchaja :?:
jak dla mnie to zwykli idioci a nie subkultura(subkultura nazwac mozna chociazby hip-hop,na ktora sklada sie graffiti,breakdance,rap,deskorolka),oni nie maja zadnych zajec wiec stoja w bramach i zaczepiaja normalnych ludzi.

aa Tyyy nie sugeruj sie tym jak człowiek wyglada..bo widac twoje podejscie:/ co z tego ze miał VALE TUDO na plecach?? a moze trenuje Vale Tudo?? skad Ty mozesz wiedziec?? ja waze ok69kg. i trenuje sporty walki i tez wcale nie wygladam na osiłka...po 2 Chuliganka w dzisiejszych czasach bardzo sie wiaze z Hip Hopem..Nie umiem tego wyjasnic piszac.:/ ludzie zaczeli nazywac chuliganów stadionowych banytami....czemu?? koles który ma odrobine Honoru nie bije niewinnych ludzi po mordach...bo wie ze nie ma sensu..rozumie ze nie pokaze ze jest twardy jak obije jakiegos studenta...mysle ze po 1 Ci wszyscy małolaci nie maja za grosz pojecia o tym wiec..jak sie takiego spotka wystarczy zadac jedno pytanie..."Wymien 3 piłkarzy z druzyny której kibicujesz.." lub " Ile masz wyjazdów Chuliganie?" POzdro
  • 0

budo_mar1an
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 292 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

aa Tyyy nie sugeruj sie tym jak bo widac twoje podejscie:/ co z tego ze miał VALE TUDO na plecach?? a moze trenuje Vale Tudo??

po tym jak wygladal nie sadze by trenowal cos poza staniem w klatce , garbieniem sie i paleniem fajek :wink: poza tym mlody byl bardzo . chuliganka nie bardzo wiaze sie z hiphopem , mozesz podac konkretne przyklady ?

ludzie zaczeli nazywac chuliganów stadionowych banytami....czemu??

poniewaz widocznie nie ograniczali sie do zadym na stadionach
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

co do Hip Hopu i CHULIGANKI(!!!) zaznaczam Chuliganów.a nie szalikowców co kozacza w grupie:/ to mysle..ze gdybys pobujał sie połowe zycia wsród szarych blokowisk to bys sam wiedział...sam wiele spedziłem wsród bloków..i wierz mi ze to nie jest tak jak ludzie mówia i pisza pismaki...pismaki robia sensacje z niewiadomo czego..takie jst zycie cała młodziec wychowuje sie na szarych blokach..niewazne czy skejt czy Hip Hopowiec...czy Chuligan..łaczy ich jedno Bloki ..nudne szare zycie..w którym wszystko praktycznie jest przegrane..pomysl objektywnie :wink: pozdrowionka...
  • 0

budo_mar1an
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 292 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie zauwazylem by artysci hiphopowi w jakikolwiek sposob sie utozsamiali z chuliganami i zadymami na stadionach ...
ja tez mieszkam w blokowisku w sumie nie jest szare bo pomalowali pare lat temu :wink:
nie potrafie byc obiektywny bo jestem wysoce uprzedzony w stosunku do tej "subkultury" czy jakkolwiek to nazwiesz.
pozdrawiam
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

eee ale to nie chodzi o spiewanie przezz artystów o chuliganach tylko o styl zycia...rozumiesz??o styl w jaki zyje polska młodziez....a HH to sumuje to jest kultura...tu nie chodzi o załozenie szerokich nachów na dupe..tylko o nasze realia...i tak sadzi chyba pewnie cała polska młodziez...a pozatym temat tego postu nie był o HH tylko o małolatach co sie woza...wiec co do nich juz pisałem....nalezy wystrzegac sie takich ludzi...co udaja kogos kim nie sa...i zapytac takiego wielkiego Chuligana czy chcoiaz umie wymienic kilku zawodników swojego klubu...albo czy zna moze historie chuliganstwa...no bo mysle ze skoro ktos nosi ciuchy HOoligana to zna historie Chuliganki...a jesli nosi cuichy everlasta to ma do czynienia ze sportami walki...to tyle odemnie...szanuje ludzi którzy sa soba...i rozumieja w to co wierza...nawet chuligan --tylko zeby rozumiał za co sie bije...pozdrawiam
  • 0

budo_jerryisback
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 291 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

co do Hip Hopu i CHULIGANKI(!!!) zaznaczam Chuliganów.a nie szalikowców co kozacza w grupie:/ to mysle..ze gdybys pobujał sie połowe zycia wsród szarych blokowisk to bys sam wiedział...sam wiele spedziłem wsród bloków..i wierz mi ze to nie jest tak jak ludzie mówia i pisza pismaki...pismaki robia sensacje z niewiadomo czego..takie jst zycie cała młodziec wychowuje sie na szarych blokach..niewazne czy skejt czy Hip Hopowiec...czy Chuligan..łaczy ich jedno Bloki ..nudne szare zycie..w którym wszystko praktycznie jest przegrane..pomysl objektywnie :wink: pozdrowionka...

ja widze ze nasluchales sie chyba za duzo hardcorowych kawalkow o beznadziejnosci zycia w blokowisku. ja mieszkam cale swoje zycie na blokowisku i nie uwazam ze wsyzstko jest takie beznadziejne. nikt mnie nigdy na rewirze nie pobil ani nie okradl. na innych osiedlach trzeba uwazac, i to nie tylko na kolesi w szerokich porach i kapturach. od kazdego mozna w morde dostac, ale nie mozna popradac w paranoje. najwiecej bandytow nosi sie w dresikach i "fajnych" bluzach pitbulla itp.
a z zycia masz to na co sobie zapracujesz. jak stoisz po klatkach a najfajniejsza rozrywka jest obcianie przechodniow to jasne ze zycie jest nudne i beznadziejne...
  • 0

budo_mar1an
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 292 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

eee ale to nie chodzi o spiewanie przezz artystów o chuliganach tylko o styl zycia...rozumiesz??o styl w jaki zyje polska młodziez....a HH to sumuje to jest kultura...tu nie chodzi o załozenie szerokich nachów na dupe..tylko o nasze realia...i tak sadzi chyba pewnie cała polska młodziez...a pozatym temat tego postu nie był o HH tylko o małolatach co sie woza...wiec co do nich juz pisałem....nalezy wystrzegac sie takich ludzi...co udaja kogos kim nie sa...i zapytac takiego wielkiego Chuligana czy chcoiaz umie wymienic kilku zawodników swojego klubu...albo czy zna moze historie chuliganstwa...no bo mysle ze skoro ktos nosi ciuchy HOoligana to zna historie Chuliganki...a jesli nosi cuichy everlasta to ma do czynienia ze sportami walki...to tyle odemnie...szanuje ludzi którzy sa soba...i rozumieja w to co wierza...nawet chuligan --tylko zeby rozumiał za co sie bije...pozdrawiam

styl zycia wcale nie jest taki sam bo chuligani napieprzaja sie na stadionach, a hiphopowcy robia muze,maluja graffiti i jezdza na desce tak wiec nie widze zwiazku . jesli chodzi ci o poglad na zycie czyli ze jest beznadziejne i w ogole do dupy to mozesz znalezc wielu ludzi , z wielu subkultur ktorzy tak sadza. i co powiesz ze te subkultury sa powiazane ? i wcale cala polska mlodziez nie sadzi ze jest tak ciezko,bo masz zycie takie , na jakie sobie zapracujesz.
mowisz o tym ze chuligani powinni znac historie , zawodnikow z klubu!! owszem ale wiekszosc chuliganow zapytanych czemu to robia odpowiedzieli by - bo tak kur*a hyhy :!:
to sa idioci ktorzy pod bandera klubu, pod pretekstem walki o jakis tam honor nawalaja sie po ryjach tak naprawde nie wiedzac dlaczego i po co , wyladowuja tylko swoje pierwotne zwierzece pragnienia by komus obic morde i tyle na ten temat ....
  • 0

budo_bakus
  • Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pierdolenie o hooliganach. To że ktoś nałoży se bluze pit bulla nie czyni z niego hooligana. A drogie te ubrania nie są bo na każdym targu tego w huj. W 90 % te bluzy noszą zwykłe leszcze co czują sie bezpiecznie w nich. Pół mojej szkoły nosi ubrania tych firm i nie ma jakiejś ideologi żeby dać komuś w morde. Może biegną popatrzeć jak jakiś dym ale samemu to tylko mocni w gębie. Więc
  • 0

budo_gab3d
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1572 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mimikra i tyle.
  • 0

budo_proxopata
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 225 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jooooo cale to hoolinganstwo jest jebniete !!
u mnie na osiedlu cale osiedle jest za apatorem i qwa moi znajomi gnoje po 16-17-18 lat kurwa jezdza i sie ciagle napierdalaja z jakimis elanowcami , zamiast kibcowqc druzynie , chodzic na mecze to oni wola chodzic i sie bic !! i tak najgorsze ze zajebista sciane graffiti pomalowali hamsko sprayem apator i elana na szubienciy pojeby jednym slowem !!!
oni wszyscy mowia hooligani hoo0linagni a polowa to straszne pizdy !!
sory za wulgaryzmy ale juz brak mi słow :evil: :evil: :evil:
  • 0

budo_spiderowski
  • Użytkownik
  • Pip
  • 34 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pierdolenie o hooliganach. To że ktoś nałoży se bluze pit bulla nie czyni z niego hooligana. A drogie te ubrania nie są bo na każdym targu tego w huj. W 90 % te bluzy noszą zwykłe leszcze co czują sie bezpiecznie w nich. Pół mojej szkoły nosi ubrania tych firm i nie ma jakiejś ideologi żeby dać komuś w morde. Może biegną popatrzeć jak jakiś dym ale samemu to tylko mocni w gębie. Więc

Dokładnie tak.
Znowu zaczyna sie rozknina nad chuliganami :D W sumie dobrze....można się pośmiać z niektórych postów :)

Doszło nawet do tego że niektóre bazarowe firmy łączą elementy motywów hip hopowych (na które moda była niedawno) z motywami chuligańskimi by się lepiej sprzedały. I tak powstaje zmutowany wytwór chciwych bazarowych firm - szerokie dżinsowe spodnie z mordą pit bulla na tylniej kapsie. Co nie znaczy że młody człowiek je noszący jeździ na desce słucha hip hopu a w weekendy jeździ na mecze i napierdala ludzi.
Teraz jest tym bazarowym szajsem taki zalew że niejednokrotnie widziałem staruszki handlujące cebulą lub pieczarkami w czapkach Lonsdale czy Pit Bull
  • 0

budo_proxopata
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 225 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

.
Teraz jest tym bazarowym szajsem taki zalew że niejednokrotnie widziałem staruszki handlujące cebulą lub pieczarkami w czapkach Lonsdale czy Pit Bull

buahhaha tu mnie rozwaliles :twisted: :twisted: :twisted:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024