Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Vigo napisał
Osobiscie nic nie cwiczylem wczesniej
. Uwazam jednak ze do Aikido powinno ciagnac przede wszystkim ludzi juz znajacych mma. Jak jednak dobrze wiadomo cwiczacy zazwyczaj nie sa nawet zbyt wysportowani, a wynik tego- marny poziom i marne efekty :?
. P.S. Nie ma z kim nawet ciezej cwiczyc.
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Mnie osobiscie irytuje ze poprostu nie moge zastosowac zbyt dynamicznie techniki bo mi sie w rekach ten (szczegolnie ta tzn. kobietka) rozleci, nawet jesli nie jest to osoba poczatkujaca. Poprostu trningi sa za delikatne i takiej osoby do tego nie przygotowuja a powinny przeciez. (wiadomo ze stopniowo :twisted: ).Nie tak szybko, zwariowałeś, chcesz mnie zabić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Vigo napisał
Mnie osobiscie irytuje ze poprostu nie moge zastosowac zbyt dynamicznie techniki bo mi sie w rekach ten (szczegolnie ta tzn. kobietka) rozleci, nawet jesli nie jest to osoba poczatkujaca. Poprostu trningi sa za delikatne i takiej osoby do tego nie przygotowuja a powinny przeciez. (wiadomo ze stopniowo :twisted: ).Nie tak szybko, zwariowałeś, chcesz mnie zabić?
Hmm, no tak- brakuje poprostu chyba w dojo ducha bojowego :roll: , a istnieje zamiast Aikido aerobik w wersji lagodnej, bo i na nim(aerobiku) moze byc przeciez ciezko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja przed aikido....ciągałem sięz ćwokami jak mieszkałem w internacie.
Napisano Ponad rok temu
To sugestia, ze aikido odciaga ze zlego towarzystwa. 8)Ja przed aikido....ciągałem sięz ćwokami jak mieszkałem w internacie.
![]()
![]()
![]()
![]()
:peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z ta kobietka to przyznam ze napisalem to aby odrobine sprowokowac forumowiczow :wink: : . Ot taki maly grzeszek :twisted: .Może masz to w nosie, ale ta GRUPA dajmy na to -kobietek tego w nosie nie ma. Ja przynajmiej uważam, że Twoja opinia jest krzywdząca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu