![:cry:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/cry.gif)
![:!:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/excl.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie nic nie cwiczylem wczesniej
. Uwazam jednak ze do Aikido powinno ciagnac przede wszystkim ludzi juz znajacych mma. Jak jednak dobrze wiadomo cwiczacy zazwyczaj nie sa nawet zbyt wysportowani, a wynik tego- marny poziom i marne efekty :?
. P.S. Nie ma z kim nawet ciezej cwiczyc.
Napisano Ponad rok temu
Mnie osobiscie irytuje ze poprostu nie moge zastosowac zbyt dynamicznie techniki bo mi sie w rekach ten (szczegolnie ta tzn. kobietka) rozleci, nawet jesli nie jest to osoba poczatkujaca. Poprostu trningi sa za delikatne i takiej osoby do tego nie przygotowuja a powinny przeciez. (wiadomo ze stopniowo :twisted: ).Nie tak szybko, zwariowałeś, chcesz mnie zabić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie osobiscie irytuje ze poprostu nie moge zastosowac zbyt dynamicznie techniki bo mi sie w rekach ten (szczegolnie ta tzn. kobietka) rozleci, nawet jesli nie jest to osoba poczatkujaca. Poprostu trningi sa za delikatne i takiej osoby do tego nie przygotowuja a powinny przeciez. (wiadomo ze stopniowo :twisted: ).Nie tak szybko, zwariowałeś, chcesz mnie zabić?
Hmm, no tak- brakuje poprostu chyba w dojo ducha bojowego :roll: , a istnieje zamiast Aikido aerobik w wersji lagodnej, bo i na nim(aerobiku) moze byc przeciez ciezko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja przed aikido....ciągałem sięz ćwokami jak mieszkałem w internacie.
Napisano Ponad rok temu
To sugestia, ze aikido odciaga ze zlego towarzystwa. 8)Ja przed aikido....ciągałem sięz ćwokami jak mieszkałem w internacie.
![]()
![]()
![]()
![]()
:peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z ta kobietka to przyznam ze napisalem to aby odrobine sprowokowac forumowiczow :wink: : . Ot taki maly grzeszek :twisted: .Może masz to w nosie, ale ta GRUPA dajmy na to -kobietek tego w nosie nie ma. Ja przynajmiej uważam, że Twoja opinia jest krzywdząca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu