Krotka relacja ze stazu z Tamura sensei k. Dunkierki
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza od 26 do 28.01 wlacznie przeznaczona byla dla instruktorowa odbyla sie w miejscowosci Gravelines k. Dunkierki.
Uczestniczylo w niej 85 osob w tym z Francji, Czech, Slowacji, Hiszpanii, Belgii, Niemiec i 2 z Polski. Zajecia prowadzil Tamura sensei, i jego uczniowie C. Pelerin i N. Vural. Treningi trwaly 9.00-12.00 i 16.00-18.00 kazdego dnia w kompleksie sportowym.... w ktorym bylo wszystko zlokalizowane-noclegi, posilki i treningi. Na pierwsze zajecia przybylismy jak na taka odleglosc ze szwajcarska punktualnoscia.... wchodzac na trening "rowno z gongiem"... hehe...
Treningi sensei byly jak zwykle pouczajace...byly techniki w tachi waza, suwari waza i hanmi handachi waza... W czasie treningow prowadzonych przez uczniow sensei bylo sporo bokken i tanto...Czas pedzil bardzo szybko..i ani sie obejrzelismy a juz zaczela sie druga czesc stazu prowadzona juz wylacznie przez shihan Tamura (29/30.01) przeznaczona dla wszystkich a obywajaca sie w miejscowosci Grande Synthe. Tutaj juz uczestniczylo ok 350 osob.... odbyly sie 3 dwugodzinne treningi....
Oczywiscie bylo tez w sobote wspolne jedzonko w knajpie z sensei (chociaz trafilismy tam na czuja...ech..oznakowanie drog we francji..)
ps. jak dorwe pare fotek ze stazu to tez zostana wstawione... a propos wstawienia....we francji winko jest nadal pyszne
Napisano Ponad rok temu
Ech, jak ja ci zazdroszcze :twisted: relacja fajna, ale malo twoich wlasnych odczuc z treningow i historyjek "z poza sceny" :wink:we francji winko jest nadal pyszne
Napisano Ponad rok temu
No koniecznie I żeby mi duze były :wink:ps. jak dorwe pare fotek ze stazu to tez zostana wstawione... a propos wstawienia....we francji winko jest nadal pyszne
Ł (fan zdjęć Przemka z senseiem T.) 8)
Napisano Ponad rok temu
Opowiedz Historyjke o Hakamie .... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak dotrze do mnie...Opowiedz Historyjke o Hakamie .... :wink:
ale malo twoich wlasnych odczuc z treningow i historyjek "z poza sceny"
Hmmmm.... z kazdym treningiem cwiczylo mi sie coraz lepiej... takie staze sa bardzo motywujace i inspirujace.... a Tamura sensei pomimo uplywu lat to caly czas magia na tatami.... ale najlepiej jest cwiczyc na takich stazach... zwlaszcza ze dosc czesto jest na to okazja..... a opowiada sie troche trudno..
a "po za scena" nic sie nie dzialo-treningi byly takie intensywne (znowu chcialbys miec mozliwosc szantazowac mnie kompromitujacymi fotkami i historyjkami o relacjach damsko-meskich z moim udzialem ) hehehe
Napisano Ponad rok temu
Opowiedz Historyjke o Hakamie .... :wink:
Hakame zapomnialem w Dunkierce .....ale dotarla do mnie poczta....
A oto pare fotek (niestety Labedziu..sredniej wielkosci.. bo mnie zabanuja za rozmary fotek :wink: :wink: ):
Tak oto cwiczylismy kata dori nikkyo:
A tak sensei pokazywal kokyu ho w suwari waza (qrcze..plecy proste jak decha..centrum niziuuutkooo.... jak zwykle u sensei...):
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdjecia troche ciemnawe, ale ok.
No bo takie bylo pomieszczenie i warunki do cwiczen... -bardzo fajnie sie cwiczylo..
Tylko ze ich malo
Jak bede mial wiecej to od razu wstawie...mysle ze to bedzie w ciagu tygodnia-dwoch...
no i ciebie na nich niet????
8O 8O no co Ty..... na pierwszej fotce jestem w centralnej czesci... mniej niedzwiedzi i masla....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bez zycia?? :? :?
Niemiales wyrazu twarzy zabójcy i nie było widac ponadprzestrzennej predkosci :wink: :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
A skad wiesz bo na pewno nie z tej fotki na ktorej nie widac w ogole wyrazu mojej twarzy.....bez zycia?? :? :?
Niemiales wyrazu twarzy zabójcy i nie było widac ponadprzestrzennej predkosci :wink: :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
kolejna ze stazu...
a teraz na specjalne zyczenie....
imprezka...
poczatek...wszyscy jeszcze grzecznie siedza....
a tu juz nachlani.....
Napisano Ponad rok temu
A ten portret na ścianie za nimi to czyj, bo jakoś nie poznaje... :wink:
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mi przypomina "labedzia szyje" SzczepciaA ten portret na ścianie za nimi to czyj, bo jakoś nie poznaje...
Napisano Ponad rok temu
zabawa byla faktycznie przednia...
to mi przypomina "labedzia szyje" Szczepcia
A ten portret na ścianie za nimi to czyj, bo jakoś nie poznaje...
O'moda:D
Napisano Ponad rok temu
no,no qrczaki, nie myslalem ze jestem taka znana osobliwoscia 8O MOje portrety wszedzie w Europie, zwykly szok!to mi przypomina "labedzia szyje" Szczepcia
Napisano Ponad rok temu
co tam w europie.. ja ostatnio widzialem tez w afryce :wink:no,no qrczaki, nie myslalem ze jestem taka znana osobliwoscia 8O MOje portrety wszedzie w Europie, zwykly szok!to mi przypomina "labedzia szyje" Szczepcia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka z cieniem
- Ponad rok temu
-
BUDO w mieście Łodzi!
- Ponad rok temu
-
jeszcze niesamowiciejsze zdjęcia ;-)
- Ponad rok temu