Dlaczego Bruce Lee stworzył Jeet Kune Do?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chłopie nie pitol głupot... please
Trochę więcej kultury i szacunku dla wypowiedzi innych forumowiczów, a głupoty to ty pitolisz,komu jak komu ,ale moderatorwi to nie przystoi.

Napisano Ponad rok temu
Nie wiele osób idzie dalej... jeszcze nie spotkałem innego praktyka tai chi który chciałby np. ze mną posparować
Moze poprostu wiedzą że i tak "WIELKI MISTRZ" ich od razu rozjedzie, bo przecież wszem wiadomo ze jest najlepszy w sparingach tai chi w całej Polsce.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Nie pamiętam już żebyś zabierał kiedyś głos na temat jaki jest w topicu omawiany.
Może ty po prostu za mało wiesz o małym smoku żeby coś sensownego powiedzieć :roll:
Jak znasz angielski to dla ciebie i wszystkich zainteresowanych:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Co do kung-fu też nie uważam że są to style najskuteczniejsze, bo wg mnie takie style nie istnieja...
Napisano Ponad rok temu
kung-fu za bardzo widowiskową i znakomicie się oglądającą sztukę walki w filmie np."hero",co wcale nie znaczy że są najskuteczniejsze w walce
wlasnie dlatego. np. WingTsun nie jest prawie wogole widowiskowy

ps. trochę więcej luzu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
CLF w porównaniu do WT jest o wiele bardziej widowiskowe... ale nie pokuszę się o stwierdzenie że jest skuteczniejsze... na odwrót też nie
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Sztuki walki cały czas ewoluują i dobrze ze są ludzie ,ktorzy staraja si tworzyć nowe syystemy walki.Bez tego tysiące ćwiczacych żyło by do tej pory w swiadomosci że najskuteczniejsze są style tradycyjne.
I bardzo dobrze... zawsze tak było i zawsze tak będzie... wszystko się zmienia i rozwija... jeszcze kilka lat i Bjj stanie się stylem "tradycyjnym"

Bruce nie poznał zbyt dużo tego stylu, a teraz my go umieszczamy na naszych plakatach... czyżby jednak poznał więcej niż praktycy tego stylu (czytaj : wibg chun, ving tsun, wing tsun - niepotrzebne skreslić) skoro się nim "podpieracie" ? Kimś słabym i niedouczonym raczej ciężko się promować...
Resztę już Kenjiro napisał

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisano Ponad rok temu
Bruce nie poznał zbyt dużo tego stylu, a teraz my go umieszczamy na naszych plakatach... czyżby jednak poznał więcej niż praktycy tego stylu (czytaj : wibg chun, ving tsun, wing tsun - niepotrzebne skreslić) skoro się nim "podpieracie" ? Kimś słabym i niedouczonym raczej ciężko się promować...
ale popularnym tak. chociaż czasem, jak ludzie wypisują, jaki to Bruce nie byl cieńki to krew człowieka zalewa - tak czy inaczej duży respect dla Brucea ode mnie
bugsy - to jest moje poczucie humoru, a nie frustracja, autoiroinia czy ja to tam zwą. nie znam się na tym. na frustracji tez nie.
Napisano Ponad rok temu
bugsy - to jest moje poczucie humoru, a nie frustracja.
Ale pewności nikt nie ma

Napisano Ponad rok temu
Grunt że humor jest :wink:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jow Ga Kung Fu - relacja z seminarium, zdjęcia!
- Ponad rok temu
-
legendy kung fu....
- Ponad rok temu
-
odp kopnięcia w WingTsun
- Ponad rok temu
-
Kto tam jest?
- Ponad rok temu
-
Kung-Fu we Wrocławiu