"Lepper/Rydzyk nie ćwiczy WT, a Ty?"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bruce nie poznał zbyt dużo tego stylu, a teraz my go umieszczamy na naszych plakatach... czyżby jednak poznał więcej niż praktycy tego stylu (czytaj : wibg chun, ving tsun, wing tsun - niepotrzebne skreslić) skoro się nim "podpieracie" ? Kimś słabym i niedouczonym raczej ciężko się promować...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja czytalem tylko o okolo 2 dobrze opisanych pojedynkach Brusa gdzie rzeczywiscie z kims sie bil. Reszta to byly bardziej sparringi, wymiana technik itd. Z zadnej jego walki o ile mi wiadomo nie zachowal sie film (moge sie mylic nie jestem Brusofilem) wiec skad wiesz ze uzywal VT? Bo tak ci mowili inni cwiczacy VT?A moze dlatego , ze Bruce w realnych pojedynkach poslugiwal sie glownie technikami Wing Tsun??
Napisano Ponad rok temu
Poznal wystarczajaco duzo, zeby wygrywac. Nie poznal wyzszych poziomow WT, poniewaz przerwal nauke.
Napisano Ponad rok temu
za czaców Brucea nie było podziału wt\wc\vt wiec mozna spokojnie powiedzieć że te nazwy mozna z powodzeniem stosować zamiennie
Napisano Ponad rok temu
A woda na codzień jest używana w spłuczkach klozetowych...Widzisz "Wing Tsun jest jak woda"
Napisano Ponad rok temu
A woda na codzień jest używana w spłuczkach klozetowych...
Widzisz "Wing Tsun jest jak woda"
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu