Legalnosc batonow (news)
Napisano Ponad rok temu
wiele osob pisze ze niemozna posiadac przy sobie takiej palki poniewaz ustawa o broni tak mowi a ja wam mowie ze to prawo ma sie tak do batonow jak hmm jazda tramwajem bez pradu
mozna przy sobie posiadac baton zlorzony schowany baton nie moze byc tzw sprezynowy , nie moze posiadac na zakonczeniu zadnych udziwnien np: przyczepionych kulek gwozdzi itp. jezeli posiadasz zwykly baton z standardowym"grzybkiem" na koncu mozesz byc spokojny ze ci go nie skonfiskoja. Chociasz jak sie to mowi lex dzielnicowus swoje chumory ma jak ci go zabiorom bo wiecie zona nie dala to sie odegram to i tak oddadza go wam bo nie maja takiego prawa.
A z kad to wiem od specjalisty z komisariatu (niewazne na walsne bezpieczenstwo:) wroclaw, poszedlem tam wlasnonoznie i z takim panem pogadalem. NO to na tyle.
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niecaly miesiac temu wszedlem do naszego kochanego warszawskiego sadu na solidarnosci z batonem w kieszeni i latareczka X1 w kurtce.
polozylem to na lade, popatrzyli sie na mnie dziwnie, schowalem do kieszeni- nic ine powiedzili, poszedlem dalej.
jaki wniosek z tego?
zaden, poza takim ze to bylo smieszne.
jak policja chce sie doczepic to zawsze znajdzie powod.
ja wole im go nie dawac.
w oczach moich znajomych i w moich baton jest czyms nielegalnym.
amen
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, kamboras.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Do naszych policjantow "budowych" oczywiscie nic nie mam.
Napisano Ponad rok temu
Tyle tytułem poezji, niestety zależy dużo od widzimisię policjanta. Myślę, że sędzia też miałby problem z zakwalifikowaniem standardowego batona jako broń lub nie... Może powołałby biegłego Ja nigdy nie miałem problemów przez batona, a paru policjantów go widziało. Sytuacja jest niejasna...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak pies ma takie kaprycho to i ci portfel wezmie. mi nieraz zajebali kose i co? oddac jak biora trzeba najwyzej potem mozna prowowac odzyskiwac ale to chuj da. bo solidarnosc wsrod psiarni jest jak wsrod lekarzy
my mamy swoje zasady krawezniki swoje
Napisano Ponad rok temu
Shaft ... troszke koloryzujesz ... w Sadzie nawet Victorka musialem do depozytu oddac a Ty poszedles dalej ? 8O 8O 8O
nie zdarza mi sie koloryzowac jakos nie mam potrzeby.
wniesienie batona oznacza tylko tyle ze policjanci nie wiedzieli co to jest.
poza tym stary o czym my dyskutujemy skoro tam policjanci prowadzacy na rozprawy odpierdalaja takie idiotyzmy ze az sie dziwie ze ktos im dal blachy..
kurde. zakladanie kajdanek z przodu kolesiowi ktory chwile wczesniej biegal po korytarzu grozac.
albo policjant prowadzi kolesia na rozprawe sam, oczywiscie z kajdankami z przodu a nie z tylu..a obok niego idzie 4 kumpli oskarzonego...
wiec Warhead...
jak widac niektorzy nie tylko nie wiedza czym jest baton, ale tez nie wiedza czym jest ich bezpieczenstwo.
wspolczuje ze musiales oddac wiktorka.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drobny przestepce to drobne pieniadze i finito i tak zawsze na kwadracie.
pozowanie na gangste to tez frajerstwo. kombinowac trzeba na duzym uszczelnieniu i raczej na legalu.
jendak nie zmienie zdania, ze 3 na 4 policjantow z jakimi mialem to zwykli zasrancy, a znam wielu. wielu glabow juz tam przychodzi a i wielu zostaje w trakcie
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
buahahaha..kolo czyli ty zahar > sam pozuje na gangste więc sam wg siebie jest frajerem...jednoczesnie zna wielu policjantow a jak wiadomo trzymanie (znanie sie ) z psami dla takich frajerowj (czyli gangsta z bmw) jest ...dziwne ?? moze ty konfident jestes a nie byly skazany ?pozowanie na gangste to tez frajerstwo. kombinowac trzeba na duzym uszczelnieniu i raczej na legalu.
jendak nie zmienie zdania, ze 3 na 4 policjantow z jakimi mialem to zwykli zasrancy, a znam wielu. wielu glabow juz tam przychodzi a i wielu zostaje w trakcie
i skończ juz greepsowac na tym forum bo smierdzi od ciebie jakims gównem...i schizą...
Napisano Ponad rok temu
Wiem, że są gorsze od tych amerykańskich, ale czy warto dać za to 190zł?
Proszę o odpowiedź bo w bajbliższym czasie chciałbym kupić teleskop.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bo & Jo
- Ponad rok temu
-
herbertz
- Ponad rok temu
-
boj sie batownika... czesc 2
- Ponad rok temu
-
Jak nazywa sie ta sztuka walki??
- Ponad rok temu
-
noze za 10zl takie same jak za 1000 i wiecej zl?
- Ponad rok temu
-
nunchaku pytanie
- Ponad rok temu
-
Korbacz ??
- Ponad rok temu
-
Podkarpacie.Czy tu ktoś trenuje walke nożem?
- Ponad rok temu
-
Na bagnety
- Ponad rok temu
-
Jak to sie nazywa?
- Ponad rok temu