PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepiej sie zasypia, a i umysl swiezszy i rzeski sie robi.
Napisano Ponad rok temu
:wink:no ja to chyba troche musze przez najblizsze 2 tygodnie przykrocic ilosc treningow
Pozdrówka, h-k
Napisano Ponad rok temu
hara-kiri co cie tak smieszy?
dzisiaj bylam pierwszy raz na treningu od tygodnia, czuje sie jak niemowlak
Napisano Ponad rok temu
może by se przerwe zrobić, bo z bolonco renko cienżko na chlebek zarabiać
pozdrowienia dla h-k 8)
Napisano Ponad rok temu
nie rozklejać się jak baba :wink: tylko na trening marsza ja po wczorajszym treningu czuję się beznadziejnie - jak rozdeptana żaba.
Napisano Ponad rok temu
nie rozklejać się jak baba :wink: tylko na trening marsza ja po wczorajszym treningu czuję się beznadziejnie - jak rozdeptana żaba.
a waćpana to ja już z miesiąc w dojo nie widziała
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pełna akceptacja po złamaniu obojczyka. Własnego ma się rozumieć. :wink:przerwa w treningach z powodu kontuzji nadgarstka. znaczy, że jestem już swojak, bo nie mam lepiej niż inni i oprócz siniaków pojawiają się nieco poważniejsze kontuzje? :roll:
Napisano Ponad rok temu
a my dzis byłysmy we 3 na treningu ............eh nie ma to jak pocwiczyć w ferie........aż sie chce isc na trening..........
Napisano Ponad rok temu
a myślałam, że mi się uda wykręcić (nomen omen) nadgarstkiem.Pełna akceptacja po złamaniu obojczyka. Własnego ma się rozumieć. :wink:przerwa w treningach z powodu kontuzji nadgarstka. znaczy, że jestem już swojak, bo nie mam lepiej niż inni i oprócz siniaków pojawiają się nieco poważniejsze kontuzje? :roll:
Napisano Ponad rok temu
nareszcie powrot do normalnego trybu zycia...
to znaczy sesja sie skonczyla i znaczy treningi treningi treningi!
w ciagu ostatnich trzech tygodni bylam moze z 5 razy na treningu, potworne
ale od wczoraj juz normalnie... jestem szczesliwa jak swinka kapiaca sie w blocie
a dzisiaj prowadzilam trening bo sie sensei rozchorowal nie bylo zastepstwa a jakos tak wyszlo ze bylam najstarsza stopniem oO
Napisano Ponad rok temu
No to dopiero byla jazda, opisz swoje wrazenia. To przeciez historyczne wydarzenie 8)a dzisiaj prowadzilam trening bo sie sensei rozchorowal nie bylo zastepstwa a jakos tak wyszlo ze bylam najstarsza stopniem oO
Napisano Ponad rok temu
wrazenia? poza tym ze niesmiertelne ikkyo bylo na tapecie w roznych konfiguracjach to mi bylo strasznie glupio na poczatku ale potem sie rozkrecilam hehe
mam tylko nadzieje, ze oni sie nie nudzili...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam tylko nadzieje, ze oni sie nie nudzili...
nie nudzili sie gratuluje z okazji pierwszego wlasnego treningu, hehe
Napisano Ponad rok temu
tylko tamten pierwszy to z zalozenia mialam prowadzic tylko rozgrzewke bo prowadzacy sie spoznial. ale spoznil sie na tyle ze po pol godzinie rozgrzewki doszlam do wniosku ze ile mozna sie rozgrzewac i zaczelam przerabiac jakies latwe techniki, w efekcie prowadzilam caly trening wtedy...
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio miałam kłopoty z organizacją czasu i życia (zaczęłam studia ) i miałam 3 mies prawie-przerwy (1x tyg :roll: ) w treningach.
Przez miesiąc ferii sobie odbiłam, chodzac na treningi wszystkiego średnio 5x w tyg :wink:
A teraz jakoś mi się świat stabilizuje i stanęło na 2 - 3 w tygodniu... I ta cudowna świadomość wywołuje takie objawy, jak wyżej..
Kwintesencja mojej aktualnej teraźniejszości - 'Fighter on the wind' z francuskim dubbingiem :wink: (ciekawe wrażenia, jak Oyama mówi z 'rr')
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach