PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stare numery, 30 lat temu robil samopo wtorkowym treningu mam LIMO (dzisiaj rano wylazlo)
a wszystko przez to, ze sensei podczas wykonywania cwiczenia zgasil swiatlo na sali...

Napisano Ponad rok temu

trening był no delikatnie mówiąc inny niż sie psodziewałam..........senseja nie było kto inny prowadził i sie rozczarowałam......... :?
Napisano Ponad rok temu
a wszystko przez to, ze sensei podczas wykonywania cwiczenia zgasil swiatlo na sali...
No tylko ze u nas sensei zrobil to gdy 2 grupy biegly naprzeciw siebienam zgasło światło w szatni, ale nikt nie ucierpiał

Napisano Ponad rok temu
wczoraj doszlam do wniosku, ze jednak sobie odpuszcze zdawanie teraz. nic nie umiem... najgorzej chyba jest z yonkyo w roznych wersjach. chociaz byc moze to kwestia tego, ze zawsze cwicze z wielkimi drabami, ktorzy maja wielkie lapy i wez tu utrzymaj uchwyt...
Napisano Ponad rok temu
Yuna, ty jestes od nas z dojo? 8O
a owszem

A dzis calkiem mily trening indywidualny, gdyby nie nieoczekiwane juji garami na skrecony niedawno lokiec 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
juji garami---to raczej judo......ja tego na aikido nigdy nie robiłam....na judo i owszem.....
Hehe... za to ja jestem pewna, ze chodze na aikido :wink:
Juji garami jest w wymaganiach na 3 kyu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aikido: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Kiedy tak sobie czytam, że ludkowie ćwiczą Aikido, Judo, Karate równolegle, a bywa, że pomimo skrajnego wyczerpania, wszystkie trzy MA tego samego dnia ciurkiem, to… zastanawiam się, czy to nie Ty/my uskuteczniamy jakąś popelinę, ograniczając się do samego Aikido :wink:może za dużo sw trenujesz na raz?

Pozdrówka, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Kiedy tak sobie czytam, że ludkowie ćwiczą Aikido, Judo, Karate równolegle, a bywa, że pomimo skrajnego wyczerpania, wszystkie trzy MA tego samego dnia ciurkiem, to… zastanawiam się, czy to nie Ty/my uskuteczniamy jakąś popelinę, ograniczając się do samego Aikido :wink:
no bo w naszym wieku została nam już tylko jedna opcja w jednym dojo

żeby jeszcze w tym samym miejscu pracować i jeść i spać można było, to by było idealnie

Napisano Ponad rok temu
nie no bez jaj.....bywa ekstrem, ze sie cwiczy jednego dnia aikido, karate i judo,....ale normalnie to jedna opcja dziennie......raz aikido, raz karate, raz judo

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach