PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stare numery, 30 lat temu robil samopo wtorkowym treningu mam LIMO (dzisiaj rano wylazlo) a wszystko przez to, ze sensei podczas wykonywania cwiczenia zgasil swiatlo na sali...
Napisano Ponad rok temu
trening był no delikatnie mówiąc inny niż sie psodziewałam..........senseja nie było kto inny prowadził i sie rozczarowałam......... :?
Napisano Ponad rok temu
a wszystko przez to, ze sensei podczas wykonywania cwiczenia zgasil swiatlo na sali...
No tylko ze u nas sensei zrobil to gdy 2 grupy biegly naprzeciw siebie i tak cud, ze bylo tylko jedno zderzenienam zgasło światło w szatni, ale nikt nie ucierpiał
Napisano Ponad rok temu
wczoraj doszlam do wniosku, ze jednak sobie odpuszcze zdawanie teraz. nic nie umiem... najgorzej chyba jest z yonkyo w roznych wersjach. chociaz byc moze to kwestia tego, ze zawsze cwicze z wielkimi drabami, ktorzy maja wielkie lapy i wez tu utrzymaj uchwyt...
Napisano Ponad rok temu
Yuna, ty jestes od nas z dojo? 8O
a owszem
A dzis calkiem mily trening indywidualny, gdyby nie nieoczekiwane juji garami na skrecony niedawno lokiec 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
juji garami---to raczej judo......ja tego na aikido nigdy nie robiłam....na judo i owszem.....
Hehe... za to ja jestem pewna, ze chodze na aikido :wink:
Juji garami jest w wymaganiach na 3 kyu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aikido: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy tak sobie czytam, że ludkowie ćwiczą Aikido, Judo, Karate równolegle, a bywa, że pomimo skrajnego wyczerpania, wszystkie trzy MA tego samego dnia ciurkiem, to… zastanawiam się, czy to nie Ty/my uskuteczniamy jakąś popelinę, ograniczając się do samego Aikido :wink:może za dużo sw trenujesz na raz?
Pozdrówka, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy tak sobie czytam, że ludkowie ćwiczą Aikido, Judo, Karate równolegle, a bywa, że pomimo skrajnego wyczerpania, wszystkie trzy MA tego samego dnia ciurkiem, to… zastanawiam się, czy to nie Ty/my uskuteczniamy jakąś popelinę, ograniczając się do samego Aikido :wink:
no bo w naszym wieku została nam już tylko jedna opcja w jednym dojo
żeby jeszcze w tym samym miejscu pracować i jeść i spać można było, to by było idealnie 8)
Napisano Ponad rok temu
nie no bez jaj.....bywa ekstrem, ze sie cwiczy jednego dnia aikido, karate i judo,....ale normalnie to jedna opcja dziennie......raz aikido, raz karate, raz judo czasem bwają podwójne treningi........ :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 12
0 użytkowników, 12 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach