PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
enyłej to taka mała dygresja, a teraz bek tu de topik. więc po treningu czuję się zajebiście* :twisted:
*ekhem, to nieprawda. w okolicy biodra mnie boli - jednak parodniowy odstęp między treningami źle robi na kondycję, zwłaszcza, że na rozgrzewce o mało ducha nie wyzionęłam (ale pocieszam się, że nie tylko ja )
Napisano Ponad rok temu
fakt co jest do wszystkiego to do niczego....
na treningu superowo.......obiłam sobie kolana, nie pytajcie jak......
Napisano Ponad rok temu
po wczorajszym treningu podlapalam dola... okazalo sie, ze moja wersja katate dori yonkyo jest zupelnie inna niz wersja senseia oO nie umiem w ogole porzadnie zrobic yonkyo a mam to na 3 kyu... cholercia... w ogole to mi nie wychodzi, tamto mi nie wychodzi... chyba musze zrobic sobie tydzien przerwy
a mi to karate i kenjutsu nie robi jakiejs szczegolnej roznicy bo to tylko o dwie godziny wiecej niz bym chodzila na samo aikido... tak tylko w ramach urozmaicenia
Napisano Ponad rok temu
Koniecznie!w ogole to mi nie wychodzi, tamto mi nie wychodzi... chyba musze zrobic sobie tydzien przerwy
Powszechnie wiadomo, że im dłuższe przerwy, tym lepiej wychodzi :wink:
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj dwaj senseie zrobili konsylium na temat m. in. sposobow robienia yonkyo - poczatkowo jeden robil tak a drugi siak... po pol godzinie doszli do jednosci tworzac technike posrednia
Napisano Ponad rok temu
2,5h treningu (przez przypadek) a potem ukowanie Yunie zdajacej na 5 kyu (gratulacje), na szczescie krotkie
a potem przebijanie sie do domu przez zaspy na rowerze
ledwo zipie ;D
ale bylo fajnie haha
Yuna, daj maila na priva to ci wysle fotki
Napisano Ponad rok temu
JA kibluje w domu......jutro mjaa staż w Tarnowskich górach, a ja mam grype......
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj po treningu mam ochote siedziec na tylku i wykonywac tylko ruchy niezbedne (no, przejde sie moze na saune za jakis czas)
2,5h treningu (przez przypadek) a potem ukowanie Yunie zdajacej na 5 kyu (gratulacje), na szczescie krotkie
Egzamin z gatunku ekspresowych dziekuje, dziekuje - raz za swietne ukowanie i raz za gratulacje, hehe
Napisano Ponad rok temu
w świetle (nomen omen ) tego, co tutaj niedawno można było przeczytać o gaszeniu światła przez senseia, zaczęłam się zastanawiać czy to aby nie jaki eksperyment. ale zdaje się, że niekoniecznie. po prostu cukiernia piętro niżej większe wypieki na jakieś wesele robiła.
Napisano Ponad rok temu
może macie problemy z elektrownią my mielismy z zarówkami ubiegłej zimy...fajnie było czasem świeciło 8 czasem 3 i bywało nastrojowo :twisted: aż sie idzie zabić
Napisano Ponad rok temu
Oswietlenie bylo stale. :wink:
Nikt sie nie zabil.
I wreszcie zrobilem troche dynamicznego kumite.
P.S. Kalendarz w portalu sie zjebal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ty a moze jest czwartek a my mamy dzień świstaka?
Nie...to mi sie posralo... :wink:
Napisano Ponad rok temu
No popatrz cukiernia i dojo aikido piętro wyżej = sposób na dramową posypkę z pudrupo prostu cukiernia piętro niżej większe wypieki na jakieś wesele robiła.
Napisano Ponad rok temu
a kto ich tam wie... 8) wyjaśnienie jest zapewne prozaicznie śmieszne - przeciążenie jakieś czy cuś, jak za dużo urządzeń naraz jest włączonych :roll: :wink:po ciemku lepiej rośnie ciasto czy co
no pacz, spryciarze jakie. 8ONo popatrz cukiernia i dojo aikido piętro wyżej = sposób na dramową posypkę z pudru
Napisano Ponad rok temu
No popatrz cukiernia i dojo aikido piętro wyżejpo prostu cukiernia piętro niżej większe wypieki na jakieś wesele robiła.
a ty wiesz, jak zapachy pieczonych ciasteczek kuszą i namawiają, żeby zboczyć z drogi na salę (bo cukiernię mija się akurat w drodze na salę) i zamienić wyczerpujący trening na mega obżarstwo?
tu naprawdę trzeba się wykazać silną aikidocką wolą.
p.s. pardon za dubla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jak juz to intensywnie, mówią że ponoć załapałem kote ;]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach