no taaa, jak to w krainie niedźwiedzia polarnego.Wez przestan z ta wiasna i kwiatkami, Kantele, u mnie -30C z wiatrem, spalem dzisiaj 10 godzin(na trening przez to nei poszlem) i nadal mi sie spac chce....

Napisano Ponad rok temu
no taaa, jak to w krainie niedźwiedzia polarnego.Wez przestan z ta wiasna i kwiatkami, Kantele, u mnie -30C z wiatrem, spalem dzisiaj 10 godzin(na trening przez to nei poszlem) i nadal mi sie spac chce....
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj "przetrenowałem" 2 piwa po treningu. Efekt nie był zbyt ciekawy: za szybko trzepieO jesuuu, bez kolacji?? I piwa lub dwóch?? Po treningu?? To po co w ogóle trenować?Nie jeść po treningu kolacji?
![]()
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A chodziło o coś innego...? :wink:Wczoraj "przetrenowałem" 2 piwa po treningu. Efekt nie był zbyt ciekawy: za szybko trzepie
Napisano Ponad rok temu
Hara - widać, żeś człowiek w świecie bywały... :wink:A chodziło o coś innego...? :wink:Wczoraj "przetrenowałem" 2 piwa po treningu. Efekt nie był zbyt ciekawy: za szybko trzepie
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O to to... . Zimne piwko lub dwa w dobrym towarzystwie. I torcik na dodatek..., no palce lizać. Skoro nie masz co z nim zrobić, to czuję się zaproszonydla mnie nie ma nic lepszego na swiecie niz zimne piwko zaraz po treningu
nie, przepraszam - jest cos lepszego - zimne piwko po treningu w dobrym towarzystwie
![]()
a dzisiaj po treningu oprocz piwka bedzie jeszcze tort (ta, wiem ze to niezdrowo i bardzo kalorycznie ale wczoraj w przyplywie glupawki upieklam tort i nie mam co z nim zrobic haha)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łączę się w bólu, ja złamałem palec w środę. Mam tylko nadzieję, że po dwóch, góra trzech tygodniach będę mógł wrócić do treningów (lekarz podał jedynie termin pierwszej kontroli). Tragicznie nie jest, może się uda. A w międzyczasie: pompki, brzuszki, przysiady, skakanka, bieganie, schody, rozciąganie... Zawsze jest nad czym pracować.złamałam wczoraj palec... podczas rozgrzewki... minimum miesiąc przerwy w treningach czegokolwiek...
shit happens...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha - i jak Ty chcesz biegać? Nie dość , że powinno się chodzić w glanach/butach trekingowych, to jeszcze ja nie do końca mogę prosto stać na tej stopie, i chodzę jak kaczuszka :wink: Biegać???
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu