A że dźwignia jest robiona źle też bardzo możliwe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kantele
powiedz mi jeszcze że ćwiczysz w warszawie i studiujesz na politechnice warszawskiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poprostu prawdopodobnie będe sobie studiował w warszawie
i nie wątpie że się na treningu spotkamy
Napisano Ponad rok temu
chociaz z drugiej strony szansa jedna na milion zdarza sie w dziewieciu przypadkach na dziesiec, czy jakos tak to bylo... ;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz już wiem. Doświadczenie "óczy". Ale przez tą przerwę przeszła mi chociaż złość na koleżankę.Ligeia, trzeba się szybciej zbierać po lądowaniu, "bezpieczie" jest dopiero jak stoisz.
Eee, z tym to nie trafiłeś. Do mnie bardziej pasuje: "Nosz ##@$%**^#!!!" Niestety, zdarza mi się to coraz częściej. A przecież kobiecie nie wypada."Ale ja jestem poczatkujaca, buuu."
A można tak? To ja poproszę dwa pstryki. Albo lepiej trzy, na zapas.I co z tego? Oczekujesz jakiegoś magicznego pstryk i wskoczenia na wyższy poziom?
A jak ja robię? Mam zrobić, to robię. Nawet jak nienawidzę z całego serca tego cholernego szybkiego yoko.To jest tylko w głowie, decyzja, zrobie i robie. A potem wróce do domu i ze zmęczenia padne na ryj. Inaczej postępów brak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak boli - znaczy, że żyjesz - powiedziała ligeia, której potłuczona stopa przypomina o tym codziennie. :wink:A ja w poniedziałek poszłam na trening po raz pierwszy od ponad dwóch tygodni i do dzisiaj mnie boli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu