PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Ja się staram jak mogę, nawet czasem próbuję tłumaczyć, że trzeba się zmieniać, żeby zobaczyć jak wychodzi technika na kimś innym, żeby ją sobie dopracować, a nie przyzwyczaić się do jednego partnera i tylko z nim tłuc techniki, wyuczyć się na pamięć, w którym momencie wchodzą, a w którym nie. Ale jak na takie moje wywody słyszę: "Ja tam się na ulicy bić potem nie będę. Wolę sobie pogadać" to mnie normalnie ręce opadają...
Jak ktoś z mojej grupy to czyta (a wiem, że parę osób czyta), błagam, niech sobie to weźmie do serca. Bo inaczej po co chodzić na treningi? Żeby sobie pogadać, pośmiać się, piwo wypić na stażu? A co z aikido? Po co w takim razie to ćwiczyć? Lepiej pójść na deptak i, jak to w gwarze młodzieżowej ładnie mówią, "powyświetlać się" kapkę.
ligeia, zmęczona, zła i zawiedziona postawą współćwiczących
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj zeszłam z maty zgrzana, spocona, zmaltretowana i ledwo żywa... Chyba się nie obijałam... 8)
Napisano Ponad rok temu
P.S. Zaczynam mieć monopol na ten topik. Gdzie się podziała reszta? Na trening poszła czy co?
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj kolega mnie zaskoczył i po niekontrolowanym locie wykonałem jeszcze mniej kontrolowany pad tak jakoś pechowo, że sobie nadwyrężyłem kostkę. Teraz boli i mam grzechotkę zamiast kostki , Ale nic to, dzisiaj będę ostrożniejszy...
Napisano Ponad rok temu
ps. tydzien bez treningow! ale bede miala zakwasy po jutrzejszym treningu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Kantele ze ścięgnem trochę zluzuj, bo z tym nie ma żartów. Zdrówka życzę. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Egzamin na 5 kyu jest najtrudniejszy. Teraz to juz tylko z gorki, gratulacje! 8)
Jeżeli się jest dobrze przygotowanym, to nie ma trudnych egzaminów... 8)
Napisano Ponad rok temu
5 kyu No raczej zdałam, chociaż wyniki zostaną ogłoszone oficjalnie jutro. Ale jestem niezadowolona z siebie. Można było lepiej się zaprezentować. Muszę się teraz jakoś zrehabilitować, może na obozie. :wink:
Może opiszesz jak wyglądał egzamin? Ile osób zdawało? Czy sensei demonstrował techniki, które mieliście wykonać na egzaminie? Itp. Itd.
Napisano Ponad rok temu
Garry, jak wyglądał egzamin? No jak egzamin: wychodzisz na środek, sensei rzuca nazwę techniki i robisz. Nie zrozumiałam tego o demonstrowaniu technik przez senseia - na egzaminie? A zdawało coś ponad 20 osób. Nasza grupa jest spora. Zastanawiam się tylko, ile osób wróci po wakacjach, ile po następnych wakacjach, ile po jeszcze następnych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Irimi - będziesz w Warszawce??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach