Skocz do zawartości

Zdjęcie

PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1321 odpowiedzi w tym temacie

budo_derkater
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 85 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
trening... było kiedyś coś takiego

No więć hajse szajse od dwóch miesięcy nie mam szansy dotrzeć na trening, wącham kimonoo, czasem sobie bokenem pomacham (w domu), obejrzę kawalek filmu z Yamadą - póki co haruję jak murzyn na planatacji (wszak woman ist the nigger of the world), aż mi samej siebie żal. Ale przyszły tydzień - wielki come back. Trzymajcie kciuki żeby mnie Katalończycy nie zabili:-)))))

Może ktoś jeszcze (oprócz tych co wiem :wink: ) wybiera się do Barcelony na seminarium z Yamadą?
  • 0

budo_mandala
  • Użytkownik
  • Pip
  • 41 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

...BÓL !!! ... czuje ból ... :?

bez kitu... 7 m-cy Krav Magi mnie tak nie sponiewierało jak cztery treningi aikido ...
  • 0

budo_ligeia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

...BÓL !!! ... czuje ból ... :?

bez kitu... 7 m-cy Krav Magi mnie tak nie sponiewierało jak cztery treningi aikido ...

Witaj w klubie! Że zacytuję kolegę Randalla (kopalnię cennych rad i trafnych powiedzonek, może nie będzie miał mi za złe): "skończyły się wczasy, zaczęło się ćwiczenie." :twisted:

Teraz ból trzeba oswoić, zaprzyjaźnić się z nim. ;-) Pocieszę cię: jak cię w końcu przestanie boleć, to nie znaczy, że ból odszedł na zawsze. Prędzej czy później, ale wróci. Wiem coś o tym. ;-) :)

Powodzenia w oswajaniu. :)

ligeia, usychająca z tęsknoty za wczasami na macie :twisted:
  • 0

budo_three
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 463 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wiecie co? Fajne macie te treningi... :wink:

Co prawda jedyne, czego mi u mnie brakuje, to mozliwość pogadania sobie jw i poroztrząsania wspólnych doswiadczeń...
Ale w tym roku ze względu na maturę (niech żyje domowa dyplomacja :roll: ) zredukowałam się do dwóch w tyg, i tak mi jakoś rytm się rozwaił... czegoś mi brakuje...
Cholera, przydałby sie jakis kilkudniowy wyjazd, taki treningowy, na totalne zadupie, żeby znów poczuć, że żyję, obudziś się jakoś do końca na wiosnę...
Teraz mam potrzebę powalczyć... z kims i ze soba...

Iiii, marudze i filozofuje... Nie znoszę robić czegos na pół gwizdka...

Mam nadzieję, że Grzesiek telepatycznie wyczuje jutro moje potrezby... ehhh :wink:
  • 0

budo_ligeia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wiecie co? Fajne macie te treningi... :wink:

Co prawda jedyne, czego mi u mnie brakuje, to mozliwość pogadania sobie jw i poroztrząsania wspólnych doswiadczeń...

Mam nadzieję, że Grzesiek telepatycznie wyczuje jutro moje potrezby... ehhh :wink:

To zaproś Grzesia na forum. :)
  • 0

budo_bular
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 94 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

co czuje po treningu? mysle ze niedosyt, cholera to juz koniec ja chce wiecej :)
  • 0

budo_three
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 463 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To zaproś Grzesia na forum. :)

eee, on juz tu nawet zarejestrowany jest... Ale to taki atechniczny typ - wieki temu wysłałam mu pw, to zauważył ją dopiero po 3 miesiącach (wtedy jeszcze nie chodziłam do niego na treningi i chwilę się zawahałam - 'co za jakis gburowaty i niewychowany typ' sobie pomyslałam... na szczęście postanowiłam jeszcze sprawdzić go osobiście :wink: ) Także niestety 'delikatna sugestia' w formie elektronicznej odpada...

Ino telepatia pozostaje, ehh... :roll:
  • 0

budo_ligeia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ino telepatia pozostaje, ehh... :roll:

Three, na nich telepatia nie działa, tak samo jak aluzje czy inne takie. Trzeba walić prosto między oczy. :twisted: ;-)

Dzisiaj trening... :paker: Powiem krótko a enigmatycznie: dobrze, że kimona mają długie rękawy. :wink:
  • 0

budo_hehehe1
  • Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja momentalnie na treningu odżywam i mam tyle energii ze moglbym gory przenosic :D szczegolnie ze ostatnio mam malo czasu na treningi
  • 0

budo_three
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 463 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ligeia - działa, i to jak cholera przestraszony
Nie dosć, że trening był w 90% taki, jakiego oczekiwałam, to jeszcze się dowiedziałam, że jadę na zawody... w sobotę...
Nie, że będą, nie w formie pytajacej nawet.... 'bo jakby mi powiedział wcześniej, to bym wydziwiała i nie pojechała'
Ja go zabiję kiedyś :twisted:
  • 0

budo_ligeia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ligeia - działa, i to jak cholera

No patrz, a u mnie nie działa. :evil:

jeszcze się dowiedziałam, że jadę na zawody... w sobotę...

No to powodzenia... i tego... no... czego się życzy karatece (?)... połamania nóg... ;-) :) 8)

Pzdr
  • 0

budo_szczepan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 8153 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jeden gosciu, 3 dan, malo mi wczoraj powaznie nie uszkodzil lokcia. Robilismy hijijime osae (taka dzwignia na lokiec zeby go przeprostowac) a ten nagle jak nie przyspieszy, wjechal mi na lokiec z calej sily. No dupek prawdziwy, przychodzi raz na miesiac na trening dla zaawansowanych i usluje grac macho, czy co :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mialem niezwykle szczescie ze sie skonczylo bez porwania sciegien....
  • 0

budo_hara-kiri
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1088 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jeden gosciu, 3 dan, (...) wjechal mi na lokiec z calej sily. No dupek prawdziwy (...)

Znaczy się „ile fabryka dała” ?
Myślałem, że to standard wśród zaawansowanych, w przepełnionym wojennym duchem Dojo… :roll: :wink:
Z życzeniami szybkiej rekonwalescencji, h-k :-)
  • 0

budo_ligeia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No dupek prawdziwy, przychodzi raz na miesiac na trening dla zaawansowanych i usluje grac macho, czy co

Pewno przez wszystkie pozostałe dni treningowe zbiera siły na ten jeden trening w miesiącu. Stąd tyle pary... :lol: :lol: :lol:
  • 0

budo_maksik
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak to trzeci dan to troche nie fajnie zrobił.
Po treningu:
nie byłem ostatnio na treningu :( :( :(
  • 0

budo_szczepan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 8153 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Znaczy się „ile fabryka dała” ?
Myślałem, że to standard wśród zaawansowanych, w przepełnionym wojennym duchem Dojo… :roll: :wink:
Z życzeniami szybkiej rekonwalescencji, h-k :-)

Sa techniki gdzie mozna bez problemu pakowac ile fabryka dala, ale hijijime osae do nich nie nalezy :roll:
  • 0

budo_przemek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1208 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jeden gosciu, 3 dan, malo mi wczoraj powaznie nie uszkodzil lokcia. Robilismy hijijime osae (taka dzwignia na lokiec zeby go przeprostowac) a ten nagle jak nie przyspieszy, wjechal mi na lokiec z calej sily. No dupek prawdziwy, przychodzi raz na miesiac na trening dla zaawansowanych i usluje grac macho, czy co :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mialem niezwykle szczescie ze sie skonczylo bez porwania sciegien....

gdyby to byla PIERSIASTA, mloda, pelna zycia i energii aikidoczka to bys krzyczal "jeszcze, jeszcze, mocniej" a nie narzekal... :) :lol: :wink: :P
  • 0

budo_ligeia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

gdyby to byla PIERSIASTA, mloda, pelna zycia i energii aikidoczka to bys krzyczal "jeszcze, jeszcze, mocniej" a nie narzekal...

A co mają piersi do aikido? :roll: Ani to to wykorzystać przeciwko przeciwnikowi, kimono się rozłazi, gdzie nie powinno... No może tylko upadek na pysk trochę amortyzują.... :twisted: ;-)

Przypomniał mi się taki starawy już kawał:
- Co mają wspólnego uda z piersiami?
- Jak nam sie uda, to będziemy piersi.
:)

P.S. A na treningu ćwiczy mi się najlepiej, jak się po prostu nie wyśpię. Ot, zagadka. ;-)
  • 0

budo_przemek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1208 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

gdyby to byla PIERSIASTA, mloda, pelna zycia i energii aikidoczka to bys krzyczal "jeszcze, jeszcze, mocniej" a nie narzekal...

A co mają piersi do aikido? :roll: Ani to to wykorzystać przeciwko przeciwnikowi, kimono się rozłazi, gdzie nie powinno... No może tylko upadek na pysk trochę amortyzują.... :twisted: ;-)

hyhyhy...z ta konkretna technika to maja :oops: :) :lol: :wink:
  • 0

budo_mandala
  • Użytkownik
  • Pip
  • 41 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hmmm ... :D wiosna Panie dzieju ani chybi nadchodzi wielkimi krokami skoro mu tu o TYM ...

a po treningu ...dwa odpuścilem ...prawy bark jeszcze mocno szwankuje... szczerze mówiąc nawet nie wiem dokladnie jak jest kiepsko bo zjadlem worek tabletek przeciwbólowych przez ostatni tydzień...a to troche zaciemnia obraz, ale dziś juz poszedłem, trochu jak na ścięcie ...i sumie byłem całkiem bliski prawdy bo głównie machaliśmy bokkenami...a jak na mate trza było to tylko przez lewy zdrowy ....

co do tego oswajania...jak ostatnio wychodziłem do dentystu córka powiedziala : ból jest twoim przyjacielem ...faktyczni chyba trzeba sie bedzie zaprzyjaźnić ... nie tylko na fotelu...
chociaż wolałbym ten wariant z piersiami ... 8)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024