PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To Randall: A interpretację już se wybrałam. Taką, co mi idealnie pasuje do moich bajek. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nieeee... no w modzie jest skakanie z 14 pietra rektoratu UMCS /dla niewtajemniczonych, najwyzszy punkt w Lublinie/.To Gambit: Jeśli już to raczej kula w łeb. Dwudziesty pierwszy wiek mamy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byłem tam tydzień temu w sobotę na zajęciach w grupie rodzinnej prowadzonej (wyjątkowo) przez Agnieszkę: spodobało mi się, a co więcej spodobało się rownież moim dzieciom (córka 12 i syn 5 z kawałkiem ). W tą sobotę chcę tam pojechać jeszcze raz, tym razem ze strojami sportowymi (poprzednim razem, ja Czerwony Kapturek (to zamiast p..a grochowa :? ) nie wziąłem niczego). W tą sobotę ma być sansei Roman, a chcę podkręcić również żonę, żeby zobaczyła co i jak.nawiasem mowiac, bardzo mi sie podoba atmosfera tego dojo
Napisano Ponad rok temu
A dzieci już ćwiczą czy sie tylko przyglądały?
Napisano Ponad rok temu
Będę pracował nad żoną (okazało się, że chyba nie w tą sobotę, bo właśnie o 11:00 umówiła się z kimś na Pradze :? ), ale nic straconego: są jeszcze następne soboty. Podoba mi się konstrukcja, jak np. u Szczepana, czy u Sowińskich z SOTO, gdzie ćwiczy małżeństwo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uprzedzam potencjalny komentarz: Wiem, że boli, bo ma boleć. Bo to sztuka walki, a nie szachy.
Dzisiaj przerwa na kulturę. A jutro: here we go again. Ała... Boję się tylko, że zacznę znajdować przyjemność w takim bólu. :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
otworzyli nasze dojo!
wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej
dzisiaj 2h treningu, miodzio... malo nas bylo, chyba jeszcze nie wszyscy wiedza, ze wznowiono treningi
tak, wlasnie niedawno doszlam do wniosku, ze w dojo czuje sie jak w domu :>
ligeia: jak troche dluzej potrenujesz to nie bedzie cie nic bolalo... chyba ze po jakichs niecodziennych technikach albo cwiczeniach co najwyzej (tak jak mnie dzisiaj... druga godzine spedzilismy na roznych wariantach cwiczenia ktore w duzej mierze polegalo na powolnym kucaniu i wstawaniu...ała...)
Napisano Ponad rok temu
Mam taką cichą nadzieję. ;-) Ale wiesz, ja nie chodziłam na treningi przez dwa tygodnie, więc jak pod koniec drugiego tygodnia poszłam (piątek i sobota) to w niedzielę ledwo chodzić mogłam. :? To było wieeeeelkie AŁA. Jak inwalida pierwszej grupy. :wink:ligeia: jak troche dluzej potrenujesz to nie bedzie cie nic bolalo...
A ostatnio jak mi kolega technikę pokazał to mi oczy na wierzch z bólu wyszły. 8O :?
ligeia, czekając na międzynarodowy dzień bez bólu :wink:
PS. Miłego ćwiczenia w "domu". :-)
Napisano Ponad rok temu
A mi się chce, tym bardziej, że narazie zajmuje mi to 15 minut. Ale już myślę, żeby rozszerzyć zestaw ćwiczeń i dojechać na początek do jakiejś pół godziny.O! Gratuluję i podziwiam. Mnie się tam codziennie nie chce..., chyba że na drugi dzień po treningu, pomaga na wszelkie cielesne bolączki :-)
Napisano Ponad rok temu
Nepalscy Szerpowie w moim wieku mawiają „jeżeli kiedykolwiek po treningu nie będzie cię nic bolało, będzie to oznaczać, że… nie żyjesz” :wink:ligeia: jak troche dluzej potrenujesz to nie bedzie cie nic bolalo...
Napisano Ponad rok temu
Hehe, dobre.Nepalscy Szerpowie w moim wieku mawiają „jeżeli kiedykolwiek po treningu nie będzie cię nic bolało, będzie to oznaczać, że… nie żyjesz” :wink:
Napisano Ponad rok temu
ps. w sumie to chyba nie bylo zeby mnie tak calkiem nic nie bolalo po treningu.. zawsze mam przynajmniej jakiegos jednego sinca ;D
Napisano Ponad rok temu
Ja przepraszam, to moja kwestia.Uprzedzam potencjalny komentarz: Wiem, że boli, bo ma boleć. Bo to sztuka walki, a nie szachy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach