hehehe ze tak powiemza którymś razem wsadziłem jej palec
nie mogłem pomyśleć o niczym innym
Napisano Ponad rok temu
hehehe ze tak powiemza którymś razem wsadziłem jej palec
Napisano Ponad rok temu
Cytat:
za którymś razem wsadziłem jej palec
hehehe ze tak powiem
Cytat:
Napisano Ponad rok temu
8O jak to o czym ???? 8Oo bogowie, o czym tu sie gada 8O
o aikidoStrona Główna VB :: BUDO Strona Główna : AIKIDO
Napisano Ponad rok temu
8O jak to o czym ???? 8Oo bogowie, o czym tu sie gada 8O
o aikidoStrona Główna VB :: BUDO Strona Główna : AIKIDO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aikido sztuką miłości jest
Napisano Ponad rok temu
Ja juz dawno tak nie latałem jak dziś, ach te wydłużające się chwile w powietrzu.... chciałoby się oszukać fizykę i polecieć gdzieś inndziej... ale się rozmażyłem . Ach te aikinage i kokyunage, latać nie umierać . Jakos tak inaczej się czuje jak mnie pożucają troszke, tak mniej przywiązany do tej ziemii(łez padołu).
Wczoraj kolega sobie robil rozniste techniki po treningu, jak doszedl do kaiten nage, jak mi w kinol z kopyta wyswiecil to... przez chwile mialem powazne watpliwosci czy
Napisano Ponad rok temu
na treningu przy krewetkach - zwykłe ćwiczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie na plecach , ale na boku, raz lewym, raz prawym. Ja organizuje wyscigi, kto wygra ten robi o 50 pompek mniej :wink:W skrócie to jest czołganie się na plecach ale odpychasz się od podłoża nogami, natomiast skręty tułowia z rękami wyciągniętymi nad głową wspomagają ruch posuwisty.
Są dwie odmiany krewetek: nogami do przodu lub głową do przodu.
Ćwiczenie nieźle daje po brzuchu.
Pozdroofka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ja mam takie pytanko, ile tam robicie pompek , bo ja w tej dziedzinie jestem mniej niz miekki ? no tak sie zastanawiam ile to ludzie moga ich wycisnac?Ja organizuje wyscigi, kto wygra ten robi o 50 pompek mniej
Napisano Ponad rok temu
Chodzi ci o to na ktorej rece, na prawej czy lewej?to ja mam takie pytanko, ile tam robicie pompek , bo ja w tej dziedzinie jestem mniej niz miekki ? no tak sie zastanawiam ile to ludzie moga ich wycisnac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U nas Yonkyo (dobrze napisałem? ), ach te latanie.... nie wiem dlaczego ale podoba mi sie rola latającego , na nastepnym treningu egzamin, juz nie bedzie tak swobodnie :wink: , potwierdzam słowa Kantele, dzień bez treningu to dzień zmarnowany
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu