akurat mi to wisi i powiewa, czy ktos ze mnie sie smieje... jedynym wyjatkiem jest ten wlasnie facet...

ps. ide na trening

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i wszystko jasne. Może wartoby pójść gdzieś po treningu i... omówić sprawę? Między innymi, oczywiście.akurat mi to wisi i powiewa, czy ktos ze mnie sie smieje... jedynym wyjatkiem jest ten wlasnie facet...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj, nie. Nie chwytasz. Wydaje Ci się tylko. A z czasem - i z każdym kolejnym stopniem - będziesz się coraz bardziej skłaniał ku konkluzji, że jednak ni cholery nie chwytasz.już coś chwytam ;]
To może być irimi nage, może to być wariant kokyu nage, może być nawet tenchi nage, nie wspominając już zwyczajnie o atemi jako środku do uzyskania wychylenia w celu wykonania dalszej części techniki. Musisz sprecyzować.Powiedzcie mi tylko (bo głupi zapomniałem) jak sie nazywa ta technika , gdzie wykonuje sie tenkan i jest atak ręką na szyję? Może ktoś załapie, taka jedna z pierwszych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Que?równać poziom, równać poziom, równać poziom...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Serra, serra...Que?
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja się zbierałem prawie trzy lata, i też przez jakiś czas plułem sobie w brodę. Ale nie ma to większego sensu. Nie ma co wypominać, tylko ćwiczyć trzeba z odpowiednim nastawieniem, dawać z siebie wszystko i jeszcze troszeczkę (jeśli po stu krokach padasz z nóg, postaw jeszcze sto pierwszy i dopiero padnij). Wtedy nie będziesz mógł sobie nic zarzucić.zazdroszczę im, że zaczęli ćwiczyć o tyle wcześniej niż ja :-(
i wypominam sobie, że gdybym był bardziej stanowczy te 10 lat temu to byłbym w tej chwili 10 lat ćwiczeń do przodu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To pewnie wątrobaTylko czemu mnie ten bok dzisiaj boli...
Napisano Ponad rok temu
To pewnie wątrobaTylko czemu mnie ten bok dzisiaj boli...
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu