A to pardon. Nie zaznaczyłam, że cytat.Ja przepraszam, to moja kwestia.

Napisano Ponad rok temu
A to pardon. Nie zaznaczyłam, że cytat.Ja przepraszam, to moja kwestia.
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko Ty Kantele, coś w tym jest... Ja na dojo znalazłam drugą rodzinkętak, wlasnie niedawno doszlam do wniosku, ze w dojo czuje sie jak w domu :>
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się, z facetami ćwiczy się lepiej.Wiecie co jest najfajniejsze, to że ćwicząc z chłopakami oni mnie nie oszczędzają. To ma same plusy później jade gdzieś na trening i kiedy jakiś duży mężczyzna (zaskoczony swoją mocą) mocniej mną zarzuci [np. zakłądjąc Yonkyo] dziwi sie że nie kwicze jak potencjalna panienka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie rozdrabniaj sie - od razu łamręke, to zbliży Cię do istoty conajmniej o połowęz każdym naciągniętym mięśniem coraz bliżej poznania istoty sprawy ;-)
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli imprezą firmową nazywasz 11-stą, okrągłą rocznicę istnienia sekcji aikido na dzikich, wschodnich rubieżach Rzeczypospolitej, to rozumiem, że wraz z mocną grupą lubelską przyjedziesz do nas na planowane huczne obchody?W sobotę impreza firmowa, będą się więc pięknie komponować z czarnym strojem. :twisted: Kto to powiedział, że sport to zdrowie i ładny wygląd? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Niestety, inne obowiązki firmowe wzywają. :wink: Ale silna grupa lubelska na pewno się u was pojawi, tyle że beze mnie.Jeżeli imprezą firmową nazywasz 11-stą, okrągłą rocznicę istnienia sekcji aikido na dzikich, wschodnich rubieżach Rzeczypospolitej, to rozumiem, że wraz z mocną grupą lubelską przyjedziesz do nas na planowane huczne obchody?
Co się zaś tyczy siniaków, to spox, nam muzyka w tańcu nie przeszkadza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy ich wzroście nie dziwota....chyba wszyscy Japonczycy maja to "lower" we krwi...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu