To nie było yonkyo.chyba było coś z tego o czym Kantele niedawno pisała - yonkyo (?).
Ale jak to się zowie (co wczoraj było), to nie wiem - niezapamiętałem.
Napisano Ponad rok temu
To nie było yonkyo.chyba było coś z tego o czym Kantele niedawno pisała - yonkyo (?).
Napisano Ponad rok temu
Ale jak to się zowie (co wczoraj było), to nie wiem - niezapamiętałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale zaraz zaraz... żeby było wszystko jasne, to TY jesteś z mojej grupy, a nie ja z Twojej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak to by mógł powiedzieć tylko sensei
Napisano Ponad rok temu
No i mam szyne na dwa tygodnie i kolejne 4 zakaz treningów... niech mnie ktoś przytuli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem - 7 lat zawodniczo biegałem za kawałkiem szmatynie wiesz, że przez sport do kalectwa??
Czy ja wiem? Wszyscy i tak prują ze mnie równo A zwłaszcza stara ekipa z ligi piątek...więc w sumie lepiej, że to była koszykówka niż np. wpisywanie postów na forum budonetu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja wczoraj też się zmęczyłem okrutnie i nawet nie wiem czym :nie: - pogoda czy co?
A trening był jakiś taki „niefajny”.
ligeia: jak podobała ci się zabawa w „przejście poprzez pasy”
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ ja się wcale nie ukrywam. Jestem na awatarze (ten dresiarz, którego znoszą z maty po KO ), byłem na stażu w Białej (ten grubas, którym Randall poniewierał) a na pifko na pewno pójdziemy na najbliższym stażu, chyba, że wcześniej mocna ekipa lubelska wpadnie do nas, jak co roku, na obchody kolejnej, jedenastej, okrągłej rocznicy założenia sekcjiOj, hara-kiri, hara-kiri... A może ty się wreszcie ujawnisz, panie kolego, co? ;-) A może kiedyś wspólnie grupowo na pifko się wybierzemy? 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu