-WYZWANIE-CO O TYM MYŚLICIE!!!????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co roku w czerwcu organizuję otwarty turniej "Cobra-kai Cup" w podobnej formie w tym roku ze względu na zgłoszenia zawodników z Ashihara Karate i Kyokushin Karate z Holandii i Belgii
turniej odbędzie się w formule knock-down karate ale w przyszłym roku po dokładnym przetłumaczeniu przepisów holendrom i belgom oraz zaprezentowaniu walk w tym systemie na tegorocznym "Cobra-kai Cup" napewno do nich wrucimy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak robiłem o tym temat to było "trochę" osób chętnych. Ostatnio na turnieju byli ludzie z Litwy,Grecji,Niemiec...
Napisano Ponad rok temu
Cześć Paweł ! Mam do Ciebie prośbę może coś powiesz bliżej na temat zawodów -"Cobra-kai Cup"; czy to jest turniej otwarty ?? regulamin ?? daty zwodów?? czy jest dopuszczalny parter i rzuty ??jeśli ludzie chcą strartowć to co muszą spełnić?? Z Góry Dzięki !!! :wink:Masz rację Raul odeszliśmy od tego. Ja w miarę moich możliwości trenuję z moimi uczniami parter,rzuty,obalenia i dźwignie. Prowadzimy takie zajęcia podczas zajęć z combatu.
Napisano Ponad rok temu
Mój turniej odbywać się będzie 11.06.2005 w Kazimierzy Wielkiej dokładnie w hali sportowej Kazimierskiego Ośrodka Sportu. Turniej z zasady jest otwarty , wyjątek stanowią zawodnicy Seitedo Karate ( moja szkoła otrzymała odmowę startu w zawodach otwartych seitedo) W tym roku będzie to turniej knock-down karate ale odbędą się walki pokazowe BJJ i vale tudo aby pokazać ten system walki. Mamy zgłoszenia szkół Ashihara Karate ,Kykushin Karate, Oyama Karate i Shinai-do Karate. Wszelkie szczegółowe informacje będą na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] po 25.04. lub bezpośrednio przez e-mail
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O to zapytaj shihana Czaplę on nie wyraził zgody.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przewracają się :/
- Ponad rok temu
-
Pilne pytanie!!!
- Ponad rok temu
-
Polski Związek Karate - walka o prawde
- Ponad rok temu
-
pytanie
- Ponad rok temu
-
Jakie tchniki w parterze wprowadzilibyscie na treningi.....
- Ponad rok temu
-
Co dało OYAMIE pójście w góry?
- Ponad rok temu
-
Dlaczego KARATE JEST LEPSZE NIŻ BJJ
- Ponad rok temu
-
Najlepszy według was (polacy)
- Ponad rok temu
-
Zniesmaczony