Dyskryminacja kobiet na macie ...
Napisano Ponad rok temu
kobiety sa tam mniej zdolne czy taki system szkoleniowy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4 lata - 4 kyu? 1 dan po 15 latach??
kobiety sa tam mniej zdolne czy taki system szkoleniowy?
Aiki, nie chcę być złośliwy.... 8)
Napisano Ponad rok temu
no wiesz ten tekst aiki mógłbys sobie darowac!
to ze po 4 latach mam 4 kyu nie znaczy ze jestem beznadziejna!
wiesz, ja nie lecę zdawac co 3 miesiące egz.
zdaje wtedy kiedy uważam za słuszne.......
a pozatym nigdzie mi się nie śpieszy, stopnie nie zając nie uciekną- dla mnie aikido to nie wyscig szczurów- dla ciebie chyba tak-
przyjedz na aikido do katowic to pocwiczymy i sam ocenisz (..... :wink: )
Napisano Ponad rok temu
tak się składa że ćwiczę 5 razy w tygodniu podwie godziny- i to chyba akurat nie jest mało...............................
nara!
Napisano Ponad rok temu
JA podawalem jedynie alternatywy ... abylem swieice przekonany ze nie trenujesz dla stopni
Teraz pare Linkow
http://www.fabrykasi...pic.php?t=30968 <<-------------<<<<< Tu masz jak uzywac guziczkow
Zeby nie pisac post pod postem tylko sensownie 1 post troszke dluzszy...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
estel !!!
JA podawalem jedynie alternatywy ... abylem swieice przekonany ze nie trenujesz dla stopni
Teraz pare Linkow
http://www.fabrykasi...pic.php?t=30968 <<-------------<<<<< Tu masz jak uzywac guziczkow
Pozdrawiam
tylko że o ile się nie mylę to jest jedyne forum BEZ mozliwości zmiany postów...
Napisano Ponad rok temu
estel !!!
Teraz pare Linkow
Pozdrawiam
tylko że o ile się nie mylę to jest jedyne forum BEZ mozliwości zmiany postów...
Fajnie by było jakby ludzie pisali głupoty i potem sobie wszyeskt edytowali iz mieniali...to by była MASAQER
Dwa jak ejstes członkiem Budowiczów to mozesz edytowac nie nadpisane swoje posty ....gdybys czytałą to bys wiedziała a nie dawała głupich komentarzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurcze moze lepiej od razu pomysleć jak się pisze posta niż potem kombinować.........a zresztą mylić sie jest rzeczą ludzką......piszcie jak chcecie co za różnica (byle się tematu trzymało)
Mym zdaniem na macie kobiety są super
Nie sa dyskryminowane przynajmniej ja teog nei zauwazylem i maja do tego lzej na egzaminach
Fuullllllllllll Wypas macie a narzekacie ...... no to jest wlasnie wasza domena
Napisano Ponad rok temu
Ja miałąm na egzaminie fory i nie jestem zadowolona z tego...........
Po cholere robić coś takiego?
Napisano Ponad rok temu
Więc- nie wiem jak jest u was ale w naszym dojo laski są tak traktowane jak sie deklaruja! pewnie ze są takie które za nic nie zrobią pożadnego padu lub robią migdałowe oczy przy kazdym facecie który chce założyć im dzwignię 8O 8O 8O ,
Ale ja na przykład nie dostaję zadnych forów na własne życzenie.
Nie powiem że jest mi lekko- bo wracam posiniaczona po każdym treningu, bo spadłam znów nie tak jak powinnam bo sensei założył mi nikyo że az mi sie łezka zakreciła- ale tylko w taki sposób mogę sie czegoś naprawde nauczyć.
Więc jesli laski są dyskryminaowane na macie- to tylko jeśli sobie na to pozwolą :wink:
Napisano Ponad rok temu
Fajnie by było jakby ludzie pisali głupoty i potem sobie wszyeskt edytowali iz mieniali...to by była MASAQER
Dwa jak ejstes członkiem Budowiczów to mozesz edytowac nie nadpisane swoje posty ....gdybys czytałą to bys wiedziała a nie dawała głupich komentarzy
O rety.. :roll: kajam się okrutnie... dzięki że mnie uświadomiłeś...
Ale co mi tam.. offtopic on...
Ad1 - Dlatego zmiana jest do tej pory dopóki ktoś inny nic nie napiszę :roll:
Ad2 - W takim razie po co dałes tego linka? żeby się pochwalić? bo tam o edycji postów nic nie ma... :roll:
Ad3 - głupie komentarze to specjalnośc aikido.... ale akurat tego nie uważam za głupi...
Ad4 - chciałbyś mieć taryfy ulgowe?? może po prostu powiedz senseiowi że czujesz się taki tragiczny że bez tego nie dasz sobie rady??
to nie była obraza... zobacz jak się poczułes po ostatnim zdaniu... ja tak się czuje jak ktoś mi daje taryfy ulgowe :? :?
Napisano Ponad rok temu
przyjedz na aikido do katowic to pocwiczymy i sam ocenisz (..... :wink: )
moze kiedys... poki co wybieram sie na wakacje
Napisano Ponad rok temu
Fory ma ten który tego chce......Jak mu pasuje obijanie to niech sie obija:)
Napisano Ponad rok temu
Nie chce zadnej taryfy ulgowej to raz dwa to to ze jak bys przecyztałą ujarzałą byś ze ejst tam o GUZICZKU zmien , wiem ze zmien nie równa sie edytuj ale TO SAMO OZNACZA WDZIAŁĄNIU NA VORTALU !!! WoW !
O rety.. :roll: kajam się okrutnie... dzięki że mnie uświadomiłeś...
Ale co mi tam.. offtopic on...
Ad1 - Dlatego zmiana jest do tej pory dopóki ktoś inny nic nie napiszę :roll:
Ad2 - W takim razie po co dałes tego linka? żeby się pochwalić? bo tam o edycji postów nic nie ma... :roll:
Ad3 - głupie komentarze to specjalnośc aikido.... ale akurat tego nie uważam za głupi...
Ad4 - chciałbyś mieć taryfy ulgowe?? może po prostu powiedz senseiowi że czujesz się taki tragiczny że bez tego nie dasz sobie rady??
to nie była obraza... zobacz jak się poczułes po ostatnim zdaniu... ja tak się czuje jak ktoś mi daje taryfy ulgowe :? :?
jestem niesamowity ze to odkrylem ....
A coś mi sie wydaje ze taryfa ulgowa ciebie kuje Bo tak o nią wojujesz
Napisano Ponad rok temu
Nie chce zadnej taryfy ulgowej to raz
...i maja do tego lzej na egzaminach
Fuullllllllllll Wypas macie a narzekacie ......
no popatrz...
rety... nie chcę się już czepiać- nie - nie oznacza :? Są to dwa RÓŻNE guziki :? Znień- zmienia posty już napisane, przy podglądze wcale nie musisz posta wysyłać... Ps... wiem że ty to wiesz :? ale nie mogę pojąć wjaki sposób według ciebie coś zupełnie innego może oznaczać to samo w działaniu :?dwa to to ze jak bys przecyztałą ujarzałą byś ze ejst tam o GUZICZKU zmien , wiem ze zmien nie równa sie edytuj ale TO SAMO OZNACZA WDZIAŁĄNIU NA VORTALU !!! WoW !
Pss... Wcale nie chciałam rozpoczynać tej gadki :? Znam możliwości forum- ty też- to nie jest dział dla newbee i po prostu nie chce mi się już na ten temat tu pisać... nie widzę sensu...
A moja pierwsza wypowiedź na ten temat to była taka mała szpileczka do moda- myślałam że powie czemu w forum "aikido" nie da się zmieniać...
Wziąłeś to do siebie- twoja sprawa :?
Tsaa... no chyba znów coś przekręciłeś :? Aż tak ciężko mnie zrozumieć ja jestem przeciwko taryfie ulgowej- ergo- nie wojuje o nią :? Z twojej wypowiedzi wywnoiskowałam że coś takiego dla ciebie jest fajne (patrz początek posta) - uznałam to za głupie o czym cię powiadomiłam... gdzie tu wojowanieA coś mi sie wydaje ze taryfa ulgowa ciebie kuje Bo tak o nią wojujesz
Napisano Ponad rok temu
EOF
Napisano Ponad rok temu
jeden dłuższy czy dwa krótsze, co za róznica?
dla nmie żadna
i nie trenuje tylko i wyłacznie dla stopni (wiec mozesz wrócić do swojego swiętego przekonania -tetsudo )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikidockie "fikołki" w Polskim Wojsku :)
- Ponad rok temu
-
Staż
- Ponad rok temu
-
Tanto vs Atrapa
- Ponad rok temu
-
Ubranka :-)
- Ponad rok temu
-
Radio Bis