Apas, ty szczesciazu!!!!A ja poznalem tu fajna aikidoczke z Warszawy
Apas, ty leniuchu!!!!!w sobote nie bede na treningu...)
Napisano Ponad rok temu
Apas, ty szczesciazu!!!!A ja poznalem tu fajna aikidoczke z Warszawy
Apas, ty leniuchu!!!!!w sobote nie bede na treningu...)
Napisano Ponad rok temu
jakby sie rozplakala podczas egzaminu to znaczy, ze baba jest... i jaj nie ma ;D
Napisano Ponad rok temu
Aiki , aiki powiedz to ..... ze baby i budo to pomylka !
Napisano Ponad rok temu
Aiki , aiki powiedz to ..... ze baby i budo to pomylka !
wg. rozkazu.. baby i budo to pomylka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zenujaca jest banda facetow, ktorym sie sperma uszami wylewa i zamisat cwiczyc usiluje zwricic na siebie uwage jakiejs blondie, ignorujac przy tym wszelakie zasady w dojo.. a potem blondi wypisuje jakies topicki w necie na temat dyskryminacji..
Napisano Ponad rok temu
Cholera znów jestem inna... ani nikt w hakamie nie zwraca na mnie za bardzo uwagi ani nikt się nie przejmował (do czasu aż musiałam na jakiś czas przestać ćwiczyć z powodu kontuzji) że mi za mocno jakąś technikę / dźwignię zrobił...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cholera znów jestem inna... ani nikt w hakamie nie zwraca na mnie za bardzo uwagi ani nikt się nie przejmował (do czasu aż musiałam na jakiś czas przestać ćwiczyć z powodu kontuzji) że mi za mocno jakąś technikę / dźwignię zrobił...
Hyhy zapraszam do Gdanska na treningi. Ja napewno zwroce na Ciebie uwage :twisted: a poza tym chcialbym sie przywitac. jestem nowy na forum Trenuje aikido od ponad 12 lat w gdansku. Oczywiscie co za tym idzie mam juz czarny pasior - to tak ku wolo przedstawienia mojego profilu Witam wszystkich i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja jako blondi sobie wypraszam... uogólnienia :wink:
Napisano Ponad rok temu
no to do zobaczenia na wakacjach bo w tym roku musze spedzic tam wakacje... ja cwicze 10 latek wiec powymieniamy sie doswiadczeniami...
Napisano Ponad rok temu
nio czyli lubicie dyskryminowac kobiety...... Skoro tak bardzo zwracacie na nie uwage na macie..... Uke to uke - nie ważne czy facet czy kobieta.......
Napisano Ponad rok temu
nio czyli lubicie dyskryminowac kobiety...... Skoro tak bardzo zwracacie na nie uwage na macie..... Uke to uke - nie ważne czy facet czy kobieta.......
Co do traktowania kobiet na macie? hmmm czesto slysze "tylko mnie nie zabij" no ale ja mialbym kogos zabijac? przeciez ja jestem taki słodki 8) hyhy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hara-kiri
Do dziś najmilej wspominam Twój tekst o poszukiwaniu męża oraz o połamanych paznokciach
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje nicka Ninja (nie bede wklejal obrazka)
I gratuluje Samooceny "8)" jestes slodkim pozerem
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu