Co brać do m-drolu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wzrost 176
Waga 73kg
Kupilem juz sobie M-drol z znajomym. Mam zamiar brac 1 tabse przez 30 dni ewentualnie po 2 tyg po 2 tabsy/dzien. Mam pytanie co moglbym jeszcze sobie do tego dorzucic. Chodzi mi juz o jakies odrzywki typu gainer itp a nie o dalsze ph czy tez metke. Wczesniej bralem tylko suple nitro i krete oraz gainery. I jeszcze mam pytanko jaki lek dostepny w aptece moglbym brac na oslonke w trakcie i po cyklu. Na odblok chce wsiasc albo clomid albo nolvadex ktore lepsze do m-drola?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli rozumiem ze
1-7 m-drol werdin
8-15 m-drol werdin
16-24 m-drol werdin
24-31 m-drol werdin
pozniej ile dni mam brac i jakie dawki clomidu ? i odbloku ile tyg brac krete?
sorki ze tyle pytam ale w ten weekend musze obczaic co i jak zeby nie wystartowac z cyklem bez pelnej wiedzy o tym dzieki za pomoc z gory
Napisano Ponad rok temu
proponuje zaczac brac kreatyne okolo 10 dni przed skonczeniem cyklu PH. Gainer jako uzupelnienie diety(przy cyklu na mase wskazana mala nadwyzka kaloryczna). Clomid na drugi dzien po skonczeniu PH, jedna tabledka dziennie wieczorem przed zasnieciem.clomid bierz przez okres 10-12dnia jak z gainerem? i jaka kreatynke brac po 3 tygodniach?
Czyli rozumiem ze
1-7 m-drol werdin
8-15 m-drol werdin
16-24 m-drol werdin
24-31 m-drol werdin
pozniej ile dni mam brac i jakie dawki clomidu ? i odbloku ile tyg brac krete?
sorki ze tyle pytam ale w ten weekend musze obczaic co i jak zeby nie wystartowac z cyklem bez pelnej wiedzy o tym dzieki za pomoc z gory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ty masz 13 lat czy nigdy nie czytales skladu gainera albo nie wiesz co znacza nazwy wypisane na etykiecie?
czy mozna brac gainera do ph?a czy mozna jesc gdy sie bierze ph? to 2 te same pytania.
odpowiedz chyba sama Ci sie nasuwa
btw poczytaj troche co to gainer i do czgo sluzy ;]
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wielu ludzi białka czy ewentualnie gainery ma w stałej suplementacji, bo dla "dużego chłopa" trudno jest nieraz dostarczyć ponad 200g białka
Gainer z wyższej półki to na pewno mutant mass czy goliath, ale jak masz mniejszy budżet to jest duża oferta dobrych polskich gainerów z Olimpa czy Treca:OLIMP Super Whey Gainer,gainer MCT czy tez gain bolic z treca może być Mass XXL.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tu masz zajebiste promo , zajebistego gainera jakość/cena/ilośc po prostu rewelacja .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kreatyne 10 dni przed koncem i z 3 tyg po ph choc dluzej nie zaszkodzi
to ze nie mam rangi admina to nie znaczy ze nic nie wiem ;d
pozdro ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorki jesli dalem ci do zrozumienia ze mam 13 lat i wiem wiecej?poprostu nie rozumiem ze myslisz ze gainer to jakis kox czy cos...a tak od siebie to moge ci polecic nutrend winner 14 o smaku truskawki
kreatyne 10 dni przed koncem i z 3 tyg po ph choc dluzej nie zaszkodzi
to ze nie mam rangi admina to nie znaczy ze nic nie wiem ;d
pozdro ;]
sluchaj ja wiem co to gainer tylko sie pytalem jak brac pod m drol czy mi nie zaszkodzi normalna dawka
Napisano Ponad rok temu
i moge go dawkowac normalnie po cyklu ph ? i przez jaki okres?KRetyna to może być zwykły crepaure np. Universala ...
Czyli np 4tyg m-drola ostatni tydzien dam krete na kolejne 4 tyg moze byc? czy np 6 tyg?
Napisano Ponad rok temu
4 powinno wystarczyc by ci mase "utrzymalo" bo wkoncu kreatyna to tez co za duzo to nie zdrowo.i moge go dawkowac normalnie po cyklu ph ? i przez jaki okres?
Czyli np 4tyg m-drola ostatni tydzien dam krete na kolejne 4 tyg moze byc? czy np 6 tyg?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha no i pamietaj ze uzywanie gainera nigdy ale to nigdy ci nie zaszkodzi,jedynie co to wicj masy ci moze skoczyc ale tym sie nie przejmuj ;f
Napisano Ponad rok temu
kreatyna 2 tyg przed końcem cyklu kup sobie STORMA z universala
Napisano Ponad rok temu
gainer białko do uzupełnienia diety zwiększ kcal w diecie
kreatyna 2 tyg przed końcem cyklu kup sobie STORMA z universala
2 tyg? a nie tyg? kurcze kazdy inaczej pisze:D