Hołm kiler
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, po dłuższej nieobecności. Wiem, że dla każdego z użytkowników forum masa to całe życie, tak jak i dla mnie stanowiła do tej pory duże znaczenie. Znalazłem jednak inne priorytety i potrzebuję pomocy w ułożeniu planu, na zwiększenie wydolności aerobowej organizmu i wytrzymałości. Mianowicie rozchodzi się o to, aby ćwiczenia były w krótkich przerwach, lub bez przerw, z reguły z obciążeniem własnego ciała. Coś jak ABS, czy chest killer. Ćwiczę z przerwami ze 2 lata. Ważna jest wytrzymałość i wydolność aerobowa organizmu, powiedzmy że na brzuch mam ABS, a na klatkę chest killer'a, ale potrzebuję na resztę grup mięśniowych i jeśli ktoś robił kiedyś taki trening to najlepiej cały plan.
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o wytrzymałość nóg możesz wypróbować proste przysiady do tego takie ćwiczenie które z początku mnie zmiażdżyło a mianowicie
Musisz robić sobie przez okres jakiś paru minut parę serii przysiadów z wyskokiem, jedna seria to 20s a odpoczynek 10s po tym zaczynamy tak kolejna serie i tak do kilku minut.Jeżeli chodzi o wytrzymałość ramion to na pewno zdadzą się wszelakie ćwiczenia na drążku do tego możesz próbować gdzieś jakiejś wspinaczki to jest bardzo wzmacniające.Wszelakie chodzenie w przysiadzie czy też jumpingi też zajebiście wzmacniają, możesz też robić krótki szybki bieg z obciążeniem, później powrót marszem i tak kilka serii.Takich ćwiczeń na necie jest sporo można coś przebrać
Napisano Ponad rok temu