Dlaczego kobiety nie ćwiczą Muay Thai?
Napisano Ponad rok temu
hm.. w sumie u mnie dziewczyny nie odpuszczaja praktycznie wcale..ostatnio o malo klejnotow nie stracilem jak kumpela frontkicka walnela ale zdaza sie:)
zreszta wole walczyc z dziewczynami ktore chca walczyc a nie tylko udawac ...wiecie o co chodzi
pozdro Maja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnie dziewczyny nie odpuszczaja praktycznie wcale..ostatnio o malo klejnotow nie stracilem
mi też na ostatnim treningu dziewczyna z grupy zapodała z kolanka w klejnoty-
Na szczęście "żółwik" mnie uratował :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no jak się długo ćwiczy tylko z chłopcami to potem czasem dziwnie bić się z dziewczynami szczególnie z takimi co się obawiają siniaków aż strach im krzywdę zrobić :wink:yy dziewczyna bylam jedyna ale wlasnie przyszly 2 nowe tylko ze jakos dziwnie to wszystko wyglada bo jedna nawet sie kopnac nie pozwala bo stwierdzila ze bedzie miec siniaka wmieklam jak to uslyszlam ale zdarza sie dlatego cwicze dalej z kolegami pozdro wozny :wink:
równiez pozdrawiam pokopanych :wink: ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pytanie brzmi:
JAKIE SĄ WASZE NAJCZULSZE MIEJSCA????
(glownie chodzi mi o to, byscie sie podzielili gdzie sa wasze "piętki Achillesa") :wink:
jezeli jest juz gdzies ten temat to prosze o wybaczenie :-)
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze tak mi sie nasunęlo cos....JAKIE SĄ WASZE NAJCZULSZE MIEJSCA????
(glownie chodzi mi o to, byscie sie podzielili gdzie sa wasze "piętki Achillesa") :wink:
jezeli jest juz gdzies ten temat to prosze o wybaczenie :-)
panowie mają jedno najczulsze miejsce - dotyczy to nie tylko uderzania w nie, ale takze innych bodźców - mocno ukrwione, mocno unerwione, reaguje jak cholera
A osobiście to jeszcze nerw w lewym lokciu - dostałem kiedys tam bejzbolem i nerw stał sie jeszce bardziej wrażliwy niz w prawym łokciu. Jak sie uderzę ( nawet lekko) to mi dłoń drętwieje na kilka minut
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpowiadając na pytanie Tomka-kobiety nie ćwiczą muay thai ponieważ prościej jest być dziewczyną thai boksera niż thai bokserką 8)
W prowonaniu z Kick boxingiem Muay Thai jest (bardzo ) twarde. To co mnie odstraszylo to przede wszystkim bol piszczeli przy kazdym kopnieciu zadawanym przeze mnie, mimo iz mialam ochraniacze. Wiem jednak, ze bol z czasem zanika, dlatego nie zamierzam sie poddawac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak go w pobliżu nie będzie -to dupa zbita . Nie zmienia to jednak faktu, że kobiety ogranicza: kultura, religia, społeczeństwo (stereotypy) ,psychika, krótkofalowe myślenie itp.
8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gwałt zbiorowy?
- Ponad rok temu
-
jak sie zachowac
- Ponad rok temu
-
czy to prawda
- Ponad rok temu
-
gdzie chwycic zeby puscic?
- Ponad rok temu
-
Zawody dla kobiet
- Ponad rok temu
-
Bezpieczna pod okiem mistrza świata w Kung Fu :-)
- Ponad rok temu
-
Co trenujecie?
- Ponad rok temu
-
WenDo - artykuł w "Twoim Stylu"
- Ponad rok temu
-
walczące kobiety
- Ponad rok temu
-
czy uczycie