Dlaczego kobiety nie ćwiczą Muay Thai?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyż nie proste ... poaztym nie w kazdym miesice jest Dojo .. w koncu to nie faceci którzy wprost do MA lgną !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MT kobiet w Europie jest b. popularne w Wielkiej Brytanii, Holandii, Włoszech i Skandynawii.
Napisano Ponad rok temu
Jakis czas mieszkalam w Ulm ( Germany), co prawda byla mozliwosc treningu Muay Thai, ale kikboxing byl tego czasu bardzo popularny. Zawsze razniej w grupie nizeli samej wsrod grupy facetow, ale mysle ze i to sie z czasem zmieni.
Ja cwiczylam jakis czas kikboxing, ale jak tylko na stale sie przeprowadze do Krakowa zaczne startowac w kierunku Muay Thai lub FMA. Bywa i tak ze checi moze i by byly lecz problem w tym gdzie sie mieszka i jakie sa dojazdy. Kluby karate sa i w mniejszych miastach, z FMA czy Muay Thai to juz troche trudniej.
Napisano Ponad rok temu
Odpowiedź - bo ze złamanym nosem, podbitym okiem i wybitym zębem nam nie do twarzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja osobiście bardzo bym chciała taia potrenować, chociaż u mnie są tego elementy, np łokcie i uderzenia na twarz, mimo, że w oyama tego nie ma tak na dobrą sprawę. no ale to już kwestia trenera...
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nie udało mi sie namówic ani jednej dziewczyny na MT, no i jestem w sekcji sama (co oczywiscie ma także swoje dobre strony )
Napisano Ponad rok temu
1.) brakuje mi już dni tygodnia
2.) mój kolega troche mnie zniechęcił mówiąc, że na jego sekcji napewno by mnie "uszkodzili"...tzn. że nie miałabym z kim ćwiczyć...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gwałt zbiorowy?
- Ponad rok temu
-
jak sie zachowac
- Ponad rok temu
-
czy to prawda
- Ponad rok temu
-
gdzie chwycic zeby puscic?
- Ponad rok temu
-
Zawody dla kobiet
- Ponad rok temu
-
Bezpieczna pod okiem mistrza świata w Kung Fu :-)
- Ponad rok temu
-
Co trenujecie?
- Ponad rok temu
-
WenDo - artykuł w "Twoim Stylu"
- Ponad rok temu
-
walczące kobiety
- Ponad rok temu
-
czy uczycie