greg=Grzegorz, brawo
nazwiska tez nie ukrywam , podałem adres strony www,,
wszystko co napisałem to moja opinia , i mam prawo ją wyrazić, po to jest to forum, /przynajmiej tak mi się wydaje/
co do doświadczenia- nie mam dużego to prawda, jakieś 5 roczków tu i tam /Ny, Toronto , juz wkrótce przeprowadzam sie do Nottingham/ zaczynałem od Shizen ryu aiki-jujutsu u senseja CJ Kreiger'a, potem troche karate i judo,
Kazdy z was napewno ma czarny obi i któryś dan z kolei, więc co ja wiem qrwa o aikido
Brawo Brawo miło, że to dostrzegasz - ewidentne postępy w stosunku to Twojej pierwotnej wypowiedzi. Wiesz tak jak pisałem oglądałem ten pokaz i on naprawde nie był zły . Oczywiście każdy ma prawo wyrażać swoją opinie i tu jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Ale odrazu obrażać te osoby (powiem szczerze mam wysypkę na osoby które tak postępują we wszystkich dziedzinach życia - czy mnie to dotyczy czy nie). Istniej coś takiego jak net etykieta (ogólne zachowania kulturalne) - mysle, że powinieneś się z niej podszkolić - unikniesz w przyszłości wielu problemów.
A co do Grzegorza to moja dedukcja posuneła się nieco dalej (ale to nie jest temat tej rozmowy)
Opinie można wyrażać zawsze, nie mniej jednak w sposób kulturalny wtedy niewątpliwie może to być ciekawa wymiana zdań.
P.S Swoją drogą mnie zaskoczyłeś wypowiadasz się z taką zarzartością o sztukach walki a brakuje ci umiejętności kontrolowania własnych emocji . Krótka dyskusja wyprowadziała Cię mocno z równowagi.
Myśle, że powinniśmy na tym zakończyć Naszą dyskusje.
Pozdrowionka i sukcesów w sztukach walki