Listy radlińskiego.
Napisano Ponad rok temu
a kto z piszacych byl na JAKIEJS gali organizowanej przez M.Radlinskiego? - poza colosseum
saudade - dla ciebie cipao to anonim, Blicharski alias mkimura - anonim?
tos zorientowany!
lukew <---- zalosc
Napisano Ponad rok temu
Chyba, że podpisze się np. Jan Paweł II, albo Sting.
Albo Madonna.
Anonimowy
WREZZ
Napisano Ponad rok temu
powiedz mi skąd wiesz o tej inspiracji? znasz tych ludzi osobiśćie? bo ja akurat większość wypowiadających sie w tym temacie znamLecz weź pod uwagę, że rozmaici "net warriors", ciesząc się iluzją anonimowości, ubliżają Panu Radlińskiemu, w dodatku z inspiracji Pana Blicharskiego.
Nota bene dziwi mnie łatwość z jaką wielu zwolenników Pana Blicharskiego alias Mkimura feruje wyroki.
skoro Cie to dziwi, to może właśnie powinieś się zastanowić. Jak też pisałem wcześniej znam dobrze Kimure i nie jestem jedyną osobą na tym forum, która wie o nim coś więcej niż to, co wyczyta w jego postach.
i tu sie mylisz... jest naprawde dużo osób, które "siedzą" w tej sprawie (Marcin nie organizował tych imprez sam), wypowiadały się z resztą na tym forum i w tym temacie... a jeżeli ktoś jest dla was anonimowy (może ma za mało postów, co?) to już wasz problem, a świadczy to tylko o nikłej orientacji w świecie krajowego (szeroko rozumianego) MMA.Sądzę również, że temat poruszony przez Pana Blicharskiego znają na tyle, by prowadzić dyskusję tylko on i Pan Radliński,
Napisano Ponad rok temu
Do tego powinien jeszcze w podpisie umieszczac adres, PESEL, NIP, REGON (jesli posiada), rok urodzenia, obwod pasa i kolor oczu
Ale to oftopikowo.
A topikowo- jakos mi sie smutno zrobilo od tych postow.
Napisano Ponad rok temu
Anonimowość to anonimowość. Jeżeli ktoś nie podpisuje się imieniem i nazwiskiem to pozostaje anonimowy.
Chyba, że podpisze się np. Jan Paweł II, albo Sting.
Albo Madonna.
Anonimowy
WREZZ
OT
Psudonimy znane na swiecie ...
Tak samo jak tutaj pseudonimy znane na necie ... zadnej roznicy nie ma.
Swoja droga Niedziel zadnej swojej fotki chyba nie zamiesciles
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze :
"Bezpardonowa walka o kasę w świecie nielegalnych walk Vale Tudo"
Kiedy pojawi się taki nagłówek na pierwszej stronie jakiegoś brukowca ?
OT:
o pseudonimach
Różnica polega "tylko" na ilości osób, które te pseudonimy kojarzą z konkretnymi osobami i ich dokonaniami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do puki ni będzie oficjalnie zarejestrowanej dyscypliny sportowej mma w Polskiej Konfederacji Sportu i dopuki nie powstanie Polski Związek MMA to wswzystkie takie kłótnie możemy sobie wsadzić w odbyt. Ale musimy być świadimi tego że takie historie nie przybliżają powstania dyscypliny a co za tym idzie Polskie Związku, więc działalność i pisma pana R działają automatycznie na szkodę MMA w Polsce. I jeszcze jedna sprawa jeżeli powstanie Polski Związek MMA (może w najbliższych 5 latach) to nie ma pewności kto bedzie w zarządzie i w komisjach takiego związku bo o tym decyduje walny zjazd sprawozdawczo wyborczy członków związku a nie żadna osoba z zapędami satrapy czy dyktatora.
Napisano Ponad rok temu
O to wlasnie chodzi. Tu widac wyraznie roznice w tym co MR robi a w tym co mowi.Ale musimy być świadimi tego że takie historie nie przybliżają powstania dyscypliny a co za tym idzie Polskie Związku, więc działalność i pisma pana R działają automatycznie na szkodę MMA w Polsce
mylisz sie :-) zanim powiesz to sprawdzTak samo jak tutaj pseudonimy znane na necie ... zadnej roznicy nie ma.
Swoja droga Niedziel zadnej swojej fotki chyba nie zamiesciles
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"co najważniejsze [...] będą nam się należały wszystki subwencje i dotacje z budżetu państwa"
Troll ?
Napisano Ponad rok temu
ale jeżeli uda nam się w zgodzie doprowadzić do rejestracji związku to skończą się wszystkie pseudo gale i imprezy a co najważniejsze bedziemy uznaną organizację przez PKS i będą nam się należały wszystki subwencje i dotacje z budżetu państwa.
Jestes utopista
Nigdy sie nie skoncza - bo znacznie lepiej jest zrobic gale nie przestrzegajac wszystkich zalozen prawnych i nie byc za nic odpowiedzialnym niz zgodnie z prawem i ponosic tego konsekwencje w razie wypadku. Lepiej by bylo dla zawodnikow ale nie dla organizatorow - no moze dla kilku tych przy zlobie - gdzie sa pieniadze nie ma zgody i nie bedzie - zawsze bedzie smrod 8)
Napisano Ponad rok temu
a kto z piszacych byl na jakims colosseum?
a kto z piszacych byl na JAKIEJS gali organizowanej przez M.Radlinskiego? - poza colosseum
saudade - dla ciebie cipao to anonim, Blicharski alias mkimura - anonim?
tos zorientowany!
lukew <---- zalosc
Hnmm, nie dam się wciągnąć w spór co do znaczenia słowa "anonim". Żeby jednak rozwiać wątpliwości, pozwolę sobie zacytować Mały Słownik Języka Polskiego PWN: anonim-autor nieznany, bezimienny, nie ujawniający nazwiska". W świetle tej definicji zadaj sobie pytanie czy osoba, którą wymieniam z imienia, nazwiska i pseudonimu może być dla mnie anonimem? Życzę owocnych rozważań.
pozdrawiam
PS. Proszę mi na przyszłość nie przypisywać treści których nie wypowiedziałem.
Napisano Ponad rok temu
Szanowny panie saudade
powiedz mi skąd wiesz o tej inspiracji? znasz tych ludzi osobiśćie? bo ja akurat większość wypowiadających sie w tym temacie znamLecz weź pod uwagę, że rozmaici "net warriors", ciesząc się iluzją anonimowości, ubliżają Panu Radlińskiemu, w dodatku z inspiracji Pana Blicharskiego.
Nota bene dziwi mnie łatwość z jaką wielu zwolenników Pana Blicharskiego alias Mkimura feruje wyroki.
skoro Cie to dziwi, to może właśnie powinieś się zastanowić. Jak też pisałem wcześniej znam dobrze Kimure i nie jestem jedyną osobą na tym forum, która wie o nim coś więcej niż to, co wyczyta w jego postach.i tu sie mylisz... jest naprawde dużo osób, które "siedzą" w tej sprawie (Marcin nie organizował tych imprez sam), wypowiadały się z resztą na tym forum i w tym temacie... a jeżeli ktoś jest dla was anonimowy (może ma za mało postów, co?) to już wasz problem, a świadczy to tylko o nikłej orientacji w świecie krajowego (szeroko rozumianego) MMA.Sądzę również, że temat poruszony przez Pana Blicharskiego znają na tyle, by prowadzić dyskusję tylko on i Pan Radliński,
Przepraszam, że piszę drugiego posta, ale dopiero teraz dostzregłem Pański, Panie Barth. Ale przejdźmy do ad rem :wink:
1. Nie twierdzę, że inspiracją Pana Blicharskiego był jakiś spisek, lecz permanetne pisanie czyjegoś nazwiska z małej litery, podczas gdy reszta nazwisk jest pisana "normalnie" jest poniekąd dowodem na chęć ubliżenia Panu Radlińskiemu, co z kolei rozochociło popleczników założyciela tematu.
2. Zastanawiam się nad sprawami, które mnie dziwią. I wniosek jest taki, że łatwość ferowania wyroków świadczy nienajlepiej o tym, kto wyrok feruje.
3. Nie oceniam ludzi po ilości pisanych przez nich postów. Nie mam teżżadnych problemów.
Ponawiam pytanie do Pana Blicharskiego. Dlaczego z pisma, które wywołało burzę na tym forum, zrobił Pan użytek dwa i pół miesiąca od jeg wystosowania Przez Pana Radlińskiego?
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
kurka, a mnie sie wydawalo ze pismo bylo adresowane do dyrekcji osrodka w D.Gorniczej a nie do M.Blicharskiego. I kiedy dotarlo do niego to raczej z daty nadania czy tez wplyniecia nijak nie wynika.
pzdr
Słusznie prawisz-adresowane było do do Dyrekcji tegoż ośrodka. Nie wydaje mi się jednak, by Pan Blicharski dostał je na początku grudnia wieczorem...A data nadania czy też wpłynięcia ma z tym bezpośredni związek.
pozdrawiam takoż
Napisano Ponad rok temu
Wiedziałem o tym piśmie już w październiku. Jednak nie miałem go w rękach, nie widziałem, nie miałem żadnego rzeczowego dowodu. Czy dałbyś wiarę, gdybym to pismo opisał, nie zamieszczając jego skana? Nie sądzę. Mi się to do tej pory w głowie nie mieści, ale może ja z innej bajki jestem.Ponawiam pytanie do Pana Blicharskiego. Dlaczego z pisma, które wywołało burzę na tym forum, zrobił Pan użytek dwa i pół miesiąca od jego wystosowania Przez Pana Radlińskiego?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wiesz co,Fox?Chcialem sie wlaczyc do dyskusji,ale po Twoim poscie rece mi opadly.Nie ma sensu podejmowac polemiki z nielicznymi tutaj(jednak obecnymi)osobami potrafiacymi kulturalnie i logicznie dyskutowac,przez takich typkow jak Ty(slowo "typek"mozesz sobie zastapic innym-mniej uprzejmym,za to bardziej adekwatnym do Twojej osoby).Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to idz na lekcje dobrego wychowania zamiast robic z siebie idiote,bedzie to z korzyscia dla Ciebie i ludzkosci wogole.Mam ndzieje,ze-o ile ten temat bedzie kontynuowany-obejdzie sie bez podobnych "madrosci".Pan Radlinski juz nie od dzisiaj jest dupkiem, wilelki znawca sztuk walki , haahhaha, nie powiem z kim przegral w pare sekund a wymadrza sie po niebiosa.
Napisano Ponad rok temu
odezwal sie, zawodowiec, ktory w pare sekund kazdego rozlozy.Pan Radlinski juz nie od dzisiaj jest dupkiem, wilelki znawca sztuk walki , haahhaha, nie powiem z kim przegral w pare sekund a wymadrza sie po niebiosa.
zastanow sie co pisze, chamie, i nie obrazaj ludzi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bas Rutten - wywiad z MMA Weekly
- Ponad rok temu
-
Kilka fotek Bonjaskiego i Aertsa
- Ponad rok temu
-
Akebono's Greatest Hits :-)
- Ponad rok temu
-
Peter Aerts vs Ogawa na K-1 Dynamite?
- Ponad rok temu
-
Ernesto Hoost - wywiad 28.11 + wywiad video
- Ponad rok temu
-
seminarium z zawodnikiem MMA
- Ponad rok temu
-
Najlepszy uderzacz VT
- Ponad rok temu
-
Upadla gwiazda?!
- Ponad rok temu
-
Nokaut arbitra podczas gali w Helsinkach (Gilbert Yvel)!!!
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolski Turniej Shidokan - Piekary 2004
- Ponad rok temu