Listy radlińskiego.
Napisano Ponad rok temu
ano wlasinie. ja jestem wylacznym zjadaczem bulek z maslem i serem i nie pozwalam tego robic.
Napisano Ponad rok temu
A "nie wyraziło zgody" to np. ONZ na wjazd USA do Iraku.
Teraz widzisz różnicę?"
roznic nie widze , ale podobienstwa zaistnialej sytuacji z twoim przykladem- tak.
USA nalezy do ONZ , przez to ONZ ma prawo do autoryzowania dzialan USA na arenie miedzynarodowej.
domyslam sie ze pan Blicharski nie jest czlonkiem organizacji pana Radlinskiego, wiec pan Radlinski nie ma zadnego prawa wyrazac lub nie wyrazac mu zgody na cokolwiek.
to tak jakby unia europejska nie pozwolila urugwajowi wyslac zolnierzy do boliwii.
albo jakby SLD nie udzielilo zgody PPS na funkcjonowanie bo tylko SLD jest przedstawicielem lewicy.
sam sie pograzasz ziomek
Napisano Ponad rok temu
ano wlasinie. ja jestem wylacznym zjadaczem bulek z maslem i serem i nie pozwalam tego robic.ma wyłączne prawo do organizacji oficjalnych imprez MMA w Polsce" .
wlasnie!!! ja tez zabraniam!!!!
niedziel - na avatarku wygladasz strasznie przestraszony
pzdr
Napisano Ponad rok temu
od kiedy to jestes autorytetem w dziedzinie stwierdzania lub nie stwierdzania faktow????
zlota mysl dla zwolennikow pana M.R
"KABLOWANIE ODBYWA SIE ZA POMOCA WTYCZEK"
MAM POWOD ZEBY BYC TU ZNOWU ..TO SRODKOWYM PALCEM POZDROWIC WROGOW..
Napisano Ponad rok temu
Karim,niby czemu mam nie mowic o naginaniu faktow,kiedy Ty te fakty naginasz? P.S.Nigdy nie kreowalem sie na autorytet w dziedzinie (nie)stwierdzania faktow(cokolwiek to znaczy ),wiec nie imputoj mi takich rzeczy.yeri nie mow mi nic o naginaniu faktow z laski swojej...
od kiedy to jestes autorytetem w dziedzinie stwierdzania lub nie stwierdzania faktow????
Napisano Ponad rok temu
"Nie udzielic zgody"a "zabronic"to dwie rozne sprawy.nie udzielamy zgody=zabraniamy
Napisano Ponad rok temu
yeri nie mow mi nic o naginaniu faktow z laski swojej...
zlota mysl dla zwolennikow pana M.R
"KABLOWANIE ODBYWA SIE ZA POMOCA WTYCZEK"
MAM POWOD ZEBY BYC TU ZNOWU ..TO SRODKOWYM PALCEM POZDROWIC WROGOW..
Dziękuję za złotą myśl-komplement. Postaram się go odwzajemnić.
Złota myśl, dla rozmaitych osobników usiłujących tutaj "polemizować" z Panem Radlińskim:
Gówno nie może się przyczepić do okrętu i mówić "płyniemy"
Jak się podoba?
Służę uniżenie 8)
Napisano Ponad rok temu
Nierusz gówna bo smierdzi
Napisano Ponad rok temu
hehe saudade dobrze powiedziane, olej topic wedle powiedzenia
Nierusz gówna bo smierdzi
no to po co znowu rozgrzebujesz ? :roll:
faktycznie temat się zrobił bez sensu, bo tylko obelgi latają ...
argumenty się skończyły... i chyba nikt nikogo nie przekonał...
szkoda klawiatury :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
np widac to na przykladzie randori ? :wink:Najbardziej mierodajna jest moim zdaniem opinia zawodników startujących na imprezach. Kto jak kto, ale oni wiedzą kto im pomógł w startach i komu zależało na dobrym wizerunku MMA. A z wypowiedzi zawodników widać że stoją za Kimurą.
za kimura stoja dobrzy znajomi kimury, to normalne chyba - a ze glownie oni sie tu wypowiadaja to to nie jest miarodajna opinia :?
Napisano Ponad rok temu
np widac to na przykladzie randori ? :wink:Najbardziej mierodajna jest moim zdaniem opinia zawodników startujących na imprezach. Kto jak kto, ale oni wiedzą kto im pomógł w startach i komu zależało na dobrym wizerunku MMA. A z wypowiedzi zawodników widać że stoją za Kimurą.
za kimura stoja dobrzy znajomi kimury, to normalne chyba - a ze glownie oni sie tu wypowiadaja to to nie jest miarodajna opinia :?
chłopie, Jakubek, Cipek czy Bagi to są dla Ciebie tylko "znajomi Kimury" :roll:
litosci....
to kto sie ma tu jeszcze wypowiedzieć ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz stanowczo podkreślam, że Pan R może sobie pobłogosławić twór zwany Shidokan ale w żadnym przypadku nie MMA w Polsce bo ani ja ani inni działacze i zawodnicy (nie związani oczywiście z Guru R) nie życzą sobie biskupa MMA w Polsce i nie chcą być identyfikowani z działaniami przynoszącymi szkodę MMA w Polsce.
Pozdrawiam wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Blicharski sprawiał wrażenie osoby wiarygodnej, polecanej przez Marcina Dudka,
Nadal uwazam go za osobe wiarygodna. Polecalem i polecam. Zawodnicy z nim wspolpracujacy nie zaluja tego.
Blicharski najpierw na plecach Marcina Dudka i moich zorganizował dwie imprezy,
Duzo pomoglem Marcinowi Blicharskiemu przy wystartowaniu imprez Colosseum, zalatwianiu kontaktow z zawodnikami, regulaminami itp. i jak bedzie potrzeba, to chetnie mu pomoge rowniez w przyszlosci. I nie nazwalbym tego wspinaniem sie po plecach. Zwlaszcza ze Colosseum na dzien dzisiejszy jest impreza niedochodowa, a na poczatku wymagalo duzych nakladow zarowno finansowych jak i organizacyjnych.
Co do samego listu, to musze przyznac, ze bylem zszokowany i zniesmaczony, gdy go zobaczylem. Nie spodziewalem sie tego po Tobie, Mariusz.
To tyle, co mam do powiedzenia w tej sprawie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bas Rutten - wywiad z MMA Weekly
- Ponad rok temu
-
Kilka fotek Bonjaskiego i Aertsa
- Ponad rok temu
-
Akebono's Greatest Hits :-)
- Ponad rok temu
-
Peter Aerts vs Ogawa na K-1 Dynamite?
- Ponad rok temu
-
Ernesto Hoost - wywiad 28.11 + wywiad video
- Ponad rok temu
-
seminarium z zawodnikiem MMA
- Ponad rok temu
-
Najlepszy uderzacz VT
- Ponad rok temu
-
Upadla gwiazda?!
- Ponad rok temu
-
Nokaut arbitra podczas gali w Helsinkach (Gilbert Yvel)!!!
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolski Turniej Shidokan - Piekary 2004
- Ponad rok temu