wzrost
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy mozliwe jest ze przez cwiczenie na siłownie spowodowałem ze wolniej rosne czy poprostu mam taki organizm...z tego co pamietam to kiedys byłem najnizszy prawie w całej klasie a puzniej urosłem szybko w 6 klasie a teraz znowu mnie przerastają...czy mozliwe ze otatni etap szybkiego wzrostu jest jeszcze przedemną???
Ehe.Ja też byłem niski, później trochę wyrosłem a teraz znowu stoję i jestem jednym z niższych w szkole ale jeszcze nie kurduplem hehe Po prostu to jest już kwestia genetyki.
Podobno rośnie się do 21 roku życia, ale to różnie z tym jest, są etapy w których rośniesz bardzo szybko a w niektórych już minimalnie.W zasadzie teraz ludzie są o wiele wyżsi.Ile masz lat?Na razie nie wykonuj ćwiczeń mocno obciążających kręgosłup...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpowiedni ciezar i TECHNIKA nie powinny miec wplywu na wzrost
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
162 miałem jak byłem w Twoim wieku chłopcze teraz mam 188 a Ty stoisz w miejscuspokojnie jeszcze urosniesz EX ma tylko 162 cm i wage 96,5 kg i jest zadowolony i ma 21 lat małe i piękne
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pas dobra rzecz,stosuje go w ćwiczeniach na plecy i nogi.Szczególnie przy przysiadach i martwym bardzo mi poamga trzymać prawidłową pozycje
A wracając do tematu to dodam tylko ,że przy niskim wzroscie mięśnie lepiej wyglądają
Napisano Ponad rok temu
Mi tam sie bardziej podoba jak ktos jest wysoki i ma ladna mase zbacz na exa czy mac'a prawie 190 i duza masa i super wygladaja,najbardziej mi sie podoba jak ktos jest wysoki mocno rozwiniete motyle to dla mnie zajebiscie wyglada.?PzdrA wracając do tematu to dodam tylko ,że przy niskim wzroscie mięśnie lepiej wyglądają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam o 10cm wiecej i jestem jednym z nizszysz w swoim iescie tak z 185cm to bym chcial miecJa 168cm , 16 lat i juz dlugo nie rosne i jestem happy ! Wale na Martwe i przysiady ile wlezie