Krotko mowiac latwo ulegasz wplywomOd Lorda Skirmisha kupuje, teraz zapalniczke chce, latarka mi chodzi po glowie a na domair zlego mi Martius zajawke na motor wkrecil
" wpływowy " znaczy się facet??? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Krotko mowiac latwo ulegasz wplywomOd Lorda Skirmisha kupuje, teraz zapalniczke chce, latarka mi chodzi po glowie a na domair zlego mi Martius zajawke na motor wkrecil
Napisano Ponad rok temu
Cholera - się spóźniłem - 4000 razy było o 4 pokojach of koz4000 razy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra, ale mimo wszystko uważam, że może się zdarzyć sytuacja kiedy Zippo (pięknie klikające) noszone w kieszeni spodni nagle odmówi współpracy (karnister został w innym plecaku, a do cepeenu za daleko... )(UWAGA: nie dotyczy Pitera i jego magicznego Zippokarnisterka :wink: ) i wtedy na ch.. mi to całe klikanie i wieczysta gwarancja?Jeszcze cosik dorzucę(...), Zippo - daje 100% gwarancji, że ogień wskrzesisz. (...)
-wój-
Napisano Ponad rok temu
posiadam tego microblazer (z allegro) od prawie roku i spisuje sie calkiem niezle, ale...
-niestety dysza czasem sie przypcha i trzeba dmuchnac w nia
-po jakims czasie plomien traci swoj pierwotny ksztalt (taki jak z silnika odrzutowca)
-kiedy dysza jest juz lekko przybrudzona to ogien nie jest takis silny jak na poczatku, szluga da sie odpalic przy silnym wietrze i deszczu bez problemu, ale ogniska to juz raczej nie
jako zapalniczka do pecika (mimo ze w instrukcji pisza ze tego sie nie powinno robic) sluzy idealnie kazdy zwraca na nia uwage pozniej pamietaja kto jest cool i nosi fajne gadzety przez 1wsze pol roku plomien jest taki, ze ludzie sie obawiaja tej zapalniczki na kobiety to dziala odrazu wiadomo ze jestes swirem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zippo to badziewie - owszem proste konstrukcji i dzialaniu ale to jedyna zaleta - cieknie, jebac sie trzeba z noszeniem wachy - taki przereklamowany smiec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
owszem jest prosta w obsludze - i tylko tyle - i przedewszystkim cieknie ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś słyszałem o rozpałkach "pirotechnicznych" na super trudne warunki ciekawe czy ktoś się z tym spotkał?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu