Możesz napisać co popsuł?
Zatrzask. Nie wiem w jaki sposób.
Napisano Ponad rok temu
Możesz napisać co popsuł?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Storman- do Twoich zastosowań polecam Prince Mini Pocket Torch .
Pięć lat używania (od cholery palę) , rozgzewania kłódek, topienia plastiku , lutowania i innych niebardzo normalnych zastosowań . I nic prawie bezawaryjnie , super rzecz a z bazarku , myśle ze orginał byłby jeszcze lepszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Storman- do Twoich zastosowań polecam Prince Mini Pocket Torch .
Pięć lat używania (od cholery palę) , rozgzewania kłódek, topienia plastiku , lutowania i innych niebardzo normalnych zastosowań . I nic prawie bezawaryjnie , super rzecz a z bazarku , myśle ze orginał byłby jeszcze lepszy.
Napisano Ponad rok temu
Będę wdzięczny za any info, a może ktoś ma inną zapalniczkę wartą polecenia...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam zippo i choć juz nie pale to bardzo ja sobie chwalę. Pomimo ze benzyna i kamienie nie są tanie to na prawdę uważam że warto kupić choćby dlatego co napisał wój - masz pewność że Ci odpali!! Pamiętaj tylko żeby nosić (najlepiej w portfelu) zapasowy kamień. Swoją drogą to nikt nie wspomniał chyba jeszcze o zapalniczkach żarowych, które w trudnych warunkach atmosferycznych są bardzo przydatne (lepsze niż zippo) jednak są mało trwałe i drogie (ok 30 zł za zwykłą jednorazówkę)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zippo dla fajczarzy też jest - ćmię komin dłużej niż palę fstrętne papierochy - miałem taką - ktoś mi ją !@#$%^&*()_+.Zapomniałem jeszcze dodac ze zippo zajebiście sie otwiera!!! Można nauczyć sie otwierania na kilka sposobów. Są takie luzaki co potrafia ją jednym ruchem otworyć jednocześnie zapalając ja!! ( nie umiem tego obrazowo wytłumaczyć ale użytkownicy i tak wiedzą o co chodzi )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(ostatnio Apmhem Smile - Jezusicku - kocham go
Napisano Ponad rok temu
Krotko mowiac latwo ulegasz wplywomOd Lorda Skirmisha kupuje, teraz zapalniczke chce, latarka mi chodzi po glowie a na domair zlego mi Martius zajawke na motor wkrecil
Napisano Ponad rok temu
- za to masz luksus, że ZAWSZE zapalniczka [Zippo - przyp. wysza] ci odpali -
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie - a szkoda, bylo tez o nozach, a wlasciwie tasakachA ogladałeś Wóju taki film "Cztery pokoje"?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu