Potrzebuje pomocy przy wyborze odrzywek.
Napisano Ponad rok temu
Potrzebuje pomocy przy wyborze odżywek. Mam 18 lat i tylko 64 kg przy 185 cm wzrostu, więc chudzielec ze Mnie
Ćwicze juz jakis czas, ale bez fefektów jeżeli chodzi o mase... Mam zamiar wybrac jakas diete na mase i zacząć przygode z odżywkami.
Kupilem juz Mutant Mass i TREC Night Protein Bland, i planuje dokupić jeszcze HI-TEC CREATINE POWDER i BIOGENIX CELL PUMP.
Wy jestescie znawcami, dlatego prosze powiedzcie mi czy moge to wsyztsko razem jesc i czy te produkty, przy odpowiedniej diecie dawaja jakies efekty?
Chcialbym tak przytyc do 70-75 kg, nie koniecznie po tym cyklu. A co Wy poradzicie na przyrost masy ?
Z góry dziękówa za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Witam
Potrzebuje pomocy przy wyborze odżywek. Mam 18 lat i tylko 64 kg przy 185 cm wzrostu, więc chudzielec ze Mnie
Ćwicze juz jakis czas, ale bez fefektów jeżeli chodzi o mase... Mam zamiar wybrac jakas diete na mase i zacząć przygode z odżywkami.
Kupilem juz Mutant Mass i TREC Night Protein Bland, i planuje dokupić jeszcze HI-TEC CREATINE POWDER i BIOGENIX CELL PUMP.
Wy jestescie znawcami, dlatego prosze powiedzcie mi czy moge to wsyztsko razem jesc i czy te produkty, przy odpowiedniej diecie dawaja jakies efekty?
Chcialbym tak przytyc do 70-75 kg, nie koniecznie po tym cyklu. A co Wy poradzicie na przyrost masy ?
Z góry dziękówa za pomoc
Dieta, DIETA; DIETA ! Cwiczysz 'juz jakis' czas tzn ile, miesiac? Dwa? Znasz swoje zapotrzebowanie kaloryczne? Wiesz zeby przytyc to musisz jesc , JESC a potem jeszcze JESC !! Wejdz do dzialu dieta i tam zaloz temat, dobrze dopracowana dieta to podstawa sukcesu. Za suplementy sie nie bierz, tylko zmarnujesz swoj poczatkowy potencjal. Masz mutanta i bialko, to dobrze, to sa odzywki na uzupelnienie brakow w diecie. Kup jeszcze do tego witaminy, ktore powinny byc w stalej suplementacji. Jak juz chcesz jakies suplementy to mozesz ewentulanie sobie kupic jakis boozer przedtreningowy ale bez kreatyny.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu