idz potrenowac capke sledziu, szydzic to morzesz ze swojich koleżkow przygrywajacych na bambusach :wink:
Synku, uważaj, bo takich, jak ty, tutaj nie lubimy. I wylecieć na zbity pysk możesz.
Napisano Ponad rok temu
idz potrenowac capke sledziu, szydzic to morzesz ze swojich koleżkow przygrywajacych na bambusach :wink:
Napisano Ponad rok temu
od razu skojarzyla mi sie mptrojka pod tytulem "ziomy", ktora byla wywiadem przeprowadzonym z jakimis "hyphoperamy" na ichniej imprze. Najbardziej utknal mi w pamieci fragmentpoprostu nie rozumiesz tej kultury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozumiem ze nie ma tu prawdziwych kibiców , spoko kazdy ma swoje podejscie do takiego sportu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
od razu skojarzyla mi sie mptrojka pod tytulem "ziomy", ktora byla wywiadem przeprowadzonym z jakimis "hyphoperamy" na ichniej imprze. Najbardziej utknal mi w pamieci fragmentpoprostu nie rozumiesz tej kultury
(hh- hiphopowiec
d-dziennikarz)
"hh- Bo oni nie rozumieja tych slow.
d- Oni, to znaczy kto?
hh- No....y... ludzie, naczy sie. bo to tylko mlodziez rozumi
d- A czego oni nie rozumieja?
hh- no... no tych slow, tego ze przeklinaja, ze jaraja blanty, oni tego nie rozumieja...
d- Co jest do rozumienia w przeklinaniu?
hh- YYYY...noo ... ja nie wiem, nie wiem, nie wiem, nie wiem ..."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pisze to juz po raz 100 na budo ...
są kibice i pojeby ...
dla kibiców liczy sie gra, oprawa, doping ...
dla pojebów rozpierdol, rozpierdol, wkurwianie ...
trzeba naucyć sie ich rozróżniać ...
nazwę Cię zwykłym chuliganem ...
bardzo mi przykro ...
ale ja mogę być kibicem a moja nienawiść do drugiej drużyny stopuje się np. na śpiewaniu "legia to stara ku***..." nie biję się za swoje barwy ani nie tłukę tych którzy bija tych w moich barwach ...
ja jestem kibicem który dopinguje drużyne jeśli w ogóle idę na mecz ...
a nie ciulam się z ekipą z przeciwnych druzyn ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na zadymy czy chodzi Ci o struny głosowe ?? :twisted:a tak btw na mecze nie chodzę już od dłuższego czasu, po prostu szkoda mi zdrowia ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mimo, że tego nie lubię to wzajemne bluzgi kibiców obu drużyn to niestety norma w polskiej piłce nożnej ...
Napisano Ponad rok temu
Dla takich typkow jedna kara - powystrzelac ich wszystkich bo spoleczenstwo i tak z nich pozytku miec nie bedzie.
Napisano Ponad rok temu
Czasami na tych stadionach naprawde mozna boki zbijac
(...)
np. w Będzinie bluzgaly nas dzieci jeszcze przed mutacja - tam po prostu trzeba bylo byc i slyszec jak to brzmiało
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu