Świąteczna ustawka w W-wie ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak chłopaki mają chęć "wymiatać", to trzeba im zorganizować pomarańczowe kamizelki i miotły. Będzie z nich pożytku trochę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak wystrzelajmy kibicow, potem nieplacacych podatki, pozniej sie wezmiemy za ludzi z pieskami srajacymi na chodniku. Odstrzelimy tez wszystkie darmozjady na emeryturze. A co w koncu jedyne lekarstwo zeby panstwo Polskie bylo zdrowe i silne. I sady beda szybka rozpatrywac sprawy *bach* i do piachu bedzie fajnie. Moze sie nawet bombki atomowej dorobimy to i na swiecie beda nas szanowac. No, ale nie powstrzymujmy sie skoro tak dobrze zaczelismy moze sobie jakis fajny ustroj zrobimy. Hammurabi mial oko za oko my bedziemy mieli *bach* i do piachu jak cos sie nie podoba patrz wczesniej. Slodkie rozwiazanie odstrzelic dopoki ktos nie zacznie strzelac do ciebie. No, ale co tam jezeli swiat dzieki temu bedzie piekniejszy to czemu nie . Ludzi w dresach nie zobaczysz na ulicy, potem znikna skaty, za metali tez sie wezmiemy.
Brisban na prezydenta
Napisano Ponad rok temu
Pozdro dla tych normalnych 8)
Napisano Ponad rok temu
Hary na tym forum kibice to pojebańcy koniec kropka.
nie kibice. sam jestem kibicem, kibicuje mojemu ulubionemu zespolowi.
Pietnowany jest debilizm (idiotyzm, kretynizm - do wyboru).
Napisano Ponad rok temu
Ja odpowiadam, ze Realowi Madryd. Aczkolwiek akurat w Madrycie nie bylem.
A co jest z tymi, ktorzy musza z roznych powodow zmieniac miejsca zamieszkania? Z jakim miastem maja sie identyfikowac? Jakiego honoru bronic?
Rozumiem, ze kazdy chce miec poczucie przynaleznosci do jakiejs grupy, to bardzo ludzkie i... pierwotne. Grupa bowiem zapewnia poczucie bezpieczenstwa. Bez niej trzeba wziac za bary z zyciem po prostu samemu. Z kumpli na szczescie sie wyrasta. A kasa i przemoc zrobia z kazdej grupy wrogow.
Ale panowie trzeba ponosic konsekwencje swoich wyborow. Ustawki? Ok. Ale rannych nie opatrywac i nie hospitalizowac na koszt podatnikow. Sa straty materialne - placic za to etc.
Niestety wiekszosc potrafi mimo, ze "walczy o tzw. honor" tylko ukrywac swoja twarz.
Poza tym, moim zdaniem - jak ktos chce sprawdzic jaki jest silny, ja go zapraszam na kolejna edycje vale tudo. Dla przypomnienia to taka formula - jeden na jeden, a jak sie dostaje wpierdol nie mozna liczyc na pomoc kolegow.
K_P
Napisano Ponad rok temu
poz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie chce slyszec na ulicy pytan "za kim jestes"...chcialbym kiedys takiemu cieciowi moc odpowiedziec "to za kim ja jestem jest niewazne, wazne jest kto jest za toba"
a jak sie obroci sprawdzic to *JEB*? :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Randori bardzo wielu tzw. "kiboli" ciężko ćwiczy. Może faktycznie troche za dużo "koksują" ale nie mnie to oceniać...Co to "fety" to znam wielu którzy nie wąchają bo bez tego są dostatecznie "wystrzeleni"...
Perez twoje teksty " honor, bracia, jeden za wszystkich" itp... trącą troche propagandą kibicowską...wiesz , nigdy nie uciekałeś tak szybko jak sie da nie myśląc o kolegach tylko o ujściu z życiem? Wszystko jest wzgędne... jeśli o mnie chodzi to akcja opisana w gazecie to jakaś podpucha, wszystko teraz "przybijają" kibicom, każdą bójke czy akt wandalizmu. Taka moda.
pzdr gnz santo
ps.Hary, Perez chcecie o takich sprawach gadać to na priv bo ludzie normalni nie zrozumieją choroby jaką jest "chuliganka", więc po co denerwować ich i siebie. pzdr "nienormalny" gnz
Napisano Ponad rok temu
rozumiem ze nie ma tu prawdziwych kibiców
sa, nie ma tu bandziorow chowajacych twarze za szalikami. sorry winetou, byles kiedys na jakims meczu w europie zachodniej? oczywiscie, sa szalikowcy, ale przychodza rowniez normalni ludzie z calymi rodzinami. Przez takich jak Ty mecze pilkarskie staly sie nieosiagalne dla wielu ludzi chcacych je zobaczyc.
Dla Ciebie prawdziwy kibic to ktos kto moze zabic za wlasny klub, tak?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do Noite - poprostu nie rozumiesz tej kultury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr gnz santo
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
idz potrenowac capke sledziu, szydzic to morzesz ze swojich koleżkow przygrywajacych na bambusach :wink:
sorry, faktycznie nie rozumiem tej kultury. moj blad
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak robić żeby policja nie miała się do czego przy..?
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
zimna krew
- Ponad rok temu
-
video z solówek
- Ponad rok temu
-
Rabunek pod sekcja MT