Gdzie zacząć?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DOJO jak DOJO , DOJO tworzą ludzie . Wiec nie wmawiaj mi ze u was sa najfajniejsi i najlepis i naj naj.... Bo to pojecie zajebiscie wzgledne .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo prawdziwego aikidokę nie po tym się poznaje, jak zaczyna.... :wink:No i fajnie. Temat był gdzie zacząć, a Wy dyskutujecie gdzie kończyć :?
Napisano Ponad rok temu
Fajni ludzie są wszędzie Nie przeczę. Ale dojo to nie tylko ludzie To magia :wink:
Ktos cie chyba ostro zmanipulowla tam ... jak juz zaczyna ktos truc o magi ,...to pewnie u was Don zen nauczyl sie lamac betonowe sciany z pomoca KI :D..... O Dzizes Mloda jeszcze jestes
Tets (Przypomina ze licza sie ludzie a nie przebijanie sciany moca KI)
Napisano Ponad rok temu
Przereklamowany? A byłeś ? :wink: Każdy kto przychodzi do Meianu zostaje, bo tam jest naprawdę super
Nie każdy ja byłem i nie zostałem, nieuogólniaj proszę.
Ares szukający zawsze pokoju
Napisano Ponad rok temu
Tets (Przypomina ze licza sie ludzie a nie przebijanie sciany moca KI)[/quote]
Nie nie jej nauczyciel jest bardzo w porządku, mocno chodzi po ziemi - znam go osobiście. To Jusi nieco koloryzuje - prawa młodości.
Ares szukający zawsze pokoju.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... areszt?Każdy kto przychodzi do Meianu zostaje, bo tam jest...
Napisano Ponad rok temu
Ares... prosze Cie zrob sobie mape mieszkania i skoncz juz szukac tego pokoju.
Co ty nie powiesz
Napisano Ponad rok temu
Nie po prostu zzalewaja im betonowe buty. Przypinaja pasami do ziemi a calosc zamykalaj w klatkach...nie odejdziesz chyba ze jestes Taki ninja jak ares....... areszt?Każdy kto przychodzi do Meianu zostaje, bo tam jest...
Napisano Ponad rok temu
Nie po prostu zzalewaja im betonowe buty. Przypinaja pasami do ziemi a calosc zamykalaj w klatkach...nie odejdziesz chyba ze jestes Taki ninja jak ares....[/quote]
Dzięki za te pochlebstwa , ale ninją nie jestem. Po prostu mam inne spojrzenien na sprawe (zdrowe)
Napisano Ponad rok temu
Nie po prostu zzalewaja im betonowe buty. Przypinaja pasami do ziemi a calosc zamykalaj w klatkach...nie odejdziesz chyba ze jestes Taki ninja jak ares....
Dzięki za te pochlebstwa , ale ninją nie jestem. Po prostu mam inne spojrzenien na sprawe (zdrowe)
Jaki skromny 8O Jak prawdziwy ninja :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
fajne chlopy nu nas w sekcji :)
- Ponad rok temu
-
Staz z Giampietro Savegnago
- Ponad rok temu
-
Jacek Wysocki sensei