budo_Ellis napisał
Ellis, to podpada pod stręczycielstwo, które jest karalneA ja przy okazji w ten podstępny sposób dowiaduję się gdzie kto trenuje
.
pozatym juz i tak stwierdzono ze w moim dojo najladniejsze dziewczyny sa![]()

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Ellis napisał
Ellis, to podpada pod stręczycielstwo, które jest karalneA ja przy okazji w ten podstępny sposób dowiaduję się gdzie kto trenuje
.
Napisano Ponad rok temu
Taak to jest bardzo porządny argumentpozatym juz i tak stwierdzono ze w moim dojo najladniejsze dziewczyny sa
Ee tam po to właśnie założyłem ten temat 8) .Ellis, to podpada pod stręczycielstwo, które jest karalne
Napisano Ponad rok temu
.
![]()
8)
Napisano Ponad rok temu
Taak to jest bardzo porządny argumentpozatym juz i tak stwierdzono ze w moim dojo najladniejsze dziewczyny sa
.
Tyle że te panny z fotek już pewnie nie są początkujące :twisted: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja, skoro jesteś taki leniwy. Nie podam Ci adresu dojo Pancera. Choć wystarczy tylko wsiąść w tramwaj numer 17 przy Dworcu Centralnym.
Napisano Ponad rok temu
No w ten sposób to pewnie nie znajdę bo Wawy jakoś super dobrze nie znam i nie uśmiecha mi się wsiadać w 17, jechać 40 minut, wysiąść i szukać wiatru w polu z tabliczką "Aikido?" uwieszoną na szyiA ja, skoro jesteś taki leniwy. Nie podam Ci adresu dojo Pancera. Choć wystarczy tylko wsiąść w tramwaj numer 17 przy Dworcu Centralnym.
Napisano Ponad rok temu
Sprawdź kiedy są treningi w tych dojo które ci proponują poświęć czas i poprostu przyjć na trening (w większości miejscach nikt nie każe płacić Ci za pierwszy trening) . Poćwicz tu i tam i sam zobaczysz, gdzie Ci najbardziej pasuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mniej więcejŻyrardów? A gdzie to jest??? To znowu jakieś miasto w Rosji, które zmieniło nazwę po rozpadzie???
Racja - mamy tu tylko viet-vo-dao i judo, aikido będzie za rok albo 2 (musiałem wymęczyć lokalnego mistrza żeby się tego dowiedziećSwoją drogą to jest pewna podpowiedż dla prężnych organizacji - w Żyrardowie jest nisza którą należałoby wypełnić
Napisano Ponad rok temu
tylko niech kolega nam pozniej powie gdzie chodzi i jaka taktyke wybral przy wyborze dojo
Napisano Ponad rok temu
tylko niech kolega nam pozniej powie gdzie chodzi i jaka taktyke wybral przy wyborze dojo
Nie wątpliwie będzie to ciekawa informacja.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu