Gdzie zacząć?
Napisano Ponad rok temu
Jestem sobie początkującym pre-aikidoką (znaczy się mam zamiar ćwiczyć Aiki ). U siebie w miasteczku niestety nie mogę , stąd muszę wybrać się do Wawy. I tu moje pytanie: może mi ktoś polecić jakieś miejsce do którego w miarę łatwo można się dostać z dworca WC czy WZ? Trochę poszperałem w sieci, ale a nuż widelec coś przegapiłem.
(i tu Melkior słyszy chór głosów przekrzykujących się: "u mnie jest najlepiej!", "a nie bo u mnie!", itp... )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Chodzi oczywiście o klub Meian :wink:
Napisano Ponad rok temu
wszyscy wiedza, ze najlepszy w warszawie, ba, co ja mowie, najlepszy w tej czesci swiata, jest klub meian.
Kurcze! Uprzedziłeś mnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale obiektywnie to chyba najlepszy dojazd z Centralnego jest do Tomka Sowińskiego na Smolna - 3 przystanki tramwajem.
Z Zachodniego masz Raclawicka - pare przystankow autobusem 172 i az dwa kluby.
Metrem: Velinowa i Tanren
Kluby Andrzeja i Marka juz zostaly wspomniane.
Z tych z latwym dojazdem wiecej nie pamietam. Poszukaj sam. Google prawde Ci powie.
Uzdrawiam
Emerque
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odrazu mowie ze miejsce dojo na wierzbnie zmienilo sie na wilanowska...ale tez przy metrze rob domaniewskiej i niepodleglosci zaarz przy kosciele..jakies 50 metrow od stacji wilanowskiej
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
www.aikido.home.pl jest u nas troche osob ktore sa spod wawy
Nieee, dosyć! To jest wszędzie, te bilbordy to już naprawdę lekka megalomania :wink:
Ja ze swojej strony jako najlepszy klub w warszawie polecam oczywiście WSAA (Warszawskie Stowarzyszenie Aikido Aikikai) - sekcji jest klika, ja jestem z Budojo ale dla Ciebie lepszy dojazd byłby np. na Gwardię, Karową czy na Koło.
Oto adres: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oprócz tego polecam też klub Andrzeja Bazylki - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz Tomka Sowińskiego - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No to wszystko z mojej PFA-owskiej strony :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
[PS]: Nie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tylko oczywiście [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aha, to przy okazji jeszcze polecę klub Romka Hoffmana - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
www.aikido.home.pl jest u nas troche osob ktore sa spod wawy
Nieee, dosyć! To jest wszędzie, te bilbordy to już naprawdę lekka megalomania :wink:
no fajne mamy plakaty co szkoda ze velin wczesniej nie wpadl nato by je zrobic tylko w listopadzie wywiesza..jako student reklamy musze stwierdzic ze niestety beda mialy maly skutek..ehhh
Napisano Ponad rok temu
A co do tych billboardów to to pierwszy raz się spotkałem, by wysiadając z metra, oczekując na ścianie kolejnej reklamy pantalonów lub nowego rodzaju cocacoli ujrzeć wielki pomaranczowy napis na czarnym tle "Aikido" 8O
Brakuje jeszcze tylko rekalmy na 5 min przed Faktami i sponsoringu jakiejś imprezy charytatywnej :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brakuje jeszcze tylko rekalmy na 5 min przed Faktami i sponsoringu jakiejś imprezy charytatywnej :wink:
heheheehe obyscie sie nie zdziwili
Napisano Ponad rok temu
A ja przy okazji w ten podstępny sposób dowiaduję się gdzie kto trenuje .
pozatym juz i tak stwierdzono ze w moim dojo najladniejsze dziewczyny sa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
fajne chlopy nu nas w sekcji :)
- Ponad rok temu
-
Staz z Giampietro Savegnago
- Ponad rok temu
-
Jacek Wysocki sensei