fatburner i l-karnityna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
standardowo: podaj wage wiek wzrost diete i system treningowy z jakiego korzystasz. Masz nadcisnienie ? Masz kogos w rodzinie kto choruje na nadcisnienie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Zdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie stosuje zadnej glodowki. Jem normalnie: pizza, kfc itp zartuje, normalne rzeczy tez jem hehe
Warhead 21 l 175/56-57, zadnych diet, jem wszystko na co mam ochote. Treningi 3 razy w tyg po 1 h plus basen 2 h. A nadcisnienie mam ...
Sloniak moze cos wiecej .....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie stosuje zadnej glodowki. Jem normalnie: pizza, kfc itp zartuje, normalne rzeczy tez jem hehe
Warhead 21 l 175/56-57, zadnych diet, jem wszystko na co mam ochote. Treningi 3 razy w tyg po 1 h plus basen 2 h. A nadcisnienie mam ...
A co to za trening, może bardzrdziej rzeźbiący by się przydał. Ten basen 2h raz w tygodniu?
I coś nie widzę aerobów, podstawa to przy spalaniu.
I jeszcze pytanko. Walczysz z cyferkami na wadze, czy chcesz poprawiać sylwetkę? Bo jeśłi przy odpowiedniej sylwetce i dosyć rozwiniętych mięśniach(które trochę ważą przecież) waga nie jest wyznacznikiem, liczy się to jak wyglądasz a nie ile ważysz. Jak to jest u Ciebie?
Zdro
Napisano Ponad rok temu
Dwadziennie nie mam zadnej niedowagi i nie odchudzam sie . I tak jak mowil Warhead to zalezy od budowy ciala.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sloniak moze cos wiecej .....
Hm, nic więcej na razie nie proponowałem...
Proponowałem pomoc medyczną przy budowie wymarzonej sylwetki. Zwykle na tym zarabiam, ale z budowiczów nie zdzieram (dla potencjalnych chętnych - nie robię tego przez internet).
Napisano Ponad rok temu
a gdzie mozna kupic takie pasy ocieplajace??Pasy ocieplajace pomagaja w spalaniu zbednego tluszczu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdrówki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pompki
- Ponad rok temu
-
Biodro
- Ponad rok temu