obtarcia na macie - co na to poradzic?
Napisano Ponad rok temu
Zaczalem ostatnio trenowac boks tajski, zajecia odbywaja sie na sali do judo, calkowicie wylozonej matami i mam taki problem: po kazdym treningu mam bardzo poobcierane stopy - do tzw "zywego". Trener mowi ze zadnych butow na tej macie nosic nie mozna. Jak sobie z tym poradzic podczas treningow by tych nog tak nie obcierac, jak leczyc szybko obtarcia w domu zeby nie miec przestojow?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skora sie przyzwyczai i utwardzi no chyba ze codziennie lubisz szorowac stopy pumeksem i zdzierasz twardy naskurek - zapomnij o tego rodzaju higienie
Napisano Ponad rok temu
Ja robilem uderzenia w skarpetkach i kopniecia i nie zaliczylem zadnego upadku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
no pumeksem trza szorować :wink:no tak ale przejechanie po macie a stawanie (przy bieganiu jest ono intensywne ) na kamieniach itd. to roznica... imo to pierwsze boli bardziej ~~... a tak btw: to ladnie czarne stopy pozniej pewnie macie ;d...
Napisano Ponad rok temu
Dobry krem. Bo niebieski to krem, masc to taki czerwony chyba. Jedno i drugie sprawdzone na roznego rodzaju podraznienia.Bephanten maść(niebieski) - przyspiesza gojenie, łagodzi pieczenie etc. można stosować bezpośrednio na starty naskórek, po zagojeniu bepanten krem (różowy) żeby twardy naskórek nie pękał. Najlepszy skutek przy stosowaniu na noc - sprawdzone
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hmb-Multipower
- Ponad rok temu
-
Powiekszanie wydolnosci pluc
- Ponad rok temu
-
ramiona i biodra (bolą)
- Ponad rok temu