walczace dziewczyny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenujesz kicka?!długo?!coś pozatym masz w stazu MA?!
wiesz o okresie nie będę z Tobą klikał bo sie na tym nie znam :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja trenuje kicka kolo dwoch lat juz jakos tak osiagniecia hmm wiesz kiedys nei chcialam dpiero teraz chce i jade teraz na wiosne na MP seniorow i na sobotki bokserskie w poznaniu teraz bede chodzila zebys ie polac treoche sparwdzic na ringu a o MT u nochalskiego nie slyszalam ja trenuje u Dreli jak chcesz to sie moge podpytac dzisiaj mam trening wiec moge sie popytac trenero i kumpli z treningow :roll:KAROLKA co do ludzi o podobnych zainteresowaniach co ty czyli MA z okolic poznania pozwolę sobie wspomnieć moją skromna osobe( jestem z wolsztyna ale przebywam czasowo w zielonej górze) słyszałaś o thaiu u nogalskiego?!jak tam wyglądają treningi?!
trenujesz kicka?!długo?!coś pozatym masz w stazu MA?!
wiesz o okresie nie będę z Tobą klikał bo sie na tym nie znam :wink:
Napisano Ponad rok temu
wszystko mozliwe a moze lubi jak bija go ladne dziewczyny heheeh 8O :twisted: :twisted: :roll:moze kogos podnieca ze dziewczyna go bije ? :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak to jest u was chlopakai mozecie pokochac ze tak pwoiem laske ktora sparujecie czy nie? czy uwazacie ja za bardzo meska bo trenuje? :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Karolka, jak nie denerwuję się aż tak bardzo. Wiem, że jestem słabsza fizycznie i gdyby sparring partner chciał, to by mi tak wrąbał, że bym się nie podniosła o własnych siłach. Ale w sparringu chyba nie o to chodzi. Ja umiem mocno uderzyc i kopnąć, i jak już kolega to poczuje to wcale nie zgrywa twardziela, bo nikt nie lubi obrywać. (przynajmniej ja się z tym nie spotkałam :? ) Tu chodzi bardziej o "trening", przeciez zawsze przestrzegamy pewnych zasad i nikt nie leje się na 100 %... prawda??? 8O
Co do biustu to faktycznie- cios w to miejsce jest po prostu powalający! Ból jak 150!!! Panowie, my nie kopiemy Was po klejnotach (o ile trener nie każe he he ) a Wy oszczędzajcie nasze biusty, plis!!!
Mate, co do Twojego pytania o traktowanie kobiet na równi z facetami na treningach SW to umówmy się - czegoś takiego nie ma... Na tkd trener nigdy nie kazał nam (dziewczynom) robić np. krokodylków(pozycja jak do pompki na kościach, i skacze się przez długośc sali....- tłumaczę gdyby któś nie zetknął się wcześniej z tym określeniem ). I jakoś żadna się nie obrażała z tego powodu... he he, może nie było akurat popapranych feministek? :wink: Kobieta nigdy nie będzie facetem, koniec kropka!!! Nam (mi, he he ) chodzi raczej o to, żebyście Wy, szanowni koledzy z treningów SW nie uważali czasu spdzonego na trenowaniu z nami za stracony.... Od każdego przeciwnika można się czgoś nauczyć, prawda? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Chciala bys znim sie spotkac "po treningu" i mu tego nie powiesz? Moze lepiej dac po sobie poznac zeby cos z tego bylo :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo, że jak ktoś Cię kręci to ciężko się skupić, zwłaszcza jak masz z nim ćwiczyć ale co tam- trzeba zagryźć zęby i starać się o tym nie myśleć. Po prostu- trening to trening a knajpa i łóżko po treningu...
Oczywiście te wszystkie powyższe wywody są w moim przypadku nieaktualne bo ja już jestem stracona tak na serio, mój Fighter spojrzał na mnie swoimi niebieskimi oczkami i juz po mnie. .. pisze tak na wszelki wypadek gdyby zajrzał na ten topic i zobaczył jakie mądrości życiowe wypisuje jego Narzeczona ...
He he... pamiętam jakąś dyskusję o stringach na treningu... nie pamiętam w jakim to było dziale... tak sobie myślę, że nikogo nie powinno obchodzić czy przeciwnik mam na sobie majtasy do kolan z niebieską tasiemką, bokserki CK czy stringi na sznurkach- każdy nosi to co lubi... albo nie nosi, takie przypadki tez się zdarzają... NOT ME :wink:
Napisano Ponad rok temu
Sorata, uwierz, że my kobiety wiemy, jak zjąć się panem, który wpadł nam w oko, tyle, że trening to naprawde nie jest dobre (wg. mnie!) miejsce na podryw... Ale jak trening się skończy, podamy sobie ręce, ukłonimy się itd. itp. to już co innego...
Wiadomo, że jak ktoś Cię kręci to ciężko się skupić, zwłaszcza jak masz z nim ćwiczyć ale co tam- trzeba zagryźć zęby i starać się o tym nie myśleć. Po prostu- trening to trening a knajpa i łóżko po treningu...
Oczywiście te wszystkie powyższe wywody są w moim przypadku nieaktualne bo ja już jestem stracona tak na serio, mój Fighter spojrzał na mnie swoimi niebieskimi oczkami i juz po mnie. .. pisze tak na wszelki wypadek gdyby zajrzał na ten topic i zobaczył jakie mądrości życiowe wypisuje jego Narzeczona ...
He he... pamiętam jakąś dyskusję o stringach na treningu... nie pamiętam w jakim to było dziale... tak sobie myślę, że nikogo nie powinno obchodzić czy przeciwnik mam na sobie majtasy do kolan z niebieską tasiemką, bokserki CK czy stringi na sznurkach- każdy nosi to co lubi... albo nie nosi, takie przypadki tez się zdarzają... NOT ME :wink:
Hehe zawsze można w klinczu poświntuszyć hyhy...
Napisano Ponad rok temu
no ale dobra , jak w czasie sparingu niedasz mu po sobie poznac a chcesz sie znim po treningu spotkac to tak czy tak mu uswiadamiasz ze Ci sie podoba, bo ktos musi podejsc zagadac zaprosic , i to musisz byc Ty bo to nie on stara sie pokazac ze mu sie niepodobasz :-)
Powiedz mi , jak to wyglada/wygladalo u Ciebie jak Ci sie facet z ktorym trenujesz podoba/podobal , sama zagadalas, on zagadal , jak to bylo?
A i jeszcze jedno , jak chodzi o facetow z klubu to na co patrzysz , na budowe ciala , na sile , na kolor pasa ??
Napisano Ponad rok temu
Sorata, odpowiem w ten sposób- wolisz patrzeć na kobitki przypominające duuuuuuuże żuki czy na te proporcjonalnie zbudowane? (a pani w szkole mówiła- nie odp pytaniem na pytanie :wink: )
A mojego Narzeczonego poznałam poza salą więc nie wiem, jakby to było gdybym pozanała go w sekcji...
Napisano Ponad rok temu
no wiadomo ze chyba kazda kobieta wybierze proponcjonalnie zbudowanego a co do tego jak facet jest z tej samej sekcji to powem wem ze miaam faceta z tej samej i na treningu zachowywalismy sie jak ludzie z treningu tzn wiecie bez pieszcot spohrzen itd kazdy robil swoje poprostu uczucia i to co nas laczylo zostawilasmy poza sala i poza mata ale po treningu jak juz opuscilismy mate i szlismy do domu o wtedy zacowywalismy sie jak para :twisted: taki uklad jest najlepszy moim zdanie. no ale oz moj piekny wyjechal nasze frogi sie rozeszly a ja teraz na oczku mama drugiego kolege i sorata uwiez mi my dziewczyny juzx mamy te nasze sposoby zeby uwiesc faceta heheh pamietsz piosenke ascetow "hej suczki...znamy wasze sztuczki" nieprawda nie znacie codzinnie sa ich tysiace nowych oczywiscie heheehA mojego Narzeczonego poznałam poza salą więc nie wiem, jakby to było gdybym pozanała go w sekcji...
Napisano Ponad rok temu
Wchodze na sale, siedzialo tam z 40 osob i nagle wybiega moj chlopak, lapie mnie, przytula z calej sily i caluje. Wiecie jaka bylam wsciekla huh. Na treningu tez za bardzo nie moglam sie skupic. Naszczescie doszlismy do porozumienia i wrocil znowu do siebie....
Napisano Ponad rok temu
na szczescie ja nie mialam takich problemow uniknlema tego heheh ale dobrze ze doszliscie do porozumieniaKiedys moj facet zapisal sie do mnie do sekcji. Oczywiscie wczesniej umowilismy sie, zero buziakow, przytulanek itp.
Wchodze na sale, siedzialo tam z 40 osob i nagle wybiega moj chlopak, lapie mnie, przytula z calej sily i caluje. Wiecie jaka bylam wsciekla huh. Na treningu tez za bardzo nie moglam sie skupic. Naszczescie doszlismy do porozumienia i wrocil znowu do siebie....
Napisano Ponad rok temu
Padło tu pytanie czy facetowi moze sie podobac dziewczyna z która cwiczy - sam wiem dobrze że może jak najbardziej, ponadto taka panna przynajmniej rozumie że po treningu można być padnietym
Ze mna jest tak że na sali kobiete staram sie traktowac na rowni z innymi ćwiczącymi (niektórych kolegów też trzeba oszczedzac) a poza salą tak samo jak wszystkie inne koleżanki :-) respect i poklon od Mate (z kyokushin karate)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turniej MT w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Thai Oil
- Ponad rok temu
-
Andy Hug - biografia
- Ponad rok temu
-
DRETWIEJACE KOLANA
- Ponad rok temu
-
Reserved cup 16/10/2004 FULL Muay thai rules.
- Ponad rok temu
-
czy kiedyś jeszcze będę mógł trenować???
- Ponad rok temu
-
jak wiazac tasmy?
- Ponad rok temu
-
Spokój i opanowanie ...
- Ponad rok temu
-
punktacja w MT
- Ponad rok temu
-
Beatiful Boxer - film o Muay Thai