ładniejsze oblicze aikido, czyli fajne panny w waszym dojo:)
Napisano Ponad rok temu
je piernicze.....wszyscy tacy sami.......................zapodali sobie gadke :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
qrcze.....panowie.....jak wam czegos brakuje to sobie wejdzcie na rozowa landrynke.
je piernicze.....wszyscy tacy sami.......................zapodali sobie gadke :?
Ściana wschodnia? Hmm...
A tak w ogóle to co koleżance przeszkadza? Wstaw własne zdjęcie to sie dowartościujesz
Moglibyśmy udawać snobów i wstawiać sobie postmodernistyczne dzieła, następnie, rozwodząc się nad głębią przesłania zardzewiałej puszki po napoju red bull wepchniętej w używany kondom o smaku truskawkowym (łącząc owo przesłanie z harmonią, pokojem i filozofią aikido), kontemplowac wielkośc swojego ego. Na całe szczęście jesteśmy normalni - wolimy :dupa: oglądać :twisted:
Napisano Ponad rok temu
hmmm a co powiecie na to ?
Pycha!!! 5, nawet 6
Mogę z nią poćwiczyć koshinage papieros
Napisano Ponad rok temu
a odrazu mowie nie najlepsze zdjecie ale jedyne jakie mialam przynajmniej 3 dziewczyn z nasdzego dojo jest dosyc stare bo sprzed 2 lat i uwaga (do Labedzia!!) bez zbyt ostrej krytyki! 8)
E Ellis, zdjęcia sa ok, nie bój żaby jak mawia Ferdek Kiepski. Ale dobrze, ze się zdekonspirowałaś; jestem przyjemnie rozczarowany 8) - ja z tej trójcy typowałem cie jako inna osobę po takich zatrzeżeniach
Ale luz - jest dobrze - prosimy o wiecej zdjątek, aby sie topic miło rozwijał bo jak mawia Szanowny Moderator
Ogolnie topik doskonaly i wysokiej jakosci Cool
Ł (skromny pomysłodawca topicu 8) )
Napisano Ponad rok temu
to ja i moja koleżanka
to zdjecie z pokazu w Krasiczynie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to zdjecie z pokazu w Krasiczynie[/quote]
pierwsza z prawej jest THE BEST!!!
Napisano Ponad rok temu
to zdjecie z pokazu w Krasiczynie[/quote]
pierwsza z prawej jest THE BEST!!![/quote]
niooo nioooooo hmm ladnie by jej w hakamie był0 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w jakuzi bez hakamy pewnie jeszcze lepiej 8)niooo nioooooo hmm ladnie by jej w hakamie był0 8)
Odziana kobieta jest jak mężczyzna w kuchni. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
ocenamy wygląd, nie charakterej no niedoprzy .. gdybysie ja tylko znali..
Napisano Ponad rok temu
Marudka, oni tylko tak ci na zlosc, wszyscy wiemy ze jestes najpiekniejszaej no niedoprzy .. gdybysie ja tylko znali..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystkim się podoba. A Szczepanowi to szczęka opadła do tego stopnia, że nie doszukuje sie na zdjęciach błędów.ej no niedoprzy .. gdybysie ja tylko znali..
Napisano Ponad rok temu
Wszystkim się podoba. A Szczepanowi to szczęka opadła do tego stopnia, że nie doszukuje sie na zdjęciach błędów.ej no niedoprzy .. gdybysie ja tylko znali..
A tobie choć troszkę szczęka nie opadła?? Jeśli dziewczyna zasłużyła na hakamę to czemu nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po zdjęciach nie widać czy zasłużyła. W związku z tym nie wiązałbym zjawisk opadania i podnoszenia się różnych części ciała z hakmą.A tobie choć troszkę szczęka nie opadła?? Jeśli dziewczyna zasłużyła na hakamę to czemu nie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Schemat zasady aikido
- Ponad rok temu
-
Kenshiro Abbe
- Ponad rok temu
-
sensei Piotr Borowski w Argentynie
- Ponad rok temu