Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moje osobiste odczucia moralne nie pozwolily by mi machnac nozem na kogos bo nie robilem tego nigdy a w krytycznej sytuacji moglo by sie to skonczyc dosc zle... nie bylbym w stanie zabic lub mocno okaleczyc czlowieka a niestety uzycie noza w podonej sytuacji bardzo czesto mimo iz takich zamiarow nie bylo tym sie konczy. Dlatego noz nosze sobie zawsze w plecaku zeby nawet nie kusil by po niego siegnac.
Napisano Ponad rok temu
- Jeśli masz tak poważne dylematy moralne, brak ci determinacji w obronie własnego zdrowia/życia i nie masz minimum pojęcia co się robi z kawałkiem zaostrzonej stali, to także lepiej aby twój nóż został w domu lub na dnie plecaka. Jak mawia stare porzekadło - NIE WYCIĄGAJ BRONI JEŚLI NIE ZAMIERZASZ JEJ UŻYĆ...bo ci ja ktoś zabierze i wsadzi w dupe 8) [/size]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zakazali teleskopów , zakarzą noży, klamki już od dawna są niedostępne dla ludzi z ulicy. Słyszałem, że na latarki taktyczne też miały być pozwolenia.
Napisano Ponad rok temu
Wyciagam [nóż] wtedy jak poczuje pierwsze drasniecie innym nozem albo pierdolniecie baseballem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS - mowie o sytuacji dosadnej a nie o takiej, ze jakis malolat mi macha bazarobalkiem przed oczami i cwaniakuje... Tak dla spokojnosci to mowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...wtedy jak poczuje pierwsze drasniecie innym nozem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla wytrenowanego, sprawnego mężczyzny atak nawet dwóch napastników może nie byc powodem do użycia noża w obronie. Osoba niepewna, słaba fizycznie, potraktuje jako atak pytanie o zapałki od podpitego przechodnia. I wyjmie nóż.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu