Punkt widzenia
Napisano Ponad rok temu
Kumple owy szedl sobie podziemiami przy dworcu zachodnim w Wawie w celu dostanie sie do domu.Godzina byla cos kolo 22.
Nagle podchodzi do niego trzech typkow i wyskakuje z textem zeby wyskakiwal z kasy i co tam jeszcze ma.Na to kumpel brata ze spanikowana twarza ze odda tylko zeby nie bili ale ma w plecaku.Sciaga plecak i cos w nim gmera.
Po chwili zamiast oczekiwanych kosztownosci z plecaka wynurzyla sie stalowa rurka.Kolezka jebnal nia przez leb jedego z napastnikow co spowodowalo taktyczny odwrot pozostalej dwojki.
Kumpel brata wystraszyl sie nie na zarty ze zajebal chama bo tamten jak padl to nie dawal oznak zycia.Zaczyna wiec cucic kolesia.Tamten po chwili odzyskuje kontakt z baza i wyjezdza z textem: "Zostaw mnie bandyto jeden" 8O .
Jak uslyszalem ta historie to turlalem sie ze smiechu.
Punkt widzenia zmienia sie z predkoscia metalowej rurki prowadzonej przez reke (niedoszlej) ofiary a tazke predkoscia oddalajacych sie kumpli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale zamiast sprawdzać czy klo ma całe gnaty, uciekłem
Napisano Ponad rok temu
jesli o mnie chodzi, kurewsko sie pzrestraszyłem, używając pałki teleskopowej;)
ale zamiast sprawdzać czy klo ma całe gnaty, uciekłem
skad ja to znam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idzie sobie wkurzony gość w nocy ulicą, gdy nagle z bramy wyskakuje mu 2 żuli. Jeden mówi ( a właściwie harczy ) :
- Kopsnij blaszkę ( odpowiednik dzisiejszego "zrób złotówkę" czy jakoś tak - whatever )
Gość rzuca na ulicę monetę o najwyższym możliwym nominale. Jeden z żuli schyla się po nią i JEB!!! dostaje pięknego kopa w łeb. Drugi nie jest w stanie obronić się przed 2 ciosami na twarz i pada obok swojego koleżki. "Ofiara" przechodzi obok żuli, schyla się, podnosi monetę i ze zdziwieniem pyta :
- To co, panowie, nie chcecie blaszki ?
Po czym odchodzi do domu.
Napisano Ponad rok temu
Dość dawno temu napadło mnie dwóch dresiarzy na placu Narutowicza wieczorową porą. Zaczęło się od jakiegoś wyskakuj z walkmana potem zaliczyłem strzał z baniaka na nieszczęście oprawców nie wprawny, bo mnie tylko mocno rozzłościł, co doprowadziło do tego, że jednego z nich skopałem glanami po klejnotach. Puenta jest taka, że jak się ewakuowałem z tego miejsca to kolesie wyzywali mnie od męt społecznych naprawdę nie wiedziałem, co odpowiedzieć 8O
Napisano Ponad rok temu
Oni chcieli pozyczyc walkmana, a ty bandyto ich pobiles!
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jerzu! TY w glanach?! Jakos nie moge sobie ciebie w nich wyobrazicże jednego z nich skopałem glanami po klejnotach
Napisano Ponad rok temu
Oprócz tego miałem długie włosy i wyglądałem jak "brzydka laska" jak powiedział mój kuzyn.Jerzu! TY w glanach?! Jakos nie moge sobie ciebie w nich wyobrazicże jednego z nich skopałem glanami po klejnotach
Napisano Ponad rok temu
o kurwa..wyobrazilem sobie ciebie z dlugimi wlosami...Oprócz tego miałem długie włosy i wyglądałem jak "brzydka laska" jak powiedział mój kuzyn.Jerzu! TY w glanach?! Jakos nie moge sobie ciebie w nich wyobrazicże jednego z nich skopałem glanami po klejnotach
Napisano Ponad rok temu
Spoko tez kiedys nosilem.....
I tez wygladalem dziwnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ototototo...dlatego ja sie chyba obetneBo żeby długie włosy pasowały to trza byc przystojnym :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ototototo...dlatego ja sie chyba obetneBo żeby długie włosy pasowały to trza byc przystojnym :wink:
oj, ja chyba tez się zetnę....
.... by wyglądać dobrze z włosami na 2mm też trza być przystojnym
no i co ja kurde mam teraz zrobić !? tak źle i tak niedobrze chyba wogóle utnę sobie głowę - to jest myśl
Napisano Ponad rok temu
ej ja zarotowalemototototo...dlatego ja sie chyba obetneBo żeby długie włosy pasowały to trza byc przystojnym :wink:
oj, ja chyba tez się zetnę....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
przygoda przygoda kazdej chwili szkoda....
- Ponad rok temu
-
Fair play na ulicy?
- Ponad rok temu
-
obsrany temat :D
- Ponad rok temu
-
oaza spokoju czy wulkan
- Ponad rok temu
-
Pewność siebie i głupota czynią cuda